Thursday, October 15, 2015

Cum să-ți menții virilitatea și sănătatea zonelor intime

Toate problemele tale de sănătate afectează într-o anumită măsură și penisul. Un bărbat foarte sănătos, cu vârsta de 50 de ani, poate face sex la fel de bine sau chiar mai bine decât un bărbat de 30 de ani care nu face mișcare, are destule kilograme în plus, bea alcool și fumează regulat. N-ai vrea să poți face sex până la 80 de ani?

Cunoaște-ți dușmanii!

Dacă un flux sănătos de sânge este esențial unei erecții zdravene, acesta nu este totuși singurul factor care afectează capacitatea bărbaților de a performa la cote maxime. Stresul, depresia, obezitatea, calitatea relațiilor, excesul de alcool, toate contribuie negativ la sănătatea zonelor intime și te scot mult prea devreme din cursă. Din fericire, sunt o mulțime de căi prin care poți să-ți aperi sănătatea zonelor intime și să-ți recapeți bărbăția pierdută mult prea devreme!

Ai burtă, n-ai erecție!

Grăsimea abdominală excesivă blochează testosteronul, hormonul necesar activității sexuale normale, libidoului și erecției. Un abdomen cu depozite de grăsime evidente este un semn rău pentru sănătatea totală a organismului tău incluzând și sănătatea sexuală. Penisul este ca un barometru al sănătății inimii și arterelor și te poate avertiza din timp asupra pericolului iminent. De ce? Pentru că arterele care irigă penisul cu sânge sunt ceva mai strâmte decât arterele coronare care irigă inima și care prin strâmtarea lor provoacă infarctul miocardic. Dacă depozitele de colesterol și rigiditatea arterelor au început să-și facă efectele, întregul proces este observabil la nivelul erecției. O erecție slabă poate fi semnalul de alarmă necesar schimbării stilului de viață!

Fumatul dăunează grav erecției!

Fumatul strânge vasele de sânge și le face să devină incapabile de a susține un flux puternic necesar erecțiilor cu adevărat bărbătești. Nicotina reduce fluxul de sânge spre penis și înmoaie erecțiile avertizează medicii prin studiile de specialitate recente. În plus, nicotina contribuie la creșterea depozitelor de colesterol dublând astfel șansa ca fumătorii să se confrunte cu disfuncții erectile destul de devreme în viață.

Pește, exercițiu fizic și suplimente alimentare

Exercițiul fizic crește presiunea sângelui făcând ca toate arterele să se deschidă și să se umple pentru a suplimenta necesarul de oxigen din timpul efortului. Celulele endoteliale care tapetează vasele de sânge sunt astfel stimulate să producă mai mult oxid nitric, o substanță absolut necesară erecțiilor. Cu cât se produce mai mult oxid nitric cu atât erecțiile sunt mai puternice. Cele două trei porții de pește pe săptămână recomandate de nutriționiști au grijă de sănătatea inimii și penisului prin aportul de acizi grași omega 3. Dacă nu ai poftă de pește, folosește omega 3 din suplimentele alimentare. Suplimentele zilnice cu antioxidanți și arginină feresc vasele de sânge de probleme și ajută la utilizarea mai eficientă a oxidului nitric.

Recomandarea noastră

Sănătatea zonelor intime și virilitatea este de o importanță vitală în viața oricărui bărbat. Probabil că ai face orice ca să fii sigur că erecțiile tale se vor menține puternice și sănătoase pentru tot restul vieții. Gold Power este un supliment alimentar cu conținut ridicat de ginseng, rădăcină de aur și fructe goji, plante cu efect foarte cunoscut în menținerea sănătății penisului și erecției. Gold Power stimulează libidoul masculin, dă fermitate erecțiilor și vitalitate organelor sexuale afectate de stres, prea multe medicamente sau diverse afecțiuni ale vaselor de sânge. Oricând ai nevoie de un ajutor în viața sexuală apelează la Gold Power și vei fi foarte mulțumit de rezultate!

No comments:

Post a Comment