Tuesday, December 22, 2015

Dacă vrei copii NU mai fă asta!

Multă vreme s-a crezut că bărbații produc atât de multă spermă încât nu prea contează ce fac sau ce stil de viață au. Adevărul este altul. Chiar dacă un bărbat nu poartă timp de 9 luni copilul până la naștere, jumătate din materialul genetic provine de la el. Spermatozoizii trebuie să fie sănătoși, mobili, fără mutații genetice pentru ca viitorul copilului să fie unul sigur. Poți afla mai jos câteva lucruri foarte interesante despre spermă, fertilitate și posibilitatea de a avea copii.

Sesiuni prelungite de mers cu bicicleta

Motivul pentru care testiculele atârnă este acela de a menține sperma la o temperatură de 35.5°C, cu aproximativ 2°C mai puțin decât temperatura normală a corpului. Mersul cu bicicleta ridică testiculele la nivelul corpului și "coace" spermatozoizii. În plus, presiunea prelungită de la șeaua bicicletei poate pune în pericol circulația normală de la nivelul arterelor și venelor care deservesc aparatul reproducător. Alte tipuri de exercițiu fizic sunt benefice și cresc nivelul de testosteron dacă sunt practicate cu moderație. Dacă te asiguri că totul atârnă și are o temperatură normală poți face sport. Excesul creează însă dezechilibre în balanța hormonală și poate provoca probleme.

Multe lumânări pe tortul aniversar

Se parte că bărbații au și ei un ceas biologic. Nu doar femeile au probleme de fertilitate în jurul vârstei de 40 de ani. Doctorii spun că vârsta bărbatului are un mare impact atunci când vine vorba de a lăsa o femeie însărcinată. Dacă sarcina este dusă la termen sau nu ține într-o anumită măsură din nou de vârsta bărbatului și de calitatea spermei pe care o produce. Vârsta tatălui la momentul concepției este strâns legată de probabilitatea de a avea copii cu autism sau schizofrenie. Motivele de îngrijorare apar la bărbații de peste 40 de ani și cresc foarte mult la cei de 50 de ani.

Prea multe băi fierbinți

Băile fierbinți sunt foarte relaxante pentru mușchii dureroși de după sală sau după sesiunile prelungite de la birou. O astfel de baie relaxantă te poate face dornic de sex ceea ce e foarte bine mai ales dacă vrei să concepi un copil. Însă, prea multe vizite la saună, la băile de aburi sau statul frecvent în cada cu apă fierbinte poate reduce drastic producția de spermă prin supraîncălzirea testiculelor la fel ca în cazul mersului pe bicicletă.

Stresul de a produce o sarcină

La bărbați, fertilitatea este strâns legată de virilitate și sexualitate. Frica de a nu fi capabil să concepi un copil poate reduce dramatic șansele ca acest lucru să se întâmple. Studiile arată că bărbații sunt mult mai afectați de acest tip de anxietate reducându-și singuri șansele de a produce o sarcină. Comunicarea cu partenerul și eliberarea de presiune poate ajuta foarte mult șansele unui cuplu de a avea un copil.

Recomandarea noastră

SemenSutra este produsul potrivit pentru bărbații care simt că au o problemă de fertilitate. Efectele acestui supliment alimentar din extracte naturale (rădăcină maca, tribulus terrestris, alge marine) sunt cele de promovare a fertilității, de restabilire a mobilității normale a spermatozoizilor și de creștere a sensibilității la orgasm a bărbaților. SemenSutra restabilește sănătatea "micilor înotători", le crește considerabil numărul, mobilitatea dar și cantitatea de spermă ejaculată plus puterea de ejaculare. Toți acești factori contribuie favorabil la o eventuală sarcină. Dacă tu simți plăcerea sexului vei uita de anxietate iar sarcina va apărea fără să-ți dai seama. Mult noroc, multe capsule SemenSutra, multe orgasme și mult sex vor duce cu siguranță la o sarcină sănătoasă și la un copil frumos!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/458/Daca-vrei-copii-NU-mai-fa-asta!

Monday, December 21, 2015

Ce trebuie să știi după 30 de ani

La 20 de ani ești plin de energie dar cam fără experiență. Partidele de o noapte se țin lanț și greșelile se trec cu vederea. Mai ai timp să înveți. Însă, după 30 de ani se presupune că ai învățat și ai experimentat destule ca să nu mai fii un boboc speriat și nesigur în pat. Viitoarea ta soție se așteaptă să-i înțelegi nevoile și să ai destulă răbdare cu tine și cu ea. Vrei o listă scurtă cu lucrurile bine de știut după 30 de ani? Citește mai jos.

