Wednesday, March 18, 2015

Avantajele bărbatului ultrapotent


erectieToți bărbații ar trebui să fie perfecționiști când vine vorba de sex. Deviza "totul sau nimic" s-ar putea aplica destul de bine și în acest domeniu. Ultimele studii arată că 75% dintre bărbați ajung întotdeauna la orgasm în timpul sexului în timp ce procentul de femei care ajung mai mereu la marele final este de numai 30%. Factorii care contribuie la apariția orgasmului feminin sunt într-adevăr multipli dar un bărbat care știe ce și cum să manevreze pentru a-și duce întotdeauna partenera pe tărâmurile fericirii supreme va avea niște avantaje substanțiale.

Bărbatul ultrapotent nu duce niciodată lipsă de partenere. El este mereu căutat, admirat, curtat și adulmecat pentru că femeile știu să aprecieze lucrurile bune. Mai știu ele femeile că prea puține specimene pot face cu adevărat față unei femei dornice nu de un orgasm pe seară ci de două sau mai multe pe oră.

Bărbatul ultrapotent nu va deveni niciodată prea gras. Un maraton sexual te stoarce de puteri dar te stoarce garantat și de grăsimea de pe abdomen. Partidele care durează de la câteva ore până la câteva zile sunt un fel de sport extrem. Dar cine se mai poate lăuda că arde câteva mii de calorii pe noapte într-un mod atât de plăcut?

potentaBărbatul ultrapotent nu are probleme cu stima de sine. Mândria lui de bărbat este mereu intactă pentru că el știe foarte bine ce poate face dacă își pune uneltele la treabă. El are o reputație cu care prea puțini bărbați se pot mândri și este mereu invidiat în grupul de prieteni. Femeile îl admiră pentru potență iar bărbații pentru cuceriri. Ce ți-ai putea dori mai mult de atât?

Bărbatul ultrapotent este mereu vesel și binedispus. Creierul lui este mereu inundat de serotonină, dopamină, melatonină și alte "ine" responsabile de fericire. În plus, endorfinele îl ajută să suporte mai bine durerea, îi dau poftă de mâncare, doarme bine și se simte mereu capabil să dea piept cu viața și mai ales cu femeile.

Bărbatul ultrapotent are mai multe șanse de a avea urmași. Pentru că are mereu erecții puternice, flux de sânge bun spre organele genitale, spermă mai multă și capacitatea de a-și duce partenera mereu la orgasm șansele de procreere îi cresc proporțional cu potența. Un astfel de bărbat nu trebuie să se teamă prea mult de infertilitate pentru că are mereu armele pregătite de la natură.

Ultrapotența nu e o superputere
Cei mai mulți bărbați sunt perfect capabili să presteze decent câte 20 de minute o dată pe săptămână. Ultrapotența înseamnă însă ceva mai mult decât atât.

potentaNumai capsulele UP din frumoasa cutiuță piramidală roșie vă pot învăța ce înseamnă cu adevărat ultrapotența: erecții foarte tari, ejaculări controlate, capacitatea de a performa de la câteva ore la câteva zile doar cu puțină pauză, orgasme garantate atât pentru el cât mai ales pentru ea, energie din plin și satisfacție la cote maxime. Acest supliment alimentar este perfect sigur, conține numai extracte din plante, are efecte garantate și 0 efecte adverse.

Capsulele UP se folosesc atunci când doriți să vă simțiți ceva mai sigur pe atuurile dumneavoastră sexuale sau când vreți să simțiți din plin starea de ultrapotență care poate scoate din minți orice femeie decentă.

UP, UP, UP – și totul devine dintr-odată atâââât de plăcuuuuut!

Produse recomandate
MaxMed
UP (8 capsule)
199 RON

No comments:

Post a Comment