Sunday, November 8, 2015

7 ocazii numai bune pentru o partidă se sex

Știm că n-ai nevoie de îndemnuri speciale ca să treci imediat la treabă. Însă, unele ocazii sunt mai bune pentru o partidă de sex decât altele. Vrei să știi care sunt momentele în care sexul este chiar recomandat? Află numai aici ce oportunități să nu ratezi pentru a avea sex mai nebunatic cu iubita ta!

Înainte de o prezentare importantă

Vorbitul în public înseamnă pentru multe persoane tensiune nervoasă, dureri de cap, grețuri și migrene. Studiile arată că sexul calmează nervii, scade tensiunea arterială și reduce stresul. Persoanele care fac sex chiar înainte de un astfel de eveniment public se simt mai relaxate și au șanse mai mari de a ține un discurs coerent și de a fi mai puțin traumatizate.

După o zi grea

Vrei să scapi mai repede de stresul unei zile grele de la birou? Sexul poate fi o opțiune mult mai sănătoasă decât cele câteva beri pe care le ai în plan. Sexul și intimitatea fizică, chiar și numai niște simple atingeri, îmbunătățesc starea de spirit și scad nivelul de stres chiar și pentru câteva zile. În plus, dacă vrei să scapi de frustrare și de tensiunea nervoasă prin sex poți avea niște partide incredibil de fierbinți și de orgasmice.

După ce ai fost la sală

După numai 20 de minute de exercițiu fizic moderat, cantitatea de sânge care ajunge la organele genitale poate fi și cu 150% mai mare. În plus, faptul că exersezi te face mai puțin inhibat, își crește încrederea în sine și te face să-ți accepți mai bine corpul. Cantitatea de testosteron, hormon esențial în menținerea libidoului, crește considerabil așa că dorința va fi mai puternică după o sesiune bună de transpirat la sală.

Când presimți că te paște o răceală

Chiar dacă ți se pare că nu ai chef de sex atunci când te simți relativ amețit și obosit de o răceală studiile arată că sexul are efecte benefice asupra sistemului imunitar. Nu spune nimeni să faci sex nebun atunci când ai febră și ești cu totul indispus dar mai mult sex te poate pregăti pentru sezonul răcelilor stimulând circulația sângelui și sistemul imunitar.

Dimineața

Corpul tău e făcut pentru sexul de dimineață. Nu numai că energia abundă iar testosteronul este la cote maxime dar o partidă matinală crește nivelul de oxitocină astfel încât vă veți simți mai bine pe parcursul zile iar legătura voastră va fi mai stabilă și mai puternică. Oxitocina este hormonul relațiilor și al intimității profunde.

După ce ai făcut ceva incitant

Atunci când adrenalina este la cote maxime, corpul tău este deja excitat iar răspunsul sexual este mult mai rapid și mai puternic. Sexul după experiențe producătoare de adrenalină precum săritul cu parașuta, datul într-un roller coaster sau după un film de groază este mult mai satisfăcător iar orgasmul este mult mai puternic. Orice experiență care îți aduce fiori de plăcere și îți face inima să bată mai puternic este un potențial stimulent pentru sex.

Recomandarea noastră

Nu trebuie neapărat să sari cu parașuta ca să ai o erecție de zile mari. Potența și libidoul pot fi stimulate și în alte moduri mult mai puțin costisitoare. Produsul UP poate să-ți aducă erecțiile tari și durabile la care ai visat întotdeauna. O capsulă naturală UP te poate face bărbatul viril, ultrapotent și super capabil pe care ea și-l dorește. UP promovează erecțiile stabile, ejaculările controlate și libidoul la bărbații care simt nevoia de mai multă energie sexuală în viața lor. Folosește UP și fă sex după plăcere oriunde și oricând!

No comments:

Post a Comment