Sunday, March 15, 2015

Condamnați la fericire prin sex


sexSexul ar trebui să fie precum o felie perfectă de tort: umed, lipicios, decadent, indecent de aromat și satisfăcător până la extaz de la prima înghițitură până la ultima. Însă, de cele mai multe ori, mâncăm pe fugă un tort fad, uscat, lipsit de pasiune, de savoare și de zvâc și ne bucurăm precum copiii de bucata noastră mizeră de prăjitură fără să știm că există și altceva, mult mai bun. De ce? Motivele sunt la fel de variate precum felul oamenilor de a fi.

- Unii n-au mâncat niciodată tort adevărat așa că nu prea știu ce să-și dorească.
- Alții nu știu cum să facă tortul bun sau nu au ingredientele necesare.
- Unii nu vor să investească prea mult timp și energie într-o astfel de activitate așa că se mulțumesc cu un desert mediocru și fără bătăi de cap.
- Alții au prejudecăți, frici, convingeri personale sau moștenite cum că tortul ar fi o formă indecentă de exprimare a pasiunii. În plus, s-ar putea să-ți placă prea tare și să te îngrași de fericire.

Cu cine ți-ai pus-o aseară?
sexAdevărul adevărat e că nu prea poți să fii pe deplin fericit până când n-ai experimentat dulcea satisfacție a unui orgasm adevărat. Oamenii satisfăcuți se recunosc de la distanță. Zâmbesc diferit, merg diferit, se comportă per total în mod diferit de cei care n-au mai văzut ceva acțiune de multă vreme. Nu e nimic de mirare când te întreabă colegii sau prietenii cu subînțeles dacă ți s-a întâmplat ceva bun noaptea trecută. E foarte simplu: sexul a fost bun așa că ți-a explodat butoiul cu serotonină din creier iar acum parcă plutești pe un nor roz de fericire. Dacă ai avut ghinionul ca sexul să fie mediocru spre prost devii mai frustrat decât erai înainte și mai acru decât o prună crudă.

Deci, dacă vreți să aveți atitudinea aceea complet satisfăcută pe care o invidiază toată lumea, implicați-vă cu trup și mai ales cu suflet în dezvoltarea continuă a vieții sexuale. Practica face ca lucrurile să devină din ce în ce mai bune chiar dacă nu par să fie prea roz încă de la început.

Cred că ați auzit deja despre cuplurile care au decis să facă sex în fiecare zi timp de un an întreg. Două cupluri, separate, au decis să facă acest experiment pentru a-și îmbunătăți relația și pentru a experimenta noi și noi plăceri provenite din această sursă. La sfârșitul perioadei, ambele cupluri au declarat că au avut adevărate revelații cu privire la sex. În plus s-au declarat mult mai optimiști, mai deschiși la nou, mai înțelegători, mai relaxați și mai plini de viață.

sexDacă simțiți că sexul este ca o greutate care vă atârnă de gât zi de zi și care vă trage în jos în loc să vă dea aripi înseamnă că aveți de lucru. Cele două cupluri descrise mai sus au decis să dedice timp, energie și pasiune pentru a descoperi adevărata fericire prin sex. S-au dotat mereu cu jucării sexuale noi, cărți noi și produse ajutătoare noi pentru că nimic nu apare de la sine și nimic bun nu se întâmplă peste noapte.

Sex Power este produsul pe care trebuie să îl achiziționați și să îl folosiți dacă ați decis că aveți nevoie de un nou impuls în viața sexuală. Deși capsula se adresează bărbaților, poate fi achiziționată de oricine și oferită cadou unei persoane dragi. Beneficiile sunt multiple atât pentru bărbați cât și pentru femei. Erecțiile ferme, care durează până la câteva zile, ejaculările controlate, penisul mai mare datorită unui flux de sânge sporit face bărbații să se simtă mândri și puternici iar femeile să geamă de plăcere constantă pentru un timp îndelungat. Sexul bun și satisfacția profundă vin de la Sex Power!

Produse recomandate
MaxMed
Sex Power (1 capsulă)
40 RON

No comments:

Post a Comment