Tuesday, March 3, 2015

Povestea colăcelului de pe burtă


grasUnele persoane se simt nedreptățite de natură pentru că aparent mănâncă puțin și se îngrașă mult și repede în comparație cu rudele sau prietenii de aceeași vârstă sau sex. Cuvântul care ar trebui să ne atragă imediat atenția este "aparent". Aparent nu mâncăm prea mult zahăr. Aparent facem destulă mișcare. Aparent nu consumăm alimente cu grăsimi dubioase. Aparent nu ronțăim toată ziua covrigei, sărățele sau chipsuri și aparent ingerăm destule fibre. Aparent ne îngrășăm cu aer. Cine stă să mai despice firul în patru și să vadă ce și unde greșește în alimentație și sport?

Să știi că ieri n-am mâncat toată ziua!
Sari mereu peste absolut toate mesele și gustările zilei. Seara te relaxezi și începi să mănânci. Trebuie să se mai și alimenteze omul, nu? La cât de puțin mănânci ți se pare că ar trebui să fii tras prin inel. În loc de asta, te împlinești de la lună la lună și te apucă nervii când te apropii de cântar. Știi deja că te-ai mai îngrășat un kilogram două în loc să slăbești. Masa de seară nu trebuie să compenseze pentru lipsa micului dejun și a prânzului. Organismul are nevoie de energie în timpul zilei, nu seara înainte de culcare. burta grasaCum să nu te îngrași dacă te culci în fiecare seară pe 1500-2000 de calorii ingerate la cină?

O palmă, un pumn, o porție
Cine știe să-și dimensioneze corect porțiile nu prea se îngrașă necontrolat. Din păcate, moștenim conceptul de porție supradimensionată direct din copilărie. Mamele și bunicile nu au avut niciodată intenția de a ne controla cantitățile de alimente ingerate. Din contră, ele ne-au  îndemnat mereu să terminăm tot din farfurie și eventual să mai cerem supliment. Nu ne-a oprit nimeni de la dulciuri când eram copii și nu ne-a spus mama că porția corectă de carne nu trebuie să fie mai mare decât palma noastră. Cine a stat să vadă dacă porția de paste sau orez nu este mai mare decât un pumn așa cum recomandă nutriționiștii? Vă e clar acum că nu vă îngrășați totuși cu aer ci cu porții mult prea mari de mâncare?

Hai la masă! Dă mai tare filmul!
subtireMasa din bucătărie s-a mutat în dormitor, în sufragerie, în pat, pe canapea sau oriunde avem amplasate televizoare, calculatoare, laptop-uri sau tablete. Nu mai suntem atenți la ce și cât mâncăm pentru că filmul, serialul sau conversația de pe calculator ne acaparează toată atenția. Așa că mâncăm, și mâncăm, și mâncăm până când se termină filmul sau mâncarea din frigider. Adică aproximativ 2-3 ore pe seară. Se mai miră cineva de kilogramele în plus?

Trăim în era modernă iar unele lucruri nu le putem schimba oricât ne-am dori noi să fie altfel. Tot ce trebuie să facem este să ne echilibrăm dieta cât de bine putem și eventual să căutăm niște ajutoare de nădejde la eternele plante vindecătoare. SlimGo este o gamă de produse moderne concepută special pentru contracararea efectelor negative ale unei diete dezechilibrate. Cele patru produse SlimGo acționează pe patru planuri diferite: accelerarea metabolismului, arderea grăsimilor, împiedicarea asimilării carbohidraților atât de abundenți  în dieta noastră și inhibarea dorinței constante de dulciuri care ne împiedică să avem o siluetă de invidiat. Capsulele din plante se înghit foarte ușor și nu au efecte adverse.

Gama SlimGo este esențială pentru tine și pentru prietenii tăi care se luptă constant cu cele câteva kilograme în plus! Folosește acum SlimGo și scapă de stres!

Produse recomandate
MaxMed
SlimGo CarbBlocker (60 capsule)
99 RON
MaxMed
SlimGo Fat Burner (60 capsule)
99 RON
MaxMed
SlimGo Metabolism Boost (60 capsule)
99 RON
MaxMed
SlimGo SugarBlocker (60 capsule)
99 RON

No comments:

Post a Comment