Cum să pui plăcerea ei înainte de a ta

În principiu ești un bărbat iubitor și pasional căruia îi pasă de femeia de lângă el. E foarte important să nu termini prea repede pentru ca și ea să aibă parte de plăcere nu doar tu. Atunci când pui plăcerea ei înainte de a ta dai dovadă de maturitate, de respect și de sensibilitate iar aceste calități sunt foarte apreciate de toate femeile. Învață să descoperi și să apreciezi senzațiile din timpul sărutului și preludiului pentru o atitudine mai deschisă și pentru o înțelegere mai profundă a ceea ce înseamnă sexul cu adevărat.

Cum să faci lucrurile să se miște "acolo jos"

Mulți bărbați tineri se simt intimidați și nesiguri când vine vorba să facă sex oral unei femei. După 30 de ani se presupune că ai acumulat destulă experiență ca să te poți relaxa. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție răspunsul ei la diferiți stimuli astfel încât și tu și ea să simțiți plăcerea maximă a acestui tip de sex. Clitorisul e mult mai mare și mai adânc decât "butonul" existent la suprafață. Învață să lingi și să sugi întreaga regiune a labiilor cu ceva mai multă atenție la zona care înconjoară clitorisul. Multe femei simt că stimularea directă a clitorisului nu e cea mai bună idee.

Cum să ai parte de sex fantastic cu o singură femeie

Faptul că vrei să experimentezi, că vrei să cunoști cât mai multe femei și să ai partide de sex ocazional e foarte normal. Vine timpul când realizezi dintr-o dată că sexul cu o singură persoană e cel mai bun sex din viața ta. Faptul că "te-ai așezat" confortabil într-o relație nu înseamnă că te-ai lăsat de sex sau că ai devenit nepăsător și fără chef. Sexul dintr-o relație stabilă are o bază foarte fierbinte de intimitate, de siguranță, de relaxare și de confort. Faptul că te îngrijorezi și că ți-e frică să nu pierzi scânteia e un semn bun. Înseamnă că te-ai maturizat și că ești gata să depui efort și creativitate pentru a menține flacăra aprinsă.

Cum să înțelegi un refuz și să-l transformi în ceva pozitiv

Tu ești gata de acțiune de când te trezești și până seara iar refuzurile ei repetate te scot din sărite. Maturitatea sexuală pune însă mult mai mare preț pe înțelegere decât pe erecție. În loc să te enervezi poți încerca să înțelegi cauza refuzului și să descoperi de ce nu are iubita ta chef de sex. Răspunsul sexual al femeilor este bazat foarte mult pe stimulare fizică. Tu sau ea trebuie să inițieze un proces de atingere fizică pentru ca ea să se excite. Bărbații au mult mai mult testosteron decât femeile iar acest hormon le stimulează constant dorința de sex. Femeile se bazează mai mult pe atingere și pe fantezie pentru a se excita.

Recomandarea noastră

Dragon Power este o capsulă cu extracte naturale pe care o recomandăm tuturor bărbaților. Oricine poate simți la un moment dat că are nevoie de un plus de potență, de o erecție mai stabilă și mai fermă sau de ceva mai multă energie sexuală. Diferitele etape ale vieții pun diferite probleme mai ales în materie de sex. Dragon Power se folosește cu o oră înainte de sex iar efectele sunt garantate. Nu lăsa micile neplăceri să-ți strice partidele! Dragon Power este un supliment alimentar sigur, eficient și care nu te lasă la greu. Folosește-l oricând simți nevoia!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/457/Ce-trebuie-sa-%C8%99tii-dupa-30-de-ani

Sunday, December 20, 2015

Frumusețe magică iarna și de sărbători! Iată cum!

Sezonul petrecerilor de sărbători se apropie cu pași repezi. Buze roșii, machiaje sofisticate, coafuri îndrăznețe, rochii fabuloase, cadouri, stres și oboseală toate se învârt în capul nostru ca un vârtej amețitor. Iar pielea? Ce ne facem cu pielea? Din ce în ce mai aspră, mai afectată vânt, mai iritată de faptul că iar am uitat să ne demachiem corect, pielea trimite semnale de alarmă din ce în ce mai stridente. Pentru că o piele sănătoasă și hidratată corect poate fi ceva mai dificil de obținut în timpul iernii ne-am permis să vă facem câteva recomandări esențiale pentru acest sezon.

