Tuesday, February 23, 2016

5 mituri despre hemoroizi care sunt false! Află doar aici care e adevărul!

Ai hemoroizi. Te doare, te ustură, te irită și intri în panică. Ai auzit tot felul de lucruri despre această problemă dar nu știi ce să crezi. Când, cum și cât de repede se tratează? În cât timp vei putea sta din nou liniștit pe scaun? De ce apar hemoroizii? Miturile circulă dar adevărul e unul singur. Află mai jos!

Mit 1: Au apărut hemoroizii, vor continua să tot apară

Acest lucru nu este întotdeauna adevărat. De cele mai multe ori hemoroizii apar temporar datorită unei anumite situații: sarcină, naștere, faptul că te-ai chinuit să ai scaun și ai pus prea multă presiune. Este foarte important de reținut că soluțiile și tratamentele contra hemoroizilor chiar funcționează. Prevenția însă este la fel de importantă. O dietă mai bogată în fibre și o cantitate mai mare de lichide ajută foarte mult.

Mit 2: Numai persoanele în vârstă fac hemoroizi

Adevărul e că 50% din populație se confruntă cu un episod de hemoroizi până la vârsta de 50 de ani. Faptul că înaintezi în vârstă nu prezice cu exactitate viitoarele probleme de această natură. Factorii majori de risc sunt sarcina și constipația cronică. Persoanele îngrijorate de apariția hemoroizilor datorită înaintării în vârstă trebuie să-și ia măsuri de precauție. Dacă bei cel puțin 8 pahare de apă pe zi, mănânci suficiente fructe, legume și cereale integrale și mai folosești suplimente alimentare cu fibre din când în când poți să te consideri cumva mai în siguranță.

Mit 3: Hemoroizii sunt greu de tratat

Fals. Există multe metode prin care se poate scăpa de hemoroizi. De la remedii simple, care se pot aplica acasă, până la proceduri chirurgicale nedureroase soluțiile abundă și sunt foarte eficiente. Metoda de abordare depinde în principal de cauzele care au dus la apariția problemei. Cele mai multe remedii sunt simple și nedureroase și pot fi aplicate acasă.

Mit 4: Hemoroizii cresc riscul de cancer de colon și rect

Oricine suspectează că are hemoroizi trebuie să consulte imediat un doctor. Simptomele cancerului colorectal sunt asemănătoare cu cele ale hemoroizilor. Totuși, apariția hemoroizilor nu indică niciodată un risc crescut de cancer de acest tip.

Mit 5: Dacă mănânc suficiente fibre sunt 100% sigur că nu fac hemoroizi

Consumul de fibre este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a preveni apariția neplăcută a hemoroizilor. Mai există însă și alți factori. Faptul că ai un program neregulat de mers la toaletă sau că amâni mereu poate duce la constipație. Sedentarismul este un alt factor. Faptul că nu ai răbdare la toaletă ci te străduiești să termini cât mai repede este un alt factor. Relaxarea este esențială. Presiunea este aducătoare de necazuri.

Recomandarea noastră

HemoMed este soluția pe care ți-o propunem noi în caz de suferi de hemoroizi. Remediul este cât se poate de simplu și nedureros. HemoMed, dispozitivul medical recomandat de noi, ajută pe oricine să scape de simptome precum usturimea, mâncărimile și iritația provocată de venele exteriorizate. HemoMed se introduce la congelator apoi se aplică pe zona inflamată. Răceala duce la retragerea hemoroizilor și reduce treptat inflamația. Remediul este simplu, discret, util și extrem de eficient, folosit de pacienți din întreaga lume. Încearcă-l și tu!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/514/5-mituri-despre-hemoroizi-care-sunt-false!-Afla-doar-aici-care-e-adevarul!

No comments:

Post a Comment