Sunday, January 31, 2016

3 soluții simple și practice prin care poți scăpa de herpes

Probabilitatea ca o persoană să fie purtătoare (cu sau fără simptome) de virus herpetic este foarte mare. Virusurile herpetice sunt de cel puțin trei tipuri. Virusul herpex simplex 1, care dă leziunile de la nivelul gurii și mucoasei orale, herpex simplex 2, care dă herpesul genital și virusul herpes zoster sau varicelo zosterian. Orice persoană care a avut varicelă (vărsat de vânt) în copilărie rămâne infectată pentru tot restul vieții cu virusul herpes zoster. Virusul devine inactiv și se cantonează la nivelul nervilor dar poate deveni activ în situații de imunitate scăzută iar atunci apar erupțiile numite zona zoster. Iată câteva sugestii de antivirale naturale care pot stopa apariția frecventă a erupțiilor herpetice sau chiar zona zoster.

Uleiul de oregano

Uleiul de oregano de puritate mare (aproape de 100%) este un antiviral și un antibacterian puternic conform studiilor făcute de multe universități din întreaga lume. Prin tamponarea zonelor afectate de erupțiile herpetice cu ulei de oregano se grăbește refacerea zonelor de țesut iritate de micile bășici caracteristice acestui tip de infecție. Pentru o senzație mai plăcută, uleiul de oregano se poate dilua cu ulei de cocos sau ulei de măsline. Intern, uleiul de oregano întărește sistemul imunitar și îl ajută să lupte mai eficient contra bacteriilor, virusurilor și fungilor.

Mierea de manuka

Mierea de manuka este o miere de calitate superioară, cu proprietăți antivirale și antibacteriene de excepție. Polenul din această miere provine de la o plantă medicinală, tufișul de manuka, din Australia și Noua Zeelandă. Acest tip de miere poate distruge multe tulpini bacteriene și are efecte dovedite și asupra virusului herpex simplex. Poate fi aplicată extern, la nivelul leziunilor, (în amestec cu ulei de cocos), sau pur și simplu consumată ca aliment pentru proprietățile ei miraculoase de vindecare. Mierea normală, naturală, are și ea proprietăți antibacteriene foarte bune și poate fi folosită în erupțiile herpetice.

Tinctura de propolis

Propolisul este un alt produs extrem de valoros, cules de albine și intens utilizat ca antibacterian. Multe studii au demonstrat că erupțiile herpetice dispar mult mai repede dacă sunt tamponate succesiv cu tinctură de propolis sau cu creme naturale care conțin propolis. Participanții la astfel de studii au experimentat o vindecare mult mai rapidă și o perioadă mult mai mare între erupțiile herpetice după o combinație de tratamente naturale. Deși virusurile herpetice nu dispar complet din organism, se pot face multe pentru stoparea sau încetinirea înmulțirii lor.

Recomandarea noastră

Remediile naturale funcționează foarte bine în combinație. Virusurile sunt microorganisme ingenioase care devin rapid rezistente atunci când se folosește un singur remediu. Propunerea noastră este să folosiți combinația următoare: o dietă mai sănătoasă, somn mai regulat, alimente puternic antivirale precum mierea și propolisul, uleiuri calmante precum cel de oregano și suplimentul alimentar HerpEx. Suplimentul HerpEx este în sine o combinație de remedii naturale cunoscute care pot grăbi vindecarea erupțiilor și stopa apariția lor pe perioade lungi de timp. Dacă te lupți de multă vreme cu erupții herpetice sau de zona zoster din ce în ce mai frecvente și mai dureroase, a venit vremea să adaugi HerpEx la lista ta de remedii naturale. Erupțiile vor fi din ce în ce mai rare, se vor vindeca mai rapid, țesuturile se vor cicatriza mai repede și vei avea perioade lungi de liniște. Încearcă toate remediile posibile, inclusiv HerpEx!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/497/3-solutii-simple-%C8%99i-practice-prin-care-poti-scapa-de-herpes

Thursday, January 28, 2016

Ce trebuie să ai mereu la îndemână în dormitor

Atunci când ai totul la îndemână treaba merge strună. E valabil pentru orice job și nu mai puțin valabil când vine vorba de sex. Poate că știi tot ce trebuie despre cum să-ți satisfaci partenera. Însă, faptul că te-ai pregătit și că poți să-i oferi ceva în plus, o mică surpriză, arată că o apreciezi. Există lucruri care îmbunătățesc, prelungesc și fac sexul mult mai plăcut și mai senzual. Nu vorbim de cravașe de piele, de vibratoare sau de filmulețe erotice. Este vorba de obiecte de bază, pe care le folosești tot timpul și pe care trebuie să le ai. Care sunt?

Lubrifianți

Folosirea lubrifianților dă tuturor senzațiilor o tentă mult mai fină, mai alunecoasă și mai erotică. Calea devine mai deschisă, mai accesibilă iar plăcerea mai bogată. Lubrifianții pe bază de apă funcționează perfect mai ales cu prezervativele. Lubrifianții pe bază de ulei, de tipul celor cu vitamina E, au tendința de a distruge latexul și cauciucul și nu sunt recomandați. Alege un lubrifiant fin, care să nu irite pielea și folosește-l oricând și cu orice ocazie. Avantajul lubrifianților este acela că poți trece destul de repede la treabă. Lubrifianții te ajută să faci mai mult sex. Ea va fi tot timpul gata, încălzită, umedă și ușor excitată.

Ulei de masaj

Orice produs care are ca rezultat o piele mătăsoasă, alunecoasă și fierbinte devine brusc foarte excitant și provocator. Masajul este o formă excelentă de preludiu. Relaxează mușchii, corpul și mintea și o transpune pe ea într-o atmosferă de visare senzuală. E și un motiv foarte bun de a o provoca să se dezbrace, pentru motivele cele mai "inocente" desigur. Uleiurile bune au o aromă proaspătă și ușoară. Chiar dacă masajul nu este o practică zilnică, uneori poate că ea și-ar dori unul. E foarte bine să ai la îndemână un ulei de masaj pentru orice eventualitate.

