Wednesday, January 6, 2016

Sex mai bun la început de an (pentru tine și pentru ea)

Pentru că e vremea planurilor, a rezoluțiilor și a începuturilor entuziaste aduse de noul an, iată câteva idei nou nouțe cu care să vă înfierbântați dormitoarele și paturile în lunile ce urmează.

Luați-vă timp să vă dezbrăcați

Cantitățile de neurotransmițători eliberate de creierul excitat pot fi dozate pentru o plăcere mai intensă spun ultimele studii. Cum se face asta? Pozele cu persoane dezbrăcate provoacă descărcări rapide și puternice de dopamină și oxitocină dar aceste reacții trec repede. Însă, dacă alegeți să vă dezbrăcați încet și să savurați momentele, vă puteți bucura de mici orgasme mentale prelungite care fac totul mai plăcut și mai senzațional.

Spune-i că e frumoasă și "gustoasă"

S-a dovedit că femeile încrezătoare în faptul că arată bine la nivelul zonei genitale sunt mult mai deschise la tot felul de activități sexuale și în plus au mai multe orgasme. De ce? Pentru că sunt mult mai relaxate. Dacă ești deschis și îți face plăcere să-i oferi sex oral iubitei tale e bine să fii entuziast și să-i spui mai des că arată bine și că activitatea în sine îți face plăcere. Dacă nu-ți face plăcere mai bine renunță decât să tratezi totul ca pe o corvoadă.

Atinge-o peste tot (cu ulei de masaj)

Atingerile senzuale provoacă secreția unui hormon sexual puternic numit oxitocină. La femei, acest hormon determină o creștere a nivelului de testosteron și prin urmare o poftă mult mai mare de sex. Senzațiile puternice și mătăsoase date de alunecarea uleiului pe piele și a pielii pe piele vor face nopțile mult mai pasionale și sexul mult mai fierbinte atât pentru tine cât și pentru ea.

Aduceți bucătăria în dormitor

Arginina este baza potenței așa că toți bărbații ar trebui să consume alimente bogate în această substanță. Peștele, scoicile și alte tipuri de proteine din carne ușoară conțin din belșug arginină. Regula este următoarea: toate alimentele bune și sănătoase pentru organism sunt foarte benefice pentru potență. Verdețurile și toate tipurile de fasole, alimentele bogate în proteine dar cu conținut scăzut de grăsimi, fructele și legumele colorate și bogate în antioxidanți sunt bune pentru potență. Dieta modernă bazată pe carbohidrați simpli, grăsimi, zahăr rafinat și fast food este inamicul performanțelor sexuale.

Nu te mai îngrijora – penetrarea nu e totul!

Dacă te gândești non stop "Sper să am erecție! Sper să funcționeze! Sper să mă pot abține!" sigur vei eșua lamentabil. Scoate sexul cu penetrare de pe meniu pentru o lună și fă orice altceva dar nu asta. Evită să faci din penetrare tot ce înseamnă sexul pentru tine. În cele mai multe cazuri, imediat ce bărbații se opresc din îngrijorare totul începe să funcționeze normal. Cu siguranță te poți stresa singur atât de mult încât să devii aproape impotent.

Folosește-ți urechile

Bărbații care întreabă și ascultă sunt fericiți iar partenerele lor sunt și mai fericite. Nu întreba însă în dormitor și nici în timp ce faceți sex. Discutați în timp ce vă plimbați sau în alte momente relaxate și intime. Vorbitul n-a făcut rău nimănui. Încearcă-l și tu!

Recomandarea noastră

Pentru sex mai bun la început de an (și nu numai) noi recomandăm SPX. Produsul este un afrodiziac natural cu două tipuri de ginseng care funcționează atât la bărbați cât și la femei. SPX crește libidoul atât la bărbați cât și la femei, intensifică frecvența și senzațiile din timpul orgasmului, crește potența la bărbați și combate ejacularea prematură. Produsul are efecte rapide, este 100% natural și nu are efecte adverse. Este indicat tuturor celor care vor să experimenteze partide mai lungi, mai plăcute și mai interesante. Sexul poate fi mult mai bun mai ales alături de SPX!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/473/Sex-mai-bun-la-inceput-de-an-(pentru-tine-%C8%99i-pentru-ea)

No comments:

Post a Comment