Buze perfecte cu o singură atingere

Pielea fină a buzelor este prima care devine prada sigură a frigului și a vântului de iarnă. De aceea, balsamul de buze nu trebuie să lipsească în această perioadă. Oricine vrea buze roșii perfecte de sărbători trebuie să-și hrănească și să-și hidrateze corespunzător această zonă. Un balsam cu conținut ridicat de unt de cacao sau unt de shea, ceară de albine și alte ingrediente naturale face minuni pentru buzele crăpate, uscate și deloc plăcute la atingere cauzate de frig. Folosește balsam de buze în fiecare zi pentru protecția frumuseții buzelor tale!

Folosește un exfoliant natural pentru buze

Înainte de a aplica rujul nou-nouț pe care vrei să-l folosești non stop de sărbători fă o exfoliere delicată a buzelor, feței și corpului. Orice produs, fie el machiaj, ruj sau cremă de corp cu particule strălucitoare, aderă mult mai bine pe o piele curată. 5 linguri de zahăr cu granulație cât mai fină (dar nu zahăr pudră) se amestecă într-un bol cu 2 linguri de ulei de cocos sau de măsline și câteva picături de ulei esențial de mentă plus o mână de petale roșii uscate de trandafir bine sfărâmate. Se folosește pentru o exfoliere foarte blândă a buzelor iar restul se pune într-un borcan drăguț și se păstrează pentru o nouă ocazie.

Hidratează mai des pielea feței

În această perioadă trebuie să alegem niște produse mai blânde de curățare a tenului și să aplicăm cremele de hidratare în straturi ceva mai groase. Măștile de față trebuie să fie cât mai hrănitoare iar alimentele pe care le consumăm trebuie să fie și ele nutritive și aducătoare de frumusețe. Bananele, gălbenușul de ou, avocado și laptele pot fi folosite ca măști hidratante și ca alimente bogate în substanțe nutritive și mai ales sănătoase. O banană strivită foarte bine, un gălbenuș de ou și 2 linguri de ulei de măsline sau de cocos pot face o mască perfect hidratantă pentru pielea ta. Se lasă 20 de minute apoi se clătește cu apă călduță și se usucă fața cu un prosop moale. În continuare se poate aplica o cremă hidratantă ușoară pentru o piele perfectă, netedă și catifelată.

Evită uscarea artificială a părului

Părul tinde să devină deshidratat în timpul iernii din cauza căldurii constante din încăperi și a frigului uscat de afară. Evită uscarea artificială a părului ud și pieptănatul excesiv după baie. Dacă trebuie să ai părul uscat rapid măcar folosește câteva picături de ulei de măsline la pieptănat și un pieptene cu dinții foarte rari. Măștile pentru păr sunt foarte recomandate în această perioadă.

Recomandarea noastră

Gama de produse recomandate de noi se numește OlivAloe și conține tot ce ai nevoie pentru un păr sănătos, pentru o piele luminoasă și pentru buze moi și catifelate. Produsele pe bază de ulei de măsline organic și aloe vera sunt perfecte pentru o îngrijire completă pe timpul iernii și nu numai. Poți alege măști pentru față și păr bogate în uleiuri naturale nutritive de jojoba, cocos sau măsline, creme pentru față și corp, balsam de buze cu unt de cacao și multe altele. Produsele sunt parfumate discret, au un conținut ridicat de extracte naturale, nu irită pielea și au efecte pe termen lung. Alege după plăcere tot ce ai nevoie din gama OlivAloe și vei avea o iarnă magică și niște sărbători strălucitoare și pline de frumusețe!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/456/Frumusete-magica-iarna-%C8%99i-de-sarbatori!-Iata-cum!

Thursday, December 17, 2015

Triplează-ți plăcerea orgasmului folosind aceste trucuri!

Știi cum să-i oferi plăcere maximă iubitei tale. Ai învățat cum să-i înțelegi nevoia de intimitate, de siguranță și de confort pentru ca sexul să fie cu adevărat satisfăcător pentru ea. Știi că trebuie să fii relaxat dar și că adrenalina face uneori orgasmele mai palpitante. Ce știi însă despre orgasmul masculin? Iată câteva lucruri pe care le poți face pentru ca plăcerea ta să fie la fel de intensă ca și a ei. Orgasmul tău e la fel de important, nu?

