Wednesday, January 13, 2016

5 motive pentru care ar trebui să te masturbezi mai des

Sexologii spun că masturbarea are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Faptul că cei mai mulți bărbați fac asta numai o singură dată pe săptămână este cumva surprinzător. Masturbarea ar trebui să fie la fel de importantă ca spălatul pe dinți. Iată care sunt adevăratele motive pentru care ar trebui să te folosești mai des de această plăcere gratuită, sănătoasă și fără efecte adverse!

Masturbarea previne cancerul

Studiile unor universități din Australia au descoperit că bărbații care ejaculează de mai mult de 5 ori pe săptămână au un risc mult mai mic de a face cancer de prostată. Multe toxine se acumulează la nivelul tractului uro-genital iar atunci când ejaculezi acestea se elimină din organism. Masturbarea este o modalitate de detoxifiere numai bună pentru bărbați!

Masturbarea menține erecțiile ferme

Pe măsură ce îmbătrânești, tonusul muscular scade peste tot și mai ales la nivelul penisului. Sexul regulat și masturbarea tonifiază mușchii de la nivelul pelvisului prevenind disfuncțiile erectile și incontinența urinară. Nu există modalitate mai plăcută de a face exercițiu fizic așa că profită din plin de această plăcere ca să ai parte numai de erecții beton!

Masturbarea te ajută să te ții mai bine

Dacă îți iei soarta în propriile mâini mai des vei avea surpriza să poți rezista mai mult atunci când ai nevoie. Dacă te masturbezi cu o oră înainte de sex vei fi mult mai în control în timpul partidei. Te poți antrena observând cât timp îți ia ca să ajungi la orgasm de unul singur și prelungind treptat timpul. Dacă îți ia 2 minute să ajungi la orgasm atunci când te masturbezi încearcă să te ții 3 minute data viitoare. Poți să numeri câte mișcări faci până la orgasm. Dacă ai nevoie de 40 încearcă să te ții până la 50. Cei mai mulți bărbați pot să-și dubleze numărul în numai o lună.

Masturbarea îți crește imunitatea

Ejacularea crește nivelul de cortizol. Cortizolul are o reputație proastă pentru că este hormonul de stres care provoacă haos în organism. Însă, în doze mici, care se eliberează atunci când ejaculezi, cortizolul reglează imunitatea și te ajută să rămâi sănătos și ferit de infecții.

Masturbarea reglează dispoziția

Ejacularea eliberează o mulțime de hormoni și neurotransmițători precum dopamina și oxitocina care te fac să te simți satisfăcut, mulțumit și relaxat. Orgasmul eliberează natural cea mai mare cantitate de dopamină posibilă. Creierul celui care are orgasm arată atunci când este scanat la fel cu cel al unei persoane care tocmai a luat o doză de heroină.

Recomandarea noastră

Masturbarea și sexul sunt plăceri de care ar trebui să te bucuri cât mai des și cât mai fără stres. De aceea, noi recomandăm produsul UP tuturor celor care vor să intre într-o stare de ultra potență absolut fantastică și necesară partidelor de sex. UP este un produs natural care te ajută să atingi cea mai mare plăcere a orgasmului, să ai cele mai tari erecții și să fii în același timp în control perfect. Oricând simți nevoia de sex fără limite folosește UP și dorința ți se va îndeplini! Capsulele UP au o compoziție naturală, sigură și efecte rapide pentru ca tu să simți cu adevărat plăcerea!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/480/5-motive-pentru-care-ar-trebui-sa-te-masturbezi-mai-des


No comments:

Post a Comment