Prezervative

Prezervativele sunt absolut esențiale pentru orice persoană activă sexual. Există o varietate de arome, texturi, culori și mirosuri din care poți alege după plac. Pe lângă faptul că dau o senzație mai mare de plăcere, prezervativele te protejează de boli cu transmitere sexuală și de sarcini nedorite. Prezervativele trebuie folosite oricând, mereu și întotdeauna. Trebuie să le ai la îndemână. Ea se va simți protejată și va fi mai deschisă la propunerile tale indecente. Cu cât accepți mai repede ideea folosirii prezervativului cu atât va fi ea mai liberă și mai liniștită. Prezervativul și lubrifiantul sunt un combo fără de care nu prea poți avea parte de sex.

Recomandarea noastră

Capsulele Dragon Power sunt numai bune de folosit fie că ești adult experimentat, adolescent timid sau bărbat trecut de prima tinerețe. Pentru că uneori ești prea stresat, prea timid sau prea obosit, erecțiile tale pot deveni moi și ineficiente. Produsul garantează fermitatea erecțiilor și faptul că ele vor dura exact atât cât ai nevoie pentru a-ți satisface partenera. Oricând te simți nesigur, ia o capsulă naturală Dragon Power și vei avea erecții puternice, un penis vizibil mai mare, orgasme mai senzaționale și control al ejaculării. E bine să ai întotdeauna un produs eficient pe care să te poți baza în caz de nevoie. Acest produs poate fi Dragon Power!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/494/Ce-trebuie-sa-ai-mereu-la-indemana-in-dormitor

Wednesday, January 27, 2016

Unde s-a dus dorința de sex și cum o redescoperim?

Mă doare capul, sunt obosită, am prea multe de făcut sunt doar câteva dintre scuzele pe care le folosesc femeile pentru a-și evita partenerii. Sexul este însă la fel de vital sănătății fizice și mentale precum dieta sănătoasă și exercițiul fizic regulat. Vrei să-ți redescoperi pasiunea pierdută printre obligații familiale, oboseală, job și prea multe lucruri de făcut? Află chiar acum noi soluții la problema ta!

Ce este libidoul?

Când vorbim despre libido ne referim la dorința de sex sau la apetitul pentru activități sexuale practicate de o femeie singură sau alături de un partener. Libidoul unei femei include gândurile legate de sex, fanteziile, interesul și dorința de a se implica în comportamente sexuale sau legate de sex.

Există o dorință de sex "normală" pentru majoritatea femeilor?

Nu prea. Nu există un standard al dorinței sexuale. Acest lucru variază foarte mult de la femeie la femeie. Nu e ceva neobișnuit să experimentezi o scădere a libidoului la un moment dat iar la multe femei acest lucru chiar se întâmplă pe parcursul vieții.

Când ar trebui să te îngrijoreze scăderea libidoului?

Dacă o femeie observă o scădere persistentă și îndelungată a dorinței sexuale sau că pasiunea ei pentru sex a dispărut complet ar putea începe să se îngrijoreze puțin. În termeni medicali, dorința sexuală scăzută se definește printr-o lipsă persistentă și constantă a fanteziilor sexuale, gândurilor și interesului față de activități sexuale, lipsă care provoacă îngrijorare personală sau probleme în relație.

Care sunt factorii care duc la scăderea libidoului?

Fluctuațiile libidoului sunt de multe ori legate de fluctuațiile hormonale prezente în viața unei femei. Menstruația, sarcina, începutul menopauzei, afectează imaginea femeii despre sine însăși. O imagine mai puțin sexy și mai puțin apreciativă față de propriul corp duce imediat la scăderea dorinței sexuale. Unele boli fizice sau psihice pot afecta serios libidoul iar medicația pentru tratarea acestor boli are cam același efect neplăcut. Lubrifierea vaginală insuficientă, urmată de iritații vaginale și de unele infecții urinare sau vaginale poate face sexul ceva neplăcut și de evitat.

Metode naturale de creștere a libidoului

Discută cu medicul despre eventualele efecte adverse asupra vieții sexuale atunci când folosești medicamente pe termen lung. Discută cu un psiholog orice sentiment negativ pe care îl ai cu privire la sex. Ia un supliment natural pentru creșterea libidoului. Multe femei au raportat o îmbunătățire semnificativă a vieții sexuale după o astfel de cură. Folosește lubrifianți pe bază de apă. Chiar dacă simți că ai o lubrifiere naturală suficientă, un lubrifiant pe bază de apă poate fi foarte excitant și poate aduce un plus de plăcere atât pentru tine cât și pentru partener. Cunoaște-ți personal și amănunțit dorințele sexuale și nevoile. Masturbarea poate fi o modalitate excelentă și un ghid pentru înțelegerea stimulilor care te excită și a modalităților prin care poți ajunge mai bine la satisfacția sexuală.

Recomandarea noastră

Picăturile naturale Elixir pot fi un remediu excelent pentru ameliorarea dorinței sexuale scăzute. Produsul este recomandat oricărei femei care simte acut lipsa oricărei fantezii sau plăceri sexuale. Ce poate face Elixir pentru tine? Câteva picături într-un pahar cu lichid îți pot reda senzația de plăcere și excitație sexuală de care duci lipsă. Elixir readuce plăcerea și senzațiile orgasmului, dorința, pasiunea și excitația necesare unor partide de sex incendiare. Folosește-l și tu și viața ta sexuală va prinde din nou aripi!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/493/Unde-s-a-dus-dorinta-de-sex-%C8%99i-cum-o-redescoperim?

