Sunday, October 19, 2014

Dacă vrei sex de calitate, nu cere sfat de la bunica!

Sexul e cea mai plăcută activitate din lume. Cu toate acestea, oamenii au reușit să complice atât de mult acest act încât aproape că l-au stors și de ultima faramă de plăcere. Prejudecățile, ideile preconcepute, sfaturile proaste culese de la oameni care n-au reușit să aibă un orgasm în viața lor dar care știu mai bine decât toată lumea cum e cu sexul, se așează ca o barieră mentală masivă între bărbat, femeie și plăcerea de a face sex.

Fii bărbat și ascunde-ți problemele!

Societatea modernă i-a condus pe bărbați din extremă în extremă. Într-un timp i-a îndemnat să nu-și exprime deloc sentimentele iar apoi le-a dat liber la emoții și i-a îndemnat să comunice și să se informeze. Combinația s-a dovedit una explozivă pentru că problemele de comunicare au persistat iar informația de calitate s-a dovedit puțină și ineficientă.

Ejaculare prematură? Cine, eu?

Un studiu realizat de Universitatea din Chicago arată că 30% din bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 59 de ani au suferit cel puțin un episod de ejaculare prematură în ultimii ani. Această problemă i-a măcinat pe barbați dintotdeauna și încă le dă mult de furcă terapeuților care încearcă să dezlege misterul acestei așa-zise disfuncții.
Combinația de probleme emoționale, moștenire genetică, teama de a nu dezamăgi partenera, vina de a te fi masturbat prea mult când erai adolescent se revarsă ca un torent peste bărbații care sufera de ejaculare prematură și le distruge încet dar sigur încrederea în sine și plăcerea de a face sex.
Dacă ai norocul de a avea o parteneră înțelegătoare, această problemă se poate cumva ameliora în timp. Cele mai multe femei suferă însă de prea multe complexe personale, frustrări proprii și nevoi neîndeplinite și neînțelese ca să mai poată rezolva și problemele disfuncționale ale partenerului. Multe cupluri se despart din cauza frustrărilor imposibil de exprimat, din cauza așteptărilor mari pe care le promovează filmele, porno sau de altă natură, și mai ales din cauza imposibilității de a trece peste probleme de genul ejaculare prematură.

Lasă miturile, trăiește-ți viața!

Înainte de a intra într-o relație și mai ales după ce treci de primele zile de îndrăgostit, pune-ți în minte ideea că trebuie să gândești pentru tine și pentru relația ta. Lasă deoparte orice idee moștenită de la bunici sau părinți, nu încerca să aplici sfaturi auzite de la colegi, vecini sau prieteni. Fă-ți alegerile proprii în materie de relații și mai ales în materie de sex.
Numai tu și partenera aveți dreptul de a alege metode de a vă îmbunătăți performanțele sexuale, de a vă trata disfuncțiile și de a va rezolva problemele de intimitate și de comunicare. Nu-ți fie teamă să recunoști că ești un bărbat mai sensibil și că suferi de ejaculare prematură! Orice problemă are o rezolvare, iar rezolvarea poate fi chiar sub nasul tău! 


Produs recomandat
MaxMed
Prematrol (60 capsule)
199 RON

Adaugă în coș 

No comments:

Post a Comment