Sunday, October 4, 2015

Vrei o viață sexuală de vis? Pune-ți următoarele întrebări!

Dacă ar fi să numim un lucru pe care ni l-am dori cu toții să fie mai mult și mai bun cu siguranță ar fi sexul. Nu contează cât de mult sex facem deja și cât de bun e. Atât bărbații cât și femeile sunt total de acord că se poate și mai bine. Nu doar că vrem mai mult, vrem să încercăm lucruri noi, să ne punem în aplicare fanteziile, să fim din ce în ce mai buni. Cu toate astea, cei mai mulți dintre noi nu schimbă nimic în rutina lor sexuală deja expirată. Important e că facem totuși sex, nu? Răspunde sincer la următoarele întrebări și învață cum să ai o viață sexuală adevărată, excitantă și pasională.

Îi cunoști toate zonele erogene?

Un bărbat ar trebui să cunoască cel puțin 10 puncte fierbinți care o fac pe femeia de lângă el să înnebunească de plăcere. Dacă nu le știi înseamnă că nu prea ai cu ce lucra. Înainte de a începe să experimentezi poziții din ce în ce mai îndrăznețe, ar fi bine să studiezi cât mai în amănunt corpul iubitei tale. Dacă vrei să afli punctele cele mai sensibile încetinește atât de tare sărutul și atingerile încât ar putea părea că nu te miști deloc. Numai reducând ritmul la minimum vei afla unde sunt zonele ei cele mai receptive.

Cât de mult durează partidele voastre de sex?

Durata minimă a unei partide, incluzând seducția, preludiul și sexul propriu-zis, ar trebui să fie de măcar 30 de minute. Partidele care durează mai puțin de o jumătate de oră nu sunt satisfăcătoare pentru femei. Dacă nu ai ajuns încă acolo, construiește-ți partidele adăugând de fiecare dată câteva minute în plus. Cercetătorii spun că un bărbat normal se menține cam 14 minute în timpul sexului dar e posibil să nu fie necesar atât de mult pentru satisfacția ei. Pentru fiecare 30 de minute, numai un sfert din timp ar trebui petrecut făcând sex. Restul e pentru preludiu și pentru relaxarea de după.

Cât de des are ea orgasm?

Numai 30% dintre femei ajung la orgasm doar prin penetrare. Cele mai multe au nevoie de stimularea clitorisului. Unei femei îi ia numai 5-6 minute până la orgasm când se masturbează și 10-20 de minute doar cu penetrare. Un sexolog de renume spunea că "a face sex cu penisul e ca și cum ai încerca să scrii caligrafie cu un marker gros." Limba și degetele sunt mult mai eficiente așa că asigură-ți partenera că sexul oral îți face plăcere și lasă-ți limba să facă magie.

Ea știe că te masturbezi?

Oamenii care se masturbează mai des fac sex mai des. E o corelație surprinzătoare dar nu mai puțin adevărată. Excitația sexuală crește nivelul de testosteron și dopamină care duce la și mai mult sex. O femeie care e ok cu masturbarea, a ta și a ei, s-ar putea să fie mult mai pasională în pat pentru că știe exact ce o satisface și ce nu.

Recomandarea noastră

Mulți bărbați sunt afectați în diverse grade de erecții incomplete, de dimensiunea organului sau de faptul că partenera lor nu pare prea satisfăcută de viața sexuală. Deficiențele pot fi foarte reale sau datorate stimei de sine scăzute, incapacității de relaxare completă, fricii de eșec sau altor cauze mai mult sau mai puțin problematice. Orice ajutor e mai mult decât binevenit în astfel de situații! Recomandarea noastră este folosirea unui spray pentru stimularea circulației sangvine spre penis numit ActivMax. Atunci când erecțiile întârzie să apară, sunt moi și ineficiente sau vin și pleacă după pofta inimii, pulverizați ActivMax pe suprafața penisului decalotat și observați rezultatele. Cu ActivMax erecțiile sunt puternice, durabile și mai ales rapide. Produsul conține extracte naturale și nu are efecte adverse.

No comments:

Post a Comment