Tuesday, January 26, 2016

Cum și de ce să-ți îmbunătățești cantitatea de spermă

Fie că vrei să-ți crești șansele de a avea copii, fie că vrei să ejaculezi mai puternic, creșterea cantității de spermă se află pe lista de dorințe a multor bărbați. O cantitate semnificativă de spermă indică un nivel ridicat de testosteron și prin urmare este un semn de virilitate și de sănătate a sistemului reproductiv.

De ce ar trebui să te intereseze cantitatea spermei?

Mulți factori care afectează cantitatea de spermă afectează și nivelul de testosteron. Afectarea testosteronului are un impact major asupra nivelului total de energie, asupra sănătății mentale și asupra dorinței sexuale. O creștere a producției de spermă duce automat la o creștere a libidoului. Micile schimbări în stilul de viață pot afecta destul de mult nivelul de spermă. Citește mai jos!

Suplimente pentru spermă

Unele medicamente scad producția de spermă însă există și suplimente care pot ajuta la reechilibrarea și chiar la creșterea producției de spermatozoizi. L-carnitina este un aminoacid natural care se găsește în carnea roșie și în lapte și care crește producția de spermă și viteza. Acidul folic în combinație cu zincul cresc într-o anumită măsură cantitatea de spermă. L-arginina care se găsește în nuci, semințe de susan, ouă și carne este un alt supliment foarte recomandat. Antioxidanții puternici precum vitamina E și seleniul cresc viteza și concentrația de spermatozoizi.

Bea mai puțin

Alcoolul afectează funcția ficatului iar această alterare duce la creșterea dramatică a nivelului de estrogen din organism. Acumularea de estrogen în organismul unui bărbat interferează imediat cu producția de spermă. Chiar și numai două porții de alcool pe zi au efecte negative pe termen lung asupra spermei. Studiile din Marea Britanie au arătat că alcoolul afectează testosteronul, libidoul și nivelul de spermă într-o varietate de moduri negative inclusiv prin împiedicarea absorbției de vitamina A, esențială în producția de spermă.

Nu mai fuma

Dacă fumezi, ar fi bine să te oprești chiar acum. Pe lângă respirația condimentată cu miros dens de nicotină și în afara faptului că ai gustul alterat, fumatul afectează numărul de spermatozoizi. Nu numai că ai mai puțină spermă decât nefumătorii (cam cu 25%) dar spermatozoizii tăi sunt mai mici și mai leneși. De ce? Echilibrul proteinelor de la nivelul testiculelor este puternic afectat. În mod normal, organismul reușește să mențină un echilibru dar dacă fumezi scade nivelul unei proteine numită protamina 2. Astfel, întregul echilibru al testiculelor este dat peste cap fapt ce afectează notabil sperma.

Recomandarea noastră

Semenax conține exact ceea ce ai nevoie pentru a menține sau pentru a crește cantitatea de spermă și mobilitatea spermatozoizilor. Aceste capsule conțin aminoacizii esențiali pentru producerea unei sperme de calitate, arginina, lizina, carnitina, vitamina E, zinc și multe extracte naturale cu efect recunoscut pentru stimularea vieții sexuale. Extracte exotice te vor ajuta să ai erecții mai bune, orgasme mai intense și mai ales ejaculări mult mai bogate în spermă. Semenax are efecte benefice atât asupra sănătății reproductive cât și asupra intensității și pasiunii vieții tale sexuale. Folosește-l și beneficiază de tot ce are natura mai bun de oferit! Ai grijă de sănătatea ta mentală, fizică și sexuală numai cu Semenax!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/492/Cum-%C8%99i-de-ce-sa-ti-imbunatate%C8%99ti-cantitatea-de-sperma

Monday, January 25, 2016

Vrei să știi ce te poate ajuta când te doare?

Durerea vine și trece. Cel puțin așa sperăm. Însă, uneori, inflamația se cuibărește în corpul nostru iar durerea devine rutina zilnică pe care trebuie să o suportăm. De parcă n-am avea deja destule probleme. Ce mijloace cât mai sigure putem folosi pentru a scăpa de durerea cronică și de inflamația persistentă? Cum înfruntăm mai ușor atacurile de artrită, osteoartrită, reumatism articular și alte tipuri de inflamație caracteristice mușchilor și oaselor? Ce remedii folosim?

Urzica

Această plantă cu țepi minusculi este de mare ajutor în artrită. Proprietățile ei antiinflamatoare și mineralele pe care le conține (magneziu, calciu, potasiu) ameliorează durerea și întăresc oasele. Studiile arată că aplicarea frunzelor de urzică direct pe piele reduce intensitatea durerii. Perii de pe frunza de urzică elimină substanțe active la contactul cu pielea reducând astfel inflamația. Ceaiul de urzică verde sau uscată este la fel de benefic dacă este consumat cu regularitate iar capsulele cu extracte de urzică ajută organismul să se regenereze.

Gheara mâței

Gheara Mâței (Uncaria tomentosa) este o altă plantă folosită în reducerea disconfortului provocat de osteoartrită, artrita reumatoidă sau gută. Conține compuși antioxidanți puternici, cu rol antiinflamator, care pot reduce durerea și edemul (umflătura) în timp ce întăresc sistemul imunitar. Studiile publicate în reviste de reumatologie au arătat că pacienții care au luat suplimente de Gheara Mâței cu regularitate au avut rezultate vizibile, articulații mai mobile și mai puțină durere. Acest supliment poate interacționa cu medicația antihipertensivă de aceea trebuie consultat medicul înainte de începerea unui astfel de tratament.

