Thursday, October 30, 2014

Probleme în cuplu - ejacularea precoce

shameEjacularea precoce este una dintre cele mai des întâlnite probleme de natură sexuală la bărbaţii sub 40 de ani, după cum arată studiile în domeniu. Este cunoscută şi sub denumirile de ejaculare rapidă sau orgasm prematur şi, în Statele Unite, ea afectează unul din cinci bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 18 şi 59 de ani. Ejacularea precoce poate fi definită ca eliminarea spermei prea devreme în timpul actului sexual şi este caracterizată de o inabilitate de a controla voluntar ejacularea. Acest lucru se poate întâmpla chiar şi înainte de penetrarea propriu zisă în anumite cazuri şi poate fi o situaţie frustrantă pentru ambii parteneri.

Controlată de sistemul nervos central, ejacularea se declanşează când stimularea sexuală şi mişcările de fricţiune dau impulsuri care sunt transmise la creier. Ejacularea se întâmplă în două etape. În prima fază vorbim despre emisie: vasele care stochează şi transportă spermă din testicule se contractă să împingă sperma spre baza penisului prin prostată, veziculele seminale eliberează secreţii care se combină cu sperma şi compun lichidul seminal. În momentul în care emisia este declanşată, ejacularea nu mai poate fi oprită. A două etapă este ejacularea: muşchii de la baza penisului se contract, determinând evacuarea lichidului seminal din penis. După ejaculare, în majoritatea cazurilor, se pierde şi erecţia.
frustrationEjacularea precoce nu este o problemă minoră şi merită să fie tratată cu toată atenţia cuvenită, ea poate duce la mari frustrări şi nemulţumiri în pat şi îi poate face atât pe bărbatul care se confruntă cu ea, cât şi pe partenera sa foarte nefericiţi. În cazuri extreme, poate chiar destrăma o căsnicie sau o relaţie altfel reuşită prin simplul fapt că distruge viaţa sexuală a ambilor parteneri.

Vorbind despre ejacularea care se declanşează chiar înainte de penetrare, ea poate avea efecte devastatoare asupra relaţiei de cuplu, mai ales în cazul în care se doreşte conceperea unui copil. Lăsând deoparte frustrarea şi iritabilitatea care vin ca urmare a întâmplării nefericite, ea poate avea efecte negative importante asupra încrederii în sine pe care o are un bărbat. Chiar şi atunci când ejacularea se declanşează după doar câteva minute de la începerea actului sexual este dificil pentru ambii parteneri să ajungă la un nivel optim de satisfacţie sexuală.

Anumiţi factori precum stresul, vârsta şi afecţiuni ale prostatei pot contribui la declanşarea ejaculării precoce.
 S-a descoperit că ejacularea precoce este mai des întâlnită la bărbaţii tineri, totuşi un studiu efectuat în Europa în anul 2004 arată că şi bărbaţii de vârstă mijlocie se confruntă din când în când cu această problemă. Din fericire, există tratament pentru această afecţiune cu rezultate imediate şi efecte de lungă durată. 

orgasmCapsula EjaControl este un produs 100% natural din plante medicinale şi vitamine care se foloseşte ocazional şi nu dă dependenţă. Cu efect imediat, ea combate ejacularea precoce prin echilibrarea nivelului neurotrasmiţătorilor care sunt responsabili de ejaculare.


Produse recomandate
MaxMed
EjaControl (4 capsule)
60 RON
Adaugă în coș 

No comments:

Post a Comment