Tuesday, November 17, 2015

Ce să mănânci ca să fii mai potent și mai viril

Fiecare bărbat își dorește să fie cel mai bun și cel mai focos amant din lume. Pentru a fi cel mai bun, e nevoie de energie sexuală, virilitate și potență maximă. Din nefericire, multor bărbați le lipsesc aceste calități atât de necesare artei sexului. O astfel de deficiență aduce multe necazuri în relație datorită faptului că afectează sănătatea mentală și fizică a ambilor parteneri iar în unele cazuri duce la imposibilitatea de a avea urmași. Știați că multe alimente au efecte nebănuit de bune asupra potenței?

Migdalele

Migdalele sunt foarte cunoscute pentru capacitatea lor de a crește dorința sexuală, de a oferi energia necesară sexului și de a promova fertilitatea. La fel ca și sparanghelul, un alt aliment sexy, migdalele sunt bogate în nutrienți, vitamine și minerale, incluzând seleniu și zinc, esențiale în păstrarea sănătății sexuale și a libidoului. Conform experților, zincul poate stârni pasiunea într-un timp foarte scurt și poate stimula potența bărbaților care consumă regulat suplimente sau alimente bogate în acest mineral. Deci, o mână de migdale pe zi poate face minuni pentru capacitatea ta de a performa!

Rucola

Frunzele verzi nu sunt niște mâncăruri sexy însă rucola este un adevărat promotor al sănătății sexuale. Aceste frunze de un verde închis, cu un gust ușor amărui și condimentat, sunt pline de antioxidanți, vitamine și minerale. Însă, capacitatea lor de a absorbi toxinele este ceea ce le face atât de speciale. Toxinele din mediu și din alimente sunt un dușman de temut al libidoului masculin și prin urmare al potenței. Orice aliment capabil să te scape de toxine trebuie să intre pe lista ta de alimente care promovează sănătatea sexuală iar rucola își face treaba foarte bine!

Ficatul

Ficatul de animal nu este de multe ori apreciat la adevărata lui valoare. Bucătarii se feresc de el pentru că nu știu cum să-l folosească și să-l transforme în ceva apetisant. Ficatul te poate face însă un bărbat mai potent și mai pasional pentru că are în compoziție mult zinc. Zincul are rolul de a menține nivelul optim de testosteron. Lipsa lui se simte imediat pentru că previne glanda pituitară din a produce și elibera alți hormoni care stimulează producția de testosteron. Zincul mai are rolul de a echilibra transformarea testosteronului într-un exces de estrogen. Procesele sunt destul de complexe dar consumul de ficat contribuie la potență iar asta e cel mai important!

Avocado

Avocado este un aliment bogat în grăsimi bune care contribuie la sănătatea arterelor și inimii. Alimentele care mențin inima sănătoasă sunt excelente pentru potență și menținerea erecțiilor. Bărbații care suferă de boli de inimă au un risc dublu de a face diverse disfuncții erectile pe parcurs. Dacă ești un bărbat care ține la sănătatea lui sexuală, alege cu grijă alimentele pe care le consumi pentru că ele pot fi șansa ta la o viață sexuală împlinită!

Recomandarea noastră

Potența și sănătatea sexuală sunt subiecte care îi preocupă atât pe bărbați cât și pe partenerele lor. Lipsa sexului poate produce frustrări majore însă partidele care se termină fără satisfacție sunt cele mai rele. Erecțiile sunt fragile și pot dispărea din diverse motive. Ca să nu mai ai astfel de temeri, îți recomandăm un supliment alimentar pentru potență maximă cu numele de Sex Power. Produsul are efecte multiple asupra sănătății sexuale, energiei și mai ales asupra potenței. Capsula de Sex Power se administrează cu jumătate de oră înainte de o partidă. Vei avea parte de partide multiple de sex perfect controlat, cu orgasme senzaționale, erecții ferme și libido crescut. Efectele Sex Power durează între 1-4 zile și variază în funcție de fiecare bărbat în parte. Sex Power te poate transporta pe culmile plăcerii atât pe tine cât și pe iubita ta!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/428/Ce-sa-mananci-ca-sa-fii-mai-potent-%C8%99i-mai-viril

No comments:

Post a Comment