Tămâia

Tămâia (Boswellia serrata) este rășina copacului Boswellia care se găsește în India. Ingredientele active din această rășină, folosită în multe țări ca supliment alimentar, au proprietăți analgezice și antiinflamatorii foarte bune. Poate preveni pierderea cartilajelor articulare, poate reduce simptomele din bursită, artrită reumatoidă și mai ales din osteoartrita genunchiului. Studiile făcute atât în Marea Britanie cât și în India (unde tămâia este un remediu tradițional) au arătat rezultate semnificative în refacerea cartilajului articular și în reducerea durerii mai ales în osteoartrită.

Lemnul dulce

Extractele și tincturile de lemn dulce sunt eficiente atât pentru prevenirea cât și pentru ameliorarea simptomelor inflamațiilor acute și cronice de genul artritei. Compușii din lemnul dulce acționează precum corticosteroizii dar pe cale naturală reducând inflamația din organism. În plus, elimină radicalii liberi din organism, responsabili cu durerea și inflamația. Pudra de lemn dulce se poate consuma sub formă de ceai sau capsule cu extract uscat sunt disponibile în diverse locații. Înainte de a consuma acest supliment alimentar este bine să consultați un medic.

Recomandarea noastră

Durerea musculară, spasmele musculare, durerea osoasă din reumatism, durerea de spate sau de coloană, se poate reduce atât prin mijloace interne (tincturi, extracte, ceaiuri) cât și prin metode externe precum uleiurile esențiale și masajul. Gama de produse AntiDur te ajută să ai zile mai fericite și mai fără durere prin simpla aplicare a unui plasture lichid exact pe zona dureroasă. AntiDur este un roll on cu care se aplică substanțe calmante, răcoritoare, antiinflamatoare și analgezice pe diverse zone ale corpului. Amestecul de substanțe active se eliberează treptat, oră de oră, din plasturele rezistent la apă care rămâne după aplicarea AntiDur. AntiDur este disponibil în 3 variante: pentru articulații și reumatism, pentru mușchi și nervi, pentru coloană și lumbago. Alege-l pe cel care ți se potrivește și bucură-te de relaxare după birou, după sală, după un accident, traumatism sau dacă suferi de probleme articulare!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/491/Vrei-sa-%C8%99tii-ce-te-poate-ajuta-cand-te-doare?

Sunday, January 24, 2016

Sâni mai mari fără complicații? Sigur. Află chiar aici!

O femeie arată cu siguranță mai bine atunci când are un corp mai voluptos. În plus, femeile cu sâni mai plini și rotunjimi mai definite primesc oricând mai multă atenție decât celelalte. Sânii sunt esențiali pentru un look sexy și seducător. În timp, fiecare femeie poate avea o pereche de sâni mai mari dacă urmează o cale naturală precisă pentru acest scop. Între timp, chiar și sânii mai mici pot părea mai mari dacă știi cum să folosești anumite trucuri în favoarea ta. Iată câteva!

Dă atenție felului în care te îmbraci

Alegerea unei rochii sau a unei bluze care să te avantajeze este foarte importantă. Alege în general rochii fără bretele sau rochii și bluze care au dungi sau modele late, orizontale, fix pe zona pieptului și sânilor. Se creează o iluzie iar sânii tăi vor arăta mai mari. Pe de altă parte, evită bluzele mici și mulate care îți fac automat pieptul să arate foarte plat.

Sutienul are un rol foarte important

Sutienele de calitate ajută foarte mult și dau o formă frumoasă sânilor. Alegerea și purtarea unui sutien care ți se potrivește este calea cea mai simplă și mai sigură pentru un bust care să arate bine. Cel mai bun sutien pentru sânii mici rămâne cu siguranță cel cu push up. Acest tip de sutien ridică sânii și îi face să arate mai mari fix într-o secundă.

Postura corectă

Sânii tăi vor părea mai mari dacă adopți postura corectă a corpului și dacă stai dreaptă. Care e postura corectă? Simplu. Îndreaptă-ți spatele și stânge puțin burta. Ridică bărbia și umflă pieptul. În acest mod, sânii tăi frumoși vor fi scoși automat în evidență.

Accesoriile de pe piept

Poartă mereu accesorii și mai ales lănțișoare lungi cu pandantive care să atârne și să-ți pună în evidență sânii. Chiar și lănțișoarele scurte cu pandantive mari pot face minuni pentru bustul tău deoarece creează iluzia unor sâni mai voluptoși.

Conturează și câștigă

Pentru acest ultim truc ai nevoie de o trusă de machiaj pentru a contura mai bine marginile sânilor și decolteul. Aplică între sâni niște pudră de ochi închisă la culoare pentru un contur mai evident. Iluzia decolteului se creează instantaneu. Poți folosi nuanțe de auriu pe partea superioară a sânilor pentru a da senzația de bust mai mare și mai conturat. Folosește aceste mici trucuri pentru a crea iluzia unor sâni mai mari până când sânii tăi vor deveni cu adevărat mai plini.

Recomandarea noastră

Noi recomandăm femeilor cu un bust mai puțin generos să înceapă cât mai curând o cură de BreastMax. Capsulele conțin fitoestrogeni naturali, precursori ai hormonilor sexuali feminini estrogenul și progesteronul. Acești hormoni ne fac pielea mai fină, sânii mai mari și ne ajută să arătăm mai feminine per total. BreastMax echilibrează balanța hormonală feminină, reduce simptomele sindromului premenstrual și mai ales au capacitatea de a ajuta în mărirea cu adevărat a sânilor. În plus, capsulele BreastMax cresc libidoul, pofta de sex și senzațiile din timpul orgasmului. Încearcă și tu BreastMax pentru sâni mai fermi, mai voluptoși și mai senzuali! E timpul!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/490/Sani-mai-mari-fara-complicatii?-Sigur.-Afla-chiar-aici!

Thursday, January 21, 2016

Jocuri obraznice cu care să alungați plictiseala din pat

Vrei să te simți sexy și excitat de fiecare dată când ești în pat cu iubita? Încearcă aceste jocuri de cuplu și nu vei mai avea parte niciodată de sex mediocru sau de plictiseală. Dacă le-ai încercat pe toate, fii creativ și improvizează sau inventează-ți propriile scenarii și jocuri plecând de la cele de mai jos.