Atinge-ți perineul

Perineul sau zona dintre testicule și regiunea anală este o porțiune de piele mai puțin explorată. Însă, după unii specialiști, perineul este o zonă erogenă extrem de sensibilă, plină ochi cu terminații nervoase. Penisul și testiculele sunt principalele zone erogene ale bărbaților iar perineul le urmează ca importanță. Unii bărbați spun că aplicarea presiunii ușoare în această zonă produce orgasme multiple și probabil că au dreptate. În acest fel este stimulată extern prostata. Cere-i partenerei să aplice presiune la acest nivel în timpul sexului oral sau în timpul sexului cu penetrare.

Fă exerciții kegel

Știi că femeile fac exercițiile kegel pentru a avea orgasme vaginale mai intense? Și bărbații pot face același lucru pentru a avea orgasme mai puternice. La bază, exercițiile kegel sunt o modalitate de a-ți contracta mușchii plafonului pelvin pentru un control mai bun și pentru o intensitate mai mare a orgasmelor. Încearcă să-ți ridici penisul și să-l cobori numai cu ajutorul mușchilor. Mai mult, încearcă să "scrii" literele alfabetului cu vârful penisului.

Găsește-ți punctul G

Se pare că bărbații au și ei un punct G iar acesta este prostata. Prostata poate fi stimulată extern prin presiune la nivelul perineului însă dacă vrei să simți plăcerea adevărată și intensă o poți stimula din interiorul zonei anale. Roagă-ți partenera să-și lubrifieze foarte bine un deget sau orice altă jucărie cu textură moale și să pătrundă cam 5 centimetri in interiorul anusului. Prostata e o glandă mică, de mărimea unei castane, însă este extrem de sensibilă. Cu puțină presiune și niște mișcări ușoare de du-te vino poți avea niște senzații absolut fantastice.

Crește-ți nivelul de testosteron

Același hormon masculin care te ajută să ai orgasme este secretat atunci când ridici greutăți sau ești suporter înfocat la meciul echipei favorite (posibil și când te uiți la Urzeala Tronurilor). Cercetătorii au aflat că atunci când ai mai mult testosteron în sânge ai mai multe șanse să ajung la orgasm și mai ales la orgasm puternic, senzațional, care să-ți zguduie tot corpul. Înainte de o partidă de sex încearcă niște activități care să-ți crească nivelul de testosteron cum ar fi alergatul sau mersul la sală.

Recomandarea noastră

Vimax este produsul pe care noi îl recomandăm bărbaților independenți și neconvenționali care nu se mulțumesc cu puțin de la viață și mai ales de la sex. Pentru bărbații care doresc să simtă mai din plin plăcerea sexului de fiecare dată Vimax le poate îndeplini dorința. Capsulele conțin un amestec unic de extracte din plante și vitamine cu efect de întărire a erecțiilor, mărire a penisului și creștere a rezistenței la efort. Vimax mărește dorința sexuală și oferă erecțiilor o fermitate și o duritate aparte, perfectă pentru partidele lungi și satisfăcătoare. Orice bărbat care ține la orgasmele lui și ale partenerei trebuie să încerce acest produs 100% natural care face sexul mai bun, mai senzațional și mai de dorit!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/454/Tripleaza-ti-placerea-orgasmului-folosind-aceste-trucuri!

Tuesday, December 15, 2015

Mituri despre ejacularea prematură de care trebuie să scapi

Dacă suferi de ejaculare prematură de când te știi probabil că ai auzit tot felul de sfaturi și tehnici de genul stop și start, exerciții de aplicare a presiunii, exerciții Kegel și altele. Mai știi și că astfel de tehnici sunt extrem de frustrante mai ales că nu funcționează aproape deloc. Deși au fost și sunt încă recomandate ca metode de tratament a ejaculării precoce, astfel de exerciții și tehnici sunt simple mituri. Iată câteva mituri și adevărul pe care ar trebui să-l știi despre această disfuncție sexuală cu care te confrunți.

Mitul 1: Ejacularea prematură trece cu înaintarea în vârstă

Marea majoritate a terapeuților care consiliază persoanele cu ejaculare prematură au ajuns la următoarea concluzie. Ejacularea prematură este o afecțiune cronică pentru cea mai mare parte a celor care suferă de ea. Vârsta nu îmbunătățește cu mai degrabă înrăutățește lucrurile. Nu este un lucru neobișnuit pentru un bărbat mai în vârstă să sufere de probleme de erecție și de ejaculare prematură în același timp.

