Sistemul muscular și sistemul osos lucrează într-un tandem perfect și fac posibilă mișcarea. Mușchii sunt prinși de oase prin ligamente puternice, iar oasele cu densitate normală sunt capabile să suporte presiuni enorme fără să sufere fracturi, rupturi sau alte leziuni majore. Poziția bipedă care ne face unici ca specie umană este dată de o combinație bine adaptată și perfect funcțională între oasele lungi ale scheletului, coloana vertebrală, mușchii membrelor superioare și inferioare și nervii care pun totul în mișcare datorită curentului electric pe care îl conduc dinspre creier spre mușchi și invers.
De ce mă dor oasele? De ce am spasme musculare?
Totul este posibil atunci când organismul uman este în perfectă stare de sănătate. Boala, înaintarea în vârsta, accidentele, excesele în muncă, obiceiurile și pozițiile vicioase, schimbă normalul în anormal și aduc durere, rigiditate, inflamație, incapacitate de exercitare a funcțiilor de bază și sentimente contradictorii. De ce mi se întâmplă mie toate aceste lucruri?
Durerea osoasă
Durerea osoasă este o problemă destul de frecvent întâlnită la persoanele de vârsta a doua și mai ales la cele de vârsta a treia. Pe măsură ce îmbătrânești, organismul suferă o mulțime de transformări. Masa musculară și densitatea osoasă scad pentru că devii mai puțin activ. Aceste schimbări te predispun la fracturi și dureri osoase datorate suprasolicitării. Pentru a reduce șansele de fractură și inflamație se recomandă exerciții regulate foarte ușoare pentru menținerea tonusului muscular și a densității osoase. Osteoporoza este o afecțiune în care masa osoasă totală este redusă sub limitele normale. Vârsta, schimbările hormonale și lipsa activității fizice contribuie la scăderea densității osoase și cresc riscul de durere osoasă și fracturi. Durerea osoasă se poate datora scăderii densității osoase sau traumatismului dar poate avea și alte cauze medicale precum infecțiile, întreruperea circulației sangvine sau cancerul. Durerile osoase inexplicabile nu trebuie ignorate pentru că pot avea consecințe grave.
Durerea musculară
Durerea musculară poate varia în intensitate de la mică la tolerabilă la imposibil de suportat. Cu toții am avut parte de dureri musculare pe parcursul vieții. De cele mai multe ori trec în câteva zile iar alteori pot fi prezente și câteva luni. Durerea musculară poate apărea la gât, spate, picioare și chiar mâini. Cauzele cele mai comune sunt stresul, tensiunea nervoasă, suprasolicitarea și leziunile minore. Durerea este de obicei localizată și afectează unul sau mai mulți mușchi. Durerea musculară sistemică, cea care se resimte în tot corpul, este de cele mai multe ori rezultatul unei infecții, boli sau un efect advers al unei medicații.
Recomandarea noastră
Durerile osoase și durerile musculare sunt apariții frecvente pe parcursul vieții, la toate vârstele, atât la bărbați cât și la femei. Pentru că sunt neplăcute și ne întrerup cursul normal al vieții, de cele mai multe ori ne dorim să scăpăm rapid de ele. AntiDur este o gamă de produse care acționează țintit pe diferite afecțiuni și tipuri de dureri musculare, osoase, reumatice, pe nevralgii sau pe probleme ale coloanei vertebrale. Noutatea acestei game constă în faptul că acționează din exterior spre interior și nu invers. Substanțele active naturale conținute de produsele gamei AntiDur se aplică cu un dispozitiv de tip roll on pe locul afectat și se eliberează treptat reducând non stop durerea și inflamația. Plasturele inovator rezultat în urma aplicării produselor AntiDur este rezistent la apă și alți factori externi. Gama Antidur se recomandă pentru dureri reumatice și articulare, pentru dureri de coloană, nevralgii și dureri musculare.
No comments:
Post a Comment