Borcanul cu fantezii

Scrie cele mai îndrăznețe 5 fantezii secrete pe bucăți individuale de hârtie, împăturește-le și pune-le într-un borcan. Roagă-ți partenera să facă la fel. Amestecă-le, alege una și discutați pur și simplu despre ea. Nu trebuie să faceți sexul o prioritate. Stingeți lumina, băgați-vă sub plapumă și descrieți ce anume vă excită la fantezia cu pricina. Atunci când partenera îți descrie fantezia ei, atinge-o ușor cu mâna de-a lungul corpului. Înainte de a vă da seama vă veți simți extrem de excitați. Amintește-ți că fanteziile mai adânci și mai secrete au potențialul mult mai mare de a vă excita!

Întrebări obraznice de tipul “Ai prefera să...”

Întindeți-vă în pat într-o după-amiază leneșă sau într-o seară și puneți-vă unul altuia întrebări obraznice. La început s-ar putea să fiți mai tensionați dar după câteva ture tensiunea se va transforma într-o mare excitație. Ai prefera ca o persoană atractivă să te privească făcând sex sau ai prefera să privești pe cineva făcând sex chiar în fața ta? Ai prefera să te uiți la filme porno împreună cu mine sau ai prefera să citim cu voce tare o nuvel erotică în timp ce ne atingem în locuri mai puțin vizibile? Chiar dacă nu aveți în plan să faceți sex, după un șir de astfel de întrebări veți fi unul peste altul în mai puțin de 10 minute.

Întrebări pe dezbrăcate

Jocul seamănă cu cel de poker pe dezbrăcate dar cu mici diferențe. În loc de a vă juca poker puneți-vă unul altuia întrebări personale. Dacă răspunzi greșit trebuie să bei o gură de ceva (de preferat cu alcool) și să-ți scoți o piesă de îmbrăcăminte. Dacă vreți ca jocul să fie mai sexy și mai amuzant, puneți-vă niște haine vechi. La fiecare răspuns greșit, rupeți efectiv haina de pe corpul celuilalt.

Baba oarba cu înghețată

Aveți nevoie de o cutie de înghețată și de o eșarfă pentru legat la ochi. Așezați-vă jos, lângă pat. Leagă-ți partenera la ochi și cere-i să scoată înghețată din cutie cu lingura și să-ți nimerească gura. Dacă nu nimerește gura iar înghețata cade pe corpul tău ea trebuie să lingă înghețata de unde a căzut. Jocul poate părea simplu dar vei vedea că gura e destul de greu de nimerit și că înghețata poate ajunge în cele mai neprevăzute locuri. Schimbați rolurile și continuați.

Recomandarea noastră

Sex Power este produsul pe care îl recomandăm celor care iubesc sexul, fanteziile, jocul, senzațiile puternice și care nu vor să se lase doborâți de plictiseală în pat. Capsula naturală are efect de stimulare a libidoului masculin, de întărire a erecțiilor și de stimulare a potenței. Folosind Sex Power veți avea surpriza unor erecții foarte durabile (până la câteva zile), ferme și de un control sporit al ejaculării. Senzațiile resimțite vor fi mai puternice și orgasmele mai senzaționale. Sex Power este un produs sigur, natural, fără efecte adverse care are rolul de a îmbogăți viața sexuală a celor care îl folosesc. Încearcă-l și tu!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/487/Jocuri-obraznice-cu-care-sa-alungati-plictiseala-din-pat

Wednesday, January 20, 2016

7 beneficii majore ale curățării și detoxifierii colonului

Curățarea colonului poate face mult bine întregului organism. Beneficiile unei astfel de proceduri sunt numeroase. Pe lângă faptul că reface starea de bine și te face mai energic poate reduce riscul de cancer de colon.

Ajută sistemul digestiv să devină mai eficient

Prin procesul de curățare a colonului se elimină toate reziduurile alimentare nedigerate rămase în sistem. După eliminarea acestor resturi, colonul va putea absorbi mult mai ușor nutrienții. Dacă resturile rămân în organism pentru mult timp, ele devin focar de infecții și boală. Un colon curat lasă resturile să treacă mai ușor și să fie eliminate în timp util.

Previne constipația și te ajută să ai scaun regulat

Constipația, în special cea cronică, provoacă răspunsuri încetinite ale sistemului digestiv iar ca urmare, vom avea resturi alimentare care părăsesc sistemul din ce în ce mai greu. Prin urmare, toxinele își vor face drum încet și sigur spre circulația sangvină. Constipația este cauza multor neplăceri și boli dintre care putem aminti hemoroizii.

Crește nivelul de energie

Eliminarea toxinelor din organism dă o senzație de întinerire și un plus de energie. Energia masivă cheltuită pentru eliminarea lentă a unor resturi și toxine este acum disponibilă pentru utilizare. Persoanele care au urmat un regim de detoxifiere a colonului spun că au un somn mai odihnitor, o circulație mai bună și un mare plus de energie.

Crește absorbția de vitamine și nutrienți

Un colon curat permite doar trecerea apei, vitaminelor și nutrienților în circulația sângelui și nu mai permite trecerea bacteriilor și toxinelor prin pereții intestinali. Atunci când facem detoxifierea colonului, se deschide o nouă cale pentru trecerea nutrienților esențiali care pot ajunge acolo unde trebuie fără probleme.

Crește capacitatea de concentrare

Dieta nesănătoasă și absorbția încetinită a vitaminelor te poate face să-ți pierzi capacitatea de concentrare și să devii neproductiv. Acumularea de mucus și toxine în colon poate împiedica organismul să primească produșii de care are nevoie chiar dacă tu ai o dietă corespunzătoare. Curățarea colonului cu ajutorul unei diete detoxifiante poate face diferența între o minte limpede și alertă și una care nu se poate concentra.