Mitul 2: Masturbarea frecventă și rapidă este cale sigură spre ejaculare prematură

Obiceiurile de masturbare nu au nimic de a face cu ejacularea prematură conform ultimelor studii în domeniu. Mulți bărbați cred încă această idee și se tem de faptul că și-au condiționat organismul să ejaculeze prematur din cauza obiceiului de a se masturba frecvent în adolescență. Studiile au arătat însă că obiceiurile de masturbare ale bărbaților care suferă de ejaculare prematură nu sunt deloc diferite de ale bărbaților normali. Sensibilitatea la nivelul penisului este egală la ambele categorii de bărbați.

Mitul 3: Metoda stop/start funcționează dacă ești perseverent

Nu numai că această metodă nu ajută dar poate face lucrurile și mai frustrante. Bărbații cu ejaculare prematură vor să-și întârzie ejacularea. De ce? Pentru a satisface plăcerea partenerei și pentru a o ajuta să ajungă la orgasm. Pentru ca o femeie să ajungă la orgasm trebuie să se relaxeze, să se deconecteze și să lase lucrurile să meargă de la sine. Anumite părți ale creierului femeii de lângă tine, cele asociate cu stresul și anxietatea, trebuie să se dezactiveze în timpul sexului. Dacă ea trebuie să se îngrijoreze că vei spune stop la fiecare 15-20 de secunde nu va mai avea orgasm niciodată.

Mitul 4: Ejacularea prematură se poate vindeca

Ejacularea prematură nu se vindecă ci se gestionează cât mai bine posibil. Bărbații cu ejaculare prematură au o chimie a creierului care îi predispune la această afecțiune. Dozele mici de antidepresive pot întârzia ejacularea dar efectele negative sunt uneori prea mari. S-ar putea spune că ejacularea prematură e un fel de predispoziție genetică, un fel de problemă sexuală cu rădăcini adânci care trebuie acceptată și gestionată cât de bine posibil.

Recomandarea noastră

Produsul care a ajutat foarte mulți bărbați să-și controleze ejacularea și pe care îl recomandăm tuturor se numește EjaControl. Aceste capsule conțin o mare varietate de extracte naturale foarte potente care te pot ajuta să-ți menții controlul ejaculării prin stimularea producerii se serotonină. Efectele EjaControl sunt echivalente cu ale unui antidepresiv însă fără efecte adverse. Extractul de Passiflora este un anxiolitic natural iar semințele de Griffonia stimulează producția de serotonină, substanța fericirii și mulțumirii. Lăptișorul de matcă stimulează potența iar fructul chinezesc de Cistanche este un leac străvechi împotriva ejaculării premature și impotenței. EjaControl te ajută să prelungești actul sexual exact cât îți dorești, te relaxează, te ajută să fii mai calm, să ai un somn mai odihnitor și să simți mai profund plăcerea sexului. Încearcă aceste capsule și lasă în urmă frustrările ejaculării premature!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/452/Mituri-despre-ejacularea-prematura-de-care-trebuie-sa-scapi

Sunday, December 13, 2015

Sex mai bun fără prea mare efort? Da, se poate!

Încerci să faci lucrurile să meargă mai bine în relația ta cu persoana care ți-e dragă? Chiar dacă n-ai timp și bani să-ți duci iubita în cine știe ce locații exotice, poți face totuși câteva lucruri speciale care să condimenteze puțin relația voatră plecată deja pe panta plictiselii de cuplu. Nu trebuie să faci niște gesturi mari și nici să depui eforturi speciale. Iată câteva idei practice dar cu efecte garantate!

Dați-vă din nou întâlnire

Întâlnirile nu sunt doar pentru adolescenți și persoane singure în căutare de parteneri. O întâlnire înseamnă timp special dedicat persoanei iubite. Atunci când anticipezi o întâlnire începi să pui din nou suflet, efort, timp și sentimente în relația cu celălalt. Întâlnirile stârnesc conversații și te forțează să-ți vezi partenera într-o lumină nouă. Sexul de după întâlnire poate fi o revelație fabuloasă a ceea ce erați odată. Odată cu reinstalarea serilor petrecute altundeva în afara canapelei din sufragerie vei reinstala partidele de sex nebun pierdute cu trecerea timpului. Merită efortul?

