Thursday, October 1, 2015

Vrei sex oral de la iubita ta? Respectă aceste reguli importante!

Sexul oral trebuie să fie plăcut și confortabil atât pentru tine ca bărbat dar mai ales pentru ea ca femeie. Dacă ea se simte bine atunci va fi mai interesată și mai entuziasmată de astfel de partide iar tu vei avea parte de ele mai des. Acestea fiind spuse, unele femei chiar nu vor să facă asta și nu sunt obligate să facă sex oral dacă nu vor. E interesant să afli de ce nu vor și dacă poți să faci ceva ca să ajuți dar totul ține de dorința și de voința femeii respective și gata.

Nu pune presiune pe ea!

Dacă o faci pe ea să se simtă vinovată pentru că nu vrea să-ți facă sex oral nu faci altceva decât să-i stârnești sentimente negative. În loc să pui presiune mai bine îi spui că sexul oral cu ea îți face mare plăcere și că ți-ai dori ca ea să se simtă bine alături de tine în astfel de momente. Trebuie să-i explici foarte clar că alegerea îi aparține în totalitate și că nu te vei simți lezat dacă ea nu-și dorește să facă așa ceva pentru tine.

Nu-i manevra niciodată capul!

Apăsându-i capul în jos în timp ce ea îți face sex oral îi poate obosi gâtul și în plus ea va simți că nu mai poate respira. Lasă-i ei controlul adâncimii și ritmului pentru că asta lucrează mereu în favoarea ta. Unele femei se simt excitate atunci când oferă sex oral tocmai pentru că sunt în control.

Nu da ordine ca un general!

Comenzile scurte precum "mai adânc" sau "mai încet" pot suna ca o critică. Sigur nu vrei să critici o femeie care tocmai îți face sex oral! Poate fi un lucru bun să o ghidezi din când în când dacă formulezi totul ca pe ceva pozitiv de genul "asta mă excită foarte tare, poți continua așa?"

N-o lăsa pe ea nesatisfăcută!

Tu ești foarte satisfăcut pentru că tocmai ai avut orgasm dar ea nu simte la fel! Nu te încheia la pantaloni și nu pleca să-ți vezi de treabă de parcă ea n-ar conta. E bine să o lași să înțeleagă că va veni și rândul ei chiar dacă peste câteva minute sau peste o oră. Poți să îi explici că vrei să te mai relaxezi puțin dar că nevoile ei sunt prioritare pentru tine și că nu vei uita nicicum de ele.

Las-o să știe că face ce trebuie!

Femeilor le place să-i înnebunească pe bărbați mai ales în timpul sexului oral. Nu sta acolo tăcut și liniștit pentru că ea va deveni imediat nesigură pe ea și își va pierde interesul. Vorbește cu ea, gemi, scoate sunete de plăcere care să-i dea ei de înțeles că îți place ceea ce se întâmplă acolo jos.

Recomandarea noastră

Sexul oral e întotdeauna legat de mărimea organului. Femeile sunt stârnite și excitate de un penis mare, erect și ferm iar plăcerea lor vizuală ajunge la tine prin partide frecvente și super excitante. SizeMax este pachetul ideal pentru mărirea penisului la bărbați. SizeMax conține un set de exerciții și niște capsule naturale pentru creșterea dimensiunilor penisului cu 2-5 cm atât în grosime cât și în lungime. În plus SizeMax crește fermitatea erecțiilor, controlul ejaculării și libidoul masculin. Tot ce trebuie să faci este să folosești capsulele și să faci exercițiile iar dimensiunile tale vor crește considerabil în timp. SizeMax e pentru plăcerea bărbaților dar mai ales a femeilor!

No comments:

Post a Comment