Ajută la pierderea în greutate

Alimentele fără fibre sau cu prea puține fibre trec prin intestin cu o treime din viteza celor bogate în fibre. Aceste alimente care se mișcă încet produc un exces de mucus și practic se lipesc de pereții intestinali încărcând intestinul cu o mulțime de reziduuri în descompunere. Curățarea colonului ajută practic la eliminarea câtorva kilograme de resturi alimentare care stau în colon și putrezesc. Detoxifierea colonului dă un nou start metabolismului și ajută enorm la pierderea în greutate.

Scade riscul de cancer de colon

Toate toxinele pe care le mănânci, le bei, le respiri sau le absorbi prin piele sunt procesate de sistemul gastrointestinal și de ficat. Dacă nu sunt eliminate rapid din colon, toate aceste toxine pot face ravagii în organism. Prin eliminarea acestor reziduuri reduci riscul de polipi intestinali, tumori, chisturi cu potențial cancerigen.

Recomandarea noastră

Dacă vrei să urmezi un proces de vindecare fără a introduce în organism un nou exces de toxine, alege mereu numai extractele naturale și dispozitivele medicale sigure și simple. Pentru ameliorarea hemoroizilor, urmarea firească a constipației, noi recomandăm tuturor un mic dispozitiv medical numit HemoMed. Acest dispozitiv discret funcționează pe principiul crioterapiei și este lipsit de efecte adverse și de toxine. Se utilizează simplu, prin introducerea la congelator și prin aplicarea pe zonele inflamate și dureroase afectate de hemoroizi. Rezultatele sunt sigure și constau în reducerea treptată a inflamației, mâncărimilor, usturimilor și prin retragerea în interior a venelor exteriorizate. Folosiți HemoMed oricând simțiți nevoia de un ajutor sigur contra hemoroizilor!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/486/7-beneficii-majore-ale-curatarii-%C8%99i-detoxifierii-colonului

Monday, January 18, 2016

Erecția și orgasmul se pierd cu vârsta. Cum le salvezi?

Timpul nu iartă. Aduce riduri și dureri în articulații și face orgasmele mai puțin intense. Ce faci ca să-ți păstrezi erecțiile intacte și să mai ai orgasme ca în adolescență? Care sunt cauzele scăderii intensității marelui O? Noi îți oferim un mic ghid de la cauză la efect prin care poți să afli ce să faci ca să-ți recapeți bărbăția și puterea risipite de acțiunea distrugătoare a domnului Timp.

Sex pe fugă, orgasm fără scântei

Sexul din facultate era fantastic. Aveai puține preocupări iar sexul cu o fată frumoasă era una dintre cele mai plăcute și mai importante activități. Când făceai sex, erai cu totul prezent, trup și suflet iar orgasmele curgeau pe bandă. Viața de adult este mult mai complicată. Erecțiile te lasă baltă fix când ai mai mare nevoie de ele iar orgasmele sunt copii palide a ceea ce erau odată. Ești stresat, te grăbești, te gândești mereu la o mie de lucruri pe minut, într-un cuvânt, nu ești niciodată cu mintea numai la sex. Soluția? Oprește-te! Simte din nou atingerile partenerei, miroase-i pielea curată, răsfață și lasă-te răsfățat de uleiuri, atingeri, mirosuri, senzații. Joacă-te și relaxează-te iar orgasmul va veni pe neașteptate ca un mare bonus la o oră minunată de răsfăț al simțurilor.

Mai puține atingeri, mai puțin orgasm

Pe măsură ce relația progresează în timp, cantitatea și calitatea atingerilor zilnice scade până aproape de zero. Obișnuința și confortul cu partenera duce la o totală lipsă de interes față se corpul celuilalt. Luna de miere a trecut, atingerile s-au terminat de ani buni. Nu vă mai îmbrățișați zilnic, nu vă mai sărutați nici măcar în timpul sexului. Studiile arată că această lipsă de intimitate face orgasmele mult mai greu de atins. Atingerile ne fac să fim mai puțin inhibați, dau o senzație de intimitate, de căldură și de relaxare. Reluați îmbrățișările zilnice și veți avea parte de orgasme adevărate, intense și pasionale și de o relație mai bună.

Testosteron scăzut, libido inexistent

Testosteronul modifică enorm de mult senzațiile din timpul orgasmului. Cu cât înaintezi în vârstă cu atât scade nivelul de testosteron. Scăderea acestui hormon scade dramatic pofta de sex. Chiar și gândurile privitoare la sex devin mai puține, ai mai puține erecții dis de dimineață și mai multe probleme cu erecțiile în general. Odată cu scăderea testosteronului scade și nivelul de spermă ejaculat. Volumul ejaculat afectează la mulți bărbați calitatea orgasmului spun cercetătorii. Chiar dacă se poate avea orgasm fără ejaculare, senzațiile sunt mult mai plăcute atunci când sperma țâșnește efectiv din tine. Ce să faci? Crește-ți natural testosteronul cu sport, anumite suplimente alimentare, afrodiziace sau mâncăruri.

Recomandarea noastră

Potemax este un supliment alimentar recomandat celor care simt că au probleme de potență. Combinația de extracte naturale selectate, aminoacizi și minerale poate schimba total direcția vieții tale sexuale de la inexistentă la puternică și pasională. Potemax conține principii active puternice care își fac efectul în timp ajutându-te să-ți recapeți fermitatea și duritatea erecțiilor, intensitatea orgasmelor și starea de bine. Nu ezita să acționezi pentru binele relației tale și pentru sănătatea ta sexuală! Sexul este cea mai importantă și mai intensă activitate din lume! Fericirea e sex și sexul e fericire! Fă tot ce poți pentru o viață sexual activă și împlinită!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/484/Erectia-%C8%99i-orgasmul-se-pierd-cu-varsta.-Cum-le-salvezi?

