Tuesday, October 6, 2015

Se mai poate salva o relație sortită eșecului?

Dacă stăm bine și ne gândim, toate relațiile au probleme de incompatibilitate. Suntem diferiți deci avem un dezavantaj din start. Cu toate astea, unele cupluri reușesc să treacă peste diferențe și să aibă o relație de 40-50 de ani în timp ce altele se despart după câteva luni de conviețuire. Nu, nu e vorba de secrete sau de soluții miraculoase care fac lucrurile să meargă ca pe roate. E vorba de lucruri aparent banale care te ajută pe tine și pe ea să treci mai ușor peste toate și să-ți păstrezi relația, dacă vrei, bineînțeles.

Cearta aduce împăcarea

Nu v-ați mai certat de multă vreme? Certați-vă, repede! Dacă ea țipă la tine înseamnă că încă îi mai pasă de tine și de relația voastră. Tăcerea unei femei înseamnă că ceva în interiorul ei a murit. (Sau că cineva s-ar putea să moară. La noapte. În somn.) După o ceartă bună urmează sexul de împăcare și eventual o discuție relaxată. N-o umple de clișee de genul "Te iubesc de mor!" Spune-i că e persoana cea mai specială din viața ta. Spune-i că e singura persoană pe care o lași să te facă albie de porci atunci când e nervoasă dar că asta face relația voastră mai apropiată și mai interesantă.

Amintirile fac prezentul mai suportabil

Faceți-vă un obicei din a depăna amintiri legate de relația voastră. Unde v-ați întâlnit, ce v-a plăcut unul la celălalt, primul sărut, prima noapte de dragoste. Uneori puteți pune accentul pe locurile și modurile în care v-ați petrecut nopțile fierbinți. Amintirea unei nopți de pasiune nebună poate stârni unele regrete dar vă poate totodată scoate din amorțeala prezentului. De ce n-ați repeta micile nebunii ale tinereții sau adolescenței? Pentru că relația e în impas și nu vă arde de glume? Poate că o escapadă adolescentină e tocmai impulsul spre înainte de care aveți atâta nevoie.

Întreabă-te de ce vrei să părăsești relația

Nici o femeie nu e perfectă. Poate că următoarea pe care o vei întâlni va fi mai amuzantă, mai dornică de sex sau mai plină de bani dar la un moment dat te vei sătura și de mofturile ei. Crezi că după despărțire vei fi mai liber să faci ceea ce ai amânat până acum? Amânarea e amânare fie că ești într-o relație sau nu. Dacă vrei vacanțe spontane, nopți în oraș, concerte și petreceri de ce nu-ți incluzi partenera în planuri? Alege ceva și faceți împreună o schimbare. Învățați un sport nou, slăbiți împreună câteva kilograme, vizitați un oraș interesant și construiți noi amintiri.

Focul topește gheața

Micile gesturi de amabilitate sunt primele care dispar atunci când relația întră într-o fază mai relaxată. Nu-i mai deschizi portiera, nu-i mai aduci flori, nu-i mai spui te rog sau mulțumesc și nu-ți mai strângi șosetele de pe covor înainte ca ea să le observe. Chiar dacă tu crezi că ea n-a băgat de seamă că te-ai transformat din Făt Frumos cel drăgăstos în Făt Frumos cel morocănos ea știe și vede diferența și asta o face să fie rece și dezagreabilă la rândul ei. Reinstalează gesturile frumoase din prima fază a relației voastre și s-ar putea să-ți salvezi relația de la eșec.

Recomandarea noastră

Uneori te trezești la capăt de relație și ți se pare că s-a dus totul: dragoste, sex, plăcere, dorința de a fi în compania celuilalt, legătura care vă ținea împreună. E doar o părere. Nu trebuie să fii pesimist. Există mereu posibilitatea de a relua totul mai bine și mai frumos cu aceeași persoană. Crezi că v-a rămas plăcerea sexului? Exploatează din plin și construiește din nou relația prin sex. Dacă ți-e frică să n-o dezamăgești folosește produsul 69 for Men. Produsul conține extracte din plante și este indicat pentru creșterea libidoului, pentru mărirea potenței și pentru reechilibrarea funcției sexuale la bărbați. E bine să ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde! 69 for Men te ajută să-ți refaci relația afectată de rutină, disfuncții sexuale, diferențe de opinie sau așa zisa incompatibilitate!

No comments:

Post a Comment