Monday, November 2, 2015

Vrei să faci o detoxifiere simplă și naturală? Iată cum!

Acumularea toxinelor în organism încetinește activitatea organelor interne și ne face de multe ori să ne simțim somnoroși, fără poftă de viață, cu libidoul scăzut, constipați și fără poftă de mâncare. Toxinele se elimină prin transpirație, prin urină, prin materiile fecale și chiar prin respirație. O detoxifiere implică de cele mai multe ori o îmbunătățire a activității colonului, a rinichilor, o mai bună circulație a sângelui și o transpirație mai abundentă. Iată câteva metode simple de detoxifiere!

Înlocuiește o masă cu un amestec detoxifiant

Măsurile drastice în ce privește dieta nu au întotdeauna rezultatele scontate și nici nu sunt recomandate. Însă, înlocuirea unei mese pe zi cu smoothie-uri naturale din fructe, legume și frunze verzi este o idee delicioasă și excelentă. Un amestec plin de vitamine, minerale, enzime și fibre accelerează metabolismul, reglează tranzitul intestinal, oferă o cantitate sporită de energie și te ajută să slăbești. Combinațiile sunt nenumărate și pot include mere, banane, căpșuni, fructe de pădure, frunze de spanac sau alte fructe și legume după poftă. Rezultatele unei astfel de diete se vor vedea imediat mai ales în ceea ce privește pofta de viață și energia.

Înlocuiește cafeaua de dimineață cu ceai verde

Detoxifierea organismului nu e complicată în sine dar implică niște schimbări și niște alegeri mai sănătoase. Cofeina nu trebuie eliminată complet din rutina zilnică dar cantitatea ingerată trebuie să fie mai mică și atent monitorizată. Ceaiul verde este o alternativă mai sănătoasă a cafelei pentru că aduce cu sine o mulțime de antioxidanți benefici pentru organism iar cantitatea de cofeină este mai redusă. Dacă alegi o detoxifiere blândă, cu efecte pe termen lung, ceaiul verde este o băutură sănătoasă, cu o doză eficientă de cofeină, care stimulează rinichii, intestinul și creierul, curăță organismul și restabilește sănătatea.

Încearcă să te abții de la mâncare din când în când

Organele digestive au nevoie din când în când de câte o mică pauză. Nu trebuie să faci din asta o regulă dar o zi de repaus alimentar dă organismului ocazia să se ocupe și de altceva în loc să metabolizeze non stop alimente și să elimine potențiale reziduuri. După o astfel de pauză, organismul se reîncarcă cu energie iar sistemul digestive devine mai eficient atât în preluarea nutrienților cât și în eliminarea toxinelor. Poți să faci asta pe parcursul unui sfârșit de săptămână pentru a evita tentațiile alimentare. Vei fi surprins de rezultate!

Dă mai multă atenție semnalelor colonului tău

Colonul are rolul major de eliminare a toxinelor rezultate din metabolizarea alimentelor. Orice problemă care împiedică buna funcționare a colonului are efecte nefaste asupra întregului organism pentru că duce la acumularea de toxine. Constipația este boala secolului pentru că dieta, lipsa de mișcare, hidratarea insuficientă și consumul excesiv de alimente procesate predispune la această problemă. Procesul de detoxifiere trebuie să restabilească tranzitul intestinal normal înainte de toate. Consumul de probiotice, de super alimente, de băuturi detoxifiante, de alimente nutritive și bogate în fibre, poate readuce sănătatea pierdută a colonului și starea noastră de bine!

Recomandarea noastră

Uneori, problemele noastre de sănătate avansează fără știrea noastră. Suntem prea ocupați și ne trezim cu boli digestive grave, cu hemoroizi, cu tranzit digestiv alterat, cu grăsime nedorită, inflamații ale intestinului și alte simptome neplăcute. Pentru că prea multe persoane suferă de urmările neplăcute ale constipației și anume de hemoroizi, vă recomandăm un dispozitiv medical simplu care poate ameliora simptomele acestei afecțiuni. HemoMed este un mic dispozitiv cu capacitatea de a reduce durerile, usturimea, roșeața, inflamația și chiar dimensiunile venelor hemoroidale exteriorizate în urma efortului, constipației sau altor cauze. HemoMed folosește principiul crioterapiei și anume capacitatea temperaturilor scăzute de a reduce puternic inflamațiile. Dispozitivul se lasă la răcit în congelator iar apoi se aplică pe zonele inflamate. HemoMed este mic, discret, igienic și ușor de folosit!

No comments:

Post a Comment