Thursday, January 21, 2016

Jocuri obraznice cu care să alungați plictiseala din pat

Vrei să te simți sexy și excitat de fiecare dată când ești în pat cu iubita? Încearcă aceste jocuri de cuplu și nu vei mai avea parte niciodată de sex mediocru sau de plictiseală. Dacă le-ai încercat pe toate, fii creativ și improvizează sau inventează-ți propriile scenarii și jocuri plecând de la cele de mai jos.

Borcanul cu fantezii

Scrie cele mai îndrăznețe 5 fantezii secrete pe bucăți individuale de hârtie, împăturește-le și pune-le într-un borcan. Roagă-ți partenera să facă la fel. Amestecă-le, alege una și discutați pur și simplu despre ea. Nu trebuie să faceți sexul o prioritate. Stingeți lumina, băgați-vă sub plapumă și descrieți ce anume vă excită la fantezia cu pricina. Atunci când partenera îți descrie fantezia ei, atinge-o ușor cu mâna de-a lungul corpului. Înainte de a vă da seama vă veți simți extrem de excitați. Amintește-ți că fanteziile mai adânci și mai secrete au potențialul mult mai mare de a vă excita!

Întrebări obraznice de tipul “Ai prefera să...”

Întindeți-vă în pat într-o după-amiază leneșă sau într-o seară și puneți-vă unul altuia întrebări obraznice. La început s-ar putea să fiți mai tensionați dar după câteva ture tensiunea se va transforma într-o mare excitație. Ai prefera ca o persoană atractivă să te privească făcând sex sau ai prefera să privești pe cineva făcând sex chiar în fața ta? Ai prefera să te uiți la filme porno împreună cu mine sau ai prefera să citim cu voce tare o nuvel erotică în timp ce ne atingem în locuri mai puțin vizibile? Chiar dacă nu aveți în plan să faceți sex, după un șir de astfel de întrebări veți fi unul peste altul în mai puțin de 10 minute.

Întrebări pe dezbrăcate

Jocul seamănă cu cel de poker pe dezbrăcate dar cu mici diferențe. În loc de a vă juca poker puneți-vă unul altuia întrebări personale. Dacă răspunzi greșit trebuie să bei o gură de ceva (de preferat cu alcool) și să-ți scoți o piesă de îmbrăcăminte. Dacă vreți ca jocul să fie mai sexy și mai amuzant, puneți-vă niște haine vechi. La fiecare răspuns greșit, rupeți efectiv haina de pe corpul celuilalt.

Baba oarba cu înghețată

Aveți nevoie de o cutie de înghețată și de o eșarfă pentru legat la ochi. Așezați-vă jos, lângă pat. Leagă-ți partenera la ochi și cere-i să scoată înghețată din cutie cu lingura și să-ți nimerească gura. Dacă nu nimerește gura iar înghețata cade pe corpul tău ea trebuie să lingă înghețata de unde a căzut. Jocul poate părea simplu dar vei vedea că gura e destul de greu de nimerit și că înghețata poate ajunge în cele mai neprevăzute locuri. Schimbați rolurile și continuați.

Recomandarea noastră

Sex Power este produsul pe care îl recomandăm celor care iubesc sexul, fanteziile, jocul, senzațiile puternice și care nu vor să se lase doborâți de plictiseală în pat. Capsula naturală are efect de stimulare a libidoului masculin, de întărire a erecțiilor și de stimulare a potenței. Folosind Sex Power veți avea surpriza unor erecții foarte durabile (până la câteva zile), ferme și de un control sporit al ejaculării. Senzațiile resimțite vor fi mai puternice și orgasmele mai senzaționale. Sex Power este un produs sigur, natural, fără efecte adverse care are rolul de a îmbogăți viața sexuală a celor care îl folosesc. Încearcă-l și tu!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/487/Jocuri-obraznice-cu-care-sa-alungati-plictiseala-din-pat

No comments:

Post a Comment