Sunday, January 17, 2016

Numai în acest fel poți preveni și stopa cancerul

Ceea ce mâncăm poate într-adevăr preveni sau stopa progresia bolii canceroase. Acestea sunt ultimele concluzii ale multor organizații internaționale care studiază cancerul. Aceste concluzii, bazate pe studii solide și numeroase, ne arată că trebuie să facem unele schimbări în alimentație și stil de viață dacă vrem să supraviețuim maladiei secolului care face din ce în ce mai multe victime. Iată o listă de alimente numai bune pe care le puteți consuma din belșug pentru a vă feri de cancer!

Alimente verzi

Urzicile tinere, păpădia, iarba de grâu, orzul verde, lucerna, algele verzi, rucola, spanacul, spirulina și chlorella și alte alimente verzi sunt foarte bogate în clorofilă și alți fitonutrienți care purifică sângele, detoxifiază organismul și refac organele interne. Testele de laborator au arătat următoarele: clorofila inhibă activitatea substanțelor toxice, carcinogene, direct la nivel molecular. Alimentele bogate în clorofilă stopează creșterea tumorilor. Chiar și sub formă de pudră, ierburile verzi sunt pline de fitonutrienți foarte benefici în prevenirea cancerului și în refacerea organismului.

Alimente roșii

Cercetările au confirmat faptul că alimentele roșii precum căpșunile, tomatele, zmeura, vișinele, merișoarele și fructele goji sunt foarte bogate în substanțe stimulatoare ale sistemului imunitar și conțin nutrienți anti cancer precum licopenul și carotenul. Multe alimente roșii conțin antioxidanți puternici, componenți esențiali ai dietei de prevenire a cancerului. Capacitatea antioxidantă a zmeurei, căpșunilor, rodiilor fac din aceste fructe roșii adevărate superalimente. Fructele roșii uscate (fără zahăr) cât și pudra din astfel de fructe sunt la fel de eficiente.

Sucuri

Sucurile de fructe și legume proaspăt stoarse conțin enzime valoroase, antioxidanți și nutrienți ușor de asimilat. S-a observat că anumite componente din sucul de varză au efect favorabil asupra cancerului de stomac și colon. Sucul de morcov bogat în beta caroten și vitamina A este foarte benefic deși ar trebui diluat cu apă deoarece conține mult zahăr. Dacă adăugați și o linguriță de vitamina C veți avea niște sucuri foarte sănătoase care pot preveni într-adevăr cancerul.

Ciuperci

Anumite varietăți de ciuperci au într-adevăr proprietăți puternice de prevenire și stopare a cancerului și de întărire a organismului. Studiile au arătat că ciupercile maitake distrug celulele canceroase prin creșterea activității celulelor T- helper ale sistemului imunitar. Ciupercile maitake au efect favorabil asupra multor tipuri de cancer de sân, de colon sau de prostată. Ciupercile shiitake și reishi au și ele proprietăți antitumorale puternice. Ciupercile cordyceps inhibă proliferarea celulelor canceroase. Chiar și ciupercile albe comune au anumite proprietăți de prevenire mai ales asupra cancerului de sân.

Recomandarea noastră

CancerEx este un produs pe care noi îl recomandăm celor care vor să-și întărească sistemul imunitar, să prevină sau să amelioreze simptomele bolii canceroase. Capsulele CancerEx conțin extracte din ciupercile shiitake, ciuperci studiate și recunoscute pentru proprietățile lor formidabile asupra cancerului. CancerEx stimulează înmulțirea celulelor natural killer ale sistemului imunitar, celule care pot distruge celulele tumorale. Produsul poate fi folosit pentru a stimula rezistența organismului la infecții, pentru a stimula organismul să lupte contra infecțiilor grave cu virusuri hepatice de tip B sau C și chiar cu virusul HIV. Ciupercile shiitake au proprietăți antioxidante foarte puternice cu efect de protecție a organelor interne în fața atacurilor toxice. Protejează ficatul și sporesc eficiența tratamentelor pentru cancer, hepatită B sau C, diabet, leucemie sau SIDA. Extractele de ciuperci shiitake trebuie să facă parte din dieta celor care vor să se protejeze împotriva cancerului!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/483/Numai-in-acest-fel-poti-preveni-%C8%99i-stopa-cancerul

Thursday, January 14, 2016

Cum să fii mai încrezător în dormitor

Bărbații moderni trebuie să se confrunte zilnic cu o avalanșă de rivali cu abdomene perfecte și mușchi bine definiți care le zâmbesc ironic de pe toate panourile publicitare, din toate revistele, de la televizor și de pe internet. Accesul atât de ușor la filme porno unde femeile sunt satisfăcute în toate pozițiile posibile de parteneri super dotați poate face un bărbat să se simtă nepregătit atunci când ajunge să facă sex cu cea pe care o place. Ce te faci dacă ești un bărbat oarecare, puțin timid și fără prea multă încredere în forțele proprii?

Nu mai analiza totul în exces

Dormitorul nu e locul în care să stai pe gânduri. Femeile urăsc bărbații prea logici, care vor să controleze totul și care analizează obsesiv fiecare detaliu. În pat trebuie să-ți asculți instinctele și să fii puțin mai animalic. Lasă frica și fă ceea ce vrei și ceea ce-ți place. Nu pune excesiv de multe întrebări. Dacă vrei să faci ceva interesant fă-o și observă reacțiile partenerei. Nu-ți fie frică de faptul că vei fi respins. Dacă ea nu e dispusă pe moment să încerce un lucru nou asta nu înseamnă că nu-i place sexul. Relaxează-te și urmează-ți instinctele sexuale: privește-o, atinge-o, ascult-o, gust-o, miroase-o.

