Thursday, October 29, 2015

Sex de 8 ori pe săptămână? De ce nu?

Cum ajungi de la ceva sex la mult mai mult sex? Ideea e să-ți schimbi puțin modul de abordare a programului zilnic. Cei mai mulți dintre noi punem sexul mult prea jos pe lista de priorități, mult mai jos decât munca, somnul, copiii iar uneori chiar sub uitatul la un meci de fotbal. În tot acest timp uităm un lucru esențial: sexul aduce fericire iar fericirea te ajută să treci mai ușor peste muncă, oboseală, copii și stres.

Luni: sexul antistres

Prima zi a săptămânii e plină ochi de tensiune și de stres. Așteaptă cam o oră după cină apoi începe să-i masezi tâmplele, gâtul și umerii până când observi că tensiunea acumulată începe să se dizolve. Apoi, lasă-ți mâinile să coboare tot mai jos, masându-i ușor spatele până la coapse. Dacă ai ajuns până aici fără întreruperi fii sigur că vei fi invitat să explorezi și alte zone mult mai fierbinți. Deci? Luni scăpăm de stres prin sex!

Marți: sex rapid înainte de cină

Oferă-i o sesiune prelungită de săruturi lungi și romantice înainte de cină. Nu te grăbi ci tensiunea să crească în timp ce îi împingi ușurel spatele spre dulapul mare din bucătărie. Atunci când ea se topește pur și simplu în brațele tale, ridică-i fusta și așază-ți iubita dornică sus pe blatul din bucătărie. Mai departe vă descurcați voi! Masa e servită!

Miercuri: sex prin haine

După ce v-ați uitat la filmul de seară, începe să o săruți pe gât, pe urechi dar nu mai jos. Continuă apoi cu o serie de atingeri excitante dar prin haine. La un moment dat, când simți că te-ai întărit suficient, poți să te rostogolești peste ea pe canapea și să faci mișcări asemănătoare sexului. Dacă ea e suficient de excitată te va descheia la pantaloni și veți continua.

Joi: sexul leneș

Așteaptă până când sunteți amândoi în pat apoi îmbrățișeaz-o pe la spate. Lasă-ți mâinile să alunece leneșe de câteva ori pe spatele ei, pe coapse spre zonele intime până când aterizează confortabile între picioarele ei. Atunci când respirația ei se accelerează și începe să geamă de plăcere, penetreaz-o ușor de la spate fără prea multă bătaie de cap și fără prea multă energie consumată. Sexul leneș e mult mai bun decât lipsa sexului, nu-i așa?

Vineri: sexul de după cina din oraș

Nu vă așezați confortabil după ce ați ajuns acasă. Începe să o săruți imediat ce ați deschis ușa. Descheie-i bluza în hol și faceți sex sălbatic chiar acolo pe covor. O modalitate perfectă de a încheia o săptămână.

Sâmbătă: sexul de la duș

Luați-vă bicicletele sau ieșiți la alergat sâmbătă spre prânz. După ce v-ați întors transpirați intrați la duș. Spală-i părul, spatele și lasă-ți mâinile să umble peste tot. După ce ieșiți din duș, pune-ți limba la treabă în loc să-i dai un prosop.

Duminică: sex dublu, de dimineață

Petreceți o jumătate de zi în pat dar nu fără folos. După ce ieșiți din pat, vă spălați pe dinți și beți un pahar cu apă, întoarceți-vă imediat la o partidă de sex somnoros, fără cafea. După prima rundă, stați în pat, râdeți, vorbiți și giugiuliți-vă până când simțiți că vreți din nou ceva bun. A doua tură e despre senzații nu despre orgasm. Explorează-i fiecare centimetru de piele, descoperă noi zone numai bune de atins și lasă-ți imaginația liberă să cunoască senzații noi. E duminică, nu?

Recomandarea noastră

Sexul poate fi plictisitor, grăbit, fără imaginație și fără prea multă plăcere dacă nu se află sus de tot pe lista de priorități. Dar poate fi și altfel: senzațional, extrem de intim, de relaxat și de aducător de bine. Depinde de tine. EjaControl readuce plăcerea sexului pentru toți bărbații. Dacă simți că timpul nu este prietenul tău în timpul sexului, folosește acest produs care te ajută să-ți controlezi ejaculările. Ca să faci sex pe îndelete trebuie să te relaxezi. Frica de ejacularea precoce este dușmanul tău. Scapă de ea cu EjaControl, produsul care reglează ejaculările începând de la nivelul creierului. Nu-ți mai fie frică, ești în control!

No comments:

Post a Comment