Tuesday, March 3, 2015

Cadouri inspirate pentru femei focoase


libido scazutNici bine n-a trecut Sfântul Valentin și vine Ziua Femeii. Doamnele și domnișoarele își freacă satisfăcute mâinile și așteaptă cu nerăbdare să-ți testeze nivelul de creativitate. Tu, ca bărbat conștiincios, te-ai panicat deja și nu mai știi în ce magazin să dai iama, cum să ieși basma curată și să nu faci tagma bărbătească de rușine și de data asta. Ai ochit deja o eșarfă, un set de baie sau crezi că scapi cu un trandafir și un zâmbet fermecător? Lasă eșarfa sau papucii de casă pentru alții și orientează-te la ceva mult mai bun și mai apreciat de ordinul femeiesc.

Treci pe roșu
Fiecare femeie își dorește ca bărbatul iubit să treacă dincolo de vârsta ei, de statutul de iubită, parteneră sau mamă cu copii, de atitudinea serioasă impusă de job și să-i descopere partea nărăvașă și pasională. Poate că unele femei sunt mai timide și nu reușesc să exprime cum trebuie faptul că își doresc mai multă pasiune în cuplu. Fă-i cadou rujul roșu ca para focului pe care n-a îndrăznit încă să-l cumpere singură sau lenjeria sexy pe care ați admirat-o într-o seară la mall. Pijamalele de mătase sunt și ele o opțiune viabilă dacă sunt de calitate și lasă ceva mai multă piele la vedere.

libido
Maseur sexy la dispoziția dumneavoastră!
În loc să-i cumperi un loc la un spa de lux mai bine te transformi personal într-un maseur capabil și îndrăzneț care știe perfect ce butoane să apese și unde să lucreze. Cine cunoaște mai bine punctele sensibile ale iubitei tale dacă nu tu? Alege spume de baie și uleiuri parfumate de bună calitate și transformă dormitorul și baia într-un sanctuar al plăcerii. O seară începută cu un vin bun și o baie parfumată nu se poate termina decât orgasmic. Cine poate uita un astfel de cadou?

Predă controlul!
AI avea curajul să te lași total pentru o seară în mâinile capabile ale iubitei? Cât de departe ai fi dispus să mergi într-un astfel de joc? S-ar putea ca schimbarea să o transforme total din femeia cuminte în pisica sălbatică pe care o ascunde cu grijă în interior. Ai ocazia să-i descoperi o mulțime de fantezii iar ea să se simtă liberă să le exprime direct și fără ascunzișuri. Nu-i așa că sună mai bine decât perechea de papuci de casă? S-ar putea să aveți amândoi parte de niște surprize uriașe și extrem de plăcute.

szexStimulează-i plăcerea!
Dacă ai observat că iubita sau soția trece prin perioade mai grele în care are libidoul scăzut, poți să-i faci un cadou plăcut și util atât pentru tine cât și pentru ea. Vigorelle este o cremă naturală, stimulatoare, pentru femei,  prin care îți poți ajuta iubita să atingă din nou culmile plăcerii și ale orgasmului. În unele perioade, nivelul de hormoni feminini este mai scăzut ceea ce duce la o scădere a lubrifierii vaginale și a sensibilității la stimuli externi. Vigorelle combate eficient deficitul de lubrifiere, libidoul scăzut și sporește plăcerea experimentată în timpul actului sexual. Un flacon de Vigorelle poate fi cadoul perfect pe care să îl oferi partenerei la început de primăvară! 

Produse recomandate
MaxMed
Vigorelle (30 ml)
240 RON

No comments:

Post a Comment