Tratează sexul ca pe orice altă activitate

Mulți bărbați, tineri și chiar adulți, devin timizi și fricoși când vine vorba de sex. Toți se gândesc la faptul că trebuie să se comporte diferit uitând mereu că sexul e o activitate absolut normală pe care toți oamenii o fac. Sexul e la fel de normal precum mâncatul, dormitul sau râsul. Tot ce trebuie să faci e să te simți liber și să petreci cât mai mult timp cu partenera. Încearcă să progresezi în relație într-un ritm confortabil pentru tine iar drumul te va duce simplu și fără presiuni la sex și la intimitatea acestei activități.

Nu te compara niciodată cu nimeni

Atunci când vine vorba să primești și să oferi plăcere chiar nu prea mai contează ce vârstă ai, cum arăți, câți bani ai, cât de înalt ești sau câte kilograme ai. Odată ce ai ajuns în pat cu o femeie restul nu mai contează. Dacă vrei să faci o femeie să se simtă extraordinar de bine în compania ta și să experimenteze intimitatea unei partide excelente uită de neajunsurile tale. Fii prezent, concentrează-te pe ea și urmează-ți instinctele. Nu te gândi la staruri porno sau la foști iubiți.

Recomandarea noastră

Reușitele sexuale sunt de cele mai multe ori datorate mai mult încrederii în tine însuți decât felului în care arăți. Însă, felul în care arăți, mărimea penisului, abdomenul bine lucrat îți dau acea încredere maximă de care ai nevoie pentru a fi tu însuți. Organul sexual masculin reprezintă virilitatea și capacitatea unui bărbat de a oferi plăcere unei femei. Chiar dacă studiile arată că un penis mare nu face o diferență extraordinară în timpul sexului, ai nevoie de el pentru un mare plus de încredere și mai ales pentru plăcerea ei vizuală. Mărește-ți penisul folosind capsulele SizeMax și exercițiile din pachet pentru ca încrederea ta să fie maximă și pentru a fi mai bărbat! SizeMax este un produs natural pentru potență, erecții mai ferme și dimensiuni mai mari ale penisului. Orice bărbat are nevoie de un astfel de ajutor! Fii tu însuți cu SizeMax!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/481/Cum-sa-fii-mai-increzator-in-dormitor

Wednesday, January 13, 2016

5 motive pentru care ar trebui să te masturbezi mai des

Sexologii spun că masturbarea are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Faptul că cei mai mulți bărbați fac asta numai o singură dată pe săptămână este cumva surprinzător. Masturbarea ar trebui să fie la fel de importantă ca spălatul pe dinți. Iată care sunt adevăratele motive pentru care ar trebui să te folosești mai des de această plăcere gratuită, sănătoasă și fără efecte adverse!

Masturbarea previne cancerul

Studiile unor universități din Australia au descoperit că bărbații care ejaculează de mai mult de 5 ori pe săptămână au un risc mult mai mic de a face cancer de prostată. Multe toxine se acumulează la nivelul tractului uro-genital iar atunci când ejaculezi acestea se elimină din organism. Masturbarea este o modalitate de detoxifiere numai bună pentru bărbați!

Masturbarea menține erecțiile ferme

Pe măsură ce îmbătrânești, tonusul muscular scade peste tot și mai ales la nivelul penisului. Sexul regulat și masturbarea tonifiază mușchii de la nivelul pelvisului prevenind disfuncțiile erectile și incontinența urinară. Nu există modalitate mai plăcută de a face exercițiu fizic așa că profită din plin de această plăcere ca să ai parte numai de erecții beton!

Masturbarea te ajută să te ții mai bine

Dacă îți iei soarta în propriile mâini mai des vei avea surpriza să poți rezista mai mult atunci când ai nevoie. Dacă te masturbezi cu o oră înainte de sex vei fi mult mai în control în timpul partidei. Te poți antrena observând cât timp îți ia ca să ajungi la orgasm de unul singur și prelungind treptat timpul. Dacă îți ia 2 minute să ajungi la orgasm atunci când te masturbezi încearcă să te ții 3 minute data viitoare. Poți să numeri câte mișcări faci până la orgasm. Dacă ai nevoie de 40 încearcă să te ții până la 50. Cei mai mulți bărbați pot să-și dubleze numărul în numai o lună.

Masturbarea îți crește imunitatea

Ejacularea crește nivelul de cortizol. Cortizolul are o reputație proastă pentru că este hormonul de stres care provoacă haos în organism. Însă, în doze mici, care se eliberează atunci când ejaculezi, cortizolul reglează imunitatea și te ajută să rămâi sănătos și ferit de infecții.

Masturbarea reglează dispoziția

Ejacularea eliberează o mulțime de hormoni și neurotransmițători precum dopamina și oxitocina care te fac să te simți satisfăcut, mulțumit și relaxat. Orgasmul eliberează natural cea mai mare cantitate de dopamină posibilă. Creierul celui care are orgasm arată atunci când este scanat la fel cu cel al unei persoane care tocmai a luat o doză de heroină.

Recomandarea noastră

Masturbarea și sexul sunt plăceri de care ar trebui să te bucuri cât mai des și cât mai fără stres. De aceea, noi recomandăm produsul UP tuturor celor care vor să intre într-o stare de ultra potență absolut fantastică și necesară partidelor de sex. UP este un produs natural care te ajută să atingi cea mai mare plăcere a orgasmului, să ai cele mai tari erecții și să fii în același timp în control perfect. Oricând simți nevoia de sex fără limite folosește UP și dorința ți se va îndeplini! Capsulele UP au o compoziție naturală, sigură și efecte rapide pentru ca tu să simți cu adevărat plăcerea!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/480/5-motive-pentru-care-ar-trebui-sa-te-masturbezi-mai-des