Scoate totul din priză

Scoate-ți amantele din priză pentru măcar o oră în fiecare seară. Închide laptopul, televizorul, telefonul, tableta și internetul și concentrează-ți atenția asupra persoanei iubite. Pune deoparte tot ce are butoane, toarnă două pahare de vin și găsește ceva de făcut împreună cu ea. Faceți un duș împreună, faceți-vă masaje unul altuia, citiți pasaje erotice din romane spumoase, faceți sex fără întreruperi și concentrați-vă unul asupra altuia. Vei fi surprins de relaxarea pe care o vei simți după o astfel de seară. Crezi că merită?

Concentrează-te pe calități nu pe defecte

Dacă singurele lucruri pe care le vezi la persoana de lângă tine sunt negative și rele înseamnă că relația e sortită eșecului și nu ai nevoie de un specialist care să-ți confirme asta. Încearcă să-ți aduci aminte totuși de lucrurile care v-au adus împreună și care v-au făcut să vă iubiți cu pasiune la început. Studiile arată că relațiile de lungă durată sunt cele în care partenerii își spun unul altuia lucruri pozitive în fiecare zi. Iată cum poți să începi o cură de comentarii pozitive. Observă acele comportamente ciudate dar pe care le iubești la partenera ta. Spune-i că e o persoană unică în ciudățenia ei și că asta te face să o iubești și mai mult. E un start bun, nu?

Faceți sex până transpirați bine

Dedică în mod regulat o oră pentru sex și hotărăște-te să propui ceva nou de fiecare dată. Uitați-vă împreună la filme erotice sau chiar la secvențe porno, înregistrați-vă în timp ce faceți sex, deschide webcam-ul pentru un plus de adrenalină, experimentați poziții noi, fantezii, jucării sau orice vă poate ajuta să scăpați de viața "reală" și să vă concentrați numai și numai pe senzațiile voastre și pe corpul vostru. Faceți orice pentru a readuce sexul pe primul plan iar relația voastră va redeveni interesantă și plăcută.

Recomandarea noastră

UP este capsula pe care noi o recomandăm celor care vor să experimenteze cu niște senzații noi în dormitor. Produsul este dedicat potenței masculine și nu numai. Folosirea lui vă ajută să atingeți o stare de potență maximă numită și ultrapotență. Printre efecte se numără și un plus de energie sexuală, creșterea libidoului, atingerea unor erecții masive, de dimensiuni mari, controlul ejaculării și rezistența sporită la efort. Toți cei care vor să se simtă mai virili, mai potenți și mai capabili de partide lungi și senzaționale pot folosi fără frică această capsulă naturală. Nu există efecte adverse sau contraindicații.

https://www.maxmed.ro/ro/articles/450/Sex-mai-bun-fara-prea-mare-efort?-Da,-se-poate!

Thursday, December 10, 2015

Cum să previi și să reduci durerea articulară prin mijloace simple și rapide

Articulațiile tale sunt supuse zilnic unei presiuni imense. Ele te ajută să te miști, păstrează oasele la locul lor dar greutatea corpului tău apasă puternic pe ele. Deși sunt făcute să reziste unor presiuni mari și variate, uneori uzura le face să devină dureroase. Durerea articulară sau artralgia poate fi foarte neplăcută și inconfortabilă. Factorii care duc la apariția durerilor articulare variază de la traumatisme la osteoporoză, entorse, inflamații, boli autoimune și altele. Există câteva lucruri simple pe care le poți face pentru a preveni și ameliora durerea articulară.

Crioterapia

Temperaturile scăzute reduc fluxul de sânge și prin urmare previn umflarea țesuturilor inflamate. Atunci când începi să resimți durerea articulară, aplică o pungă cu gheață pe zona afectată. Pentru eficiența terapiei trebuie să aplici gheața din oră în oră pentru 10-15 minute pe tot parcursul primei zile. A doua zi, punga cu gheață se aplică de 4 sau 5 ori tot pentru 10-15 minute. Respectarea acestui interval de timp este esențială pentru reducerea eficientă a durerilor articulare. Pentru a evita iritațiile pielii, gheața se înfășoară într-o bucată de material textil moale.

Hidroterapia

Băile calde au capacitatea extraordinară de a reduce tensiunea musculară și prin urmare de a ușura presiunea la nivelul articulațiilor. Imersarea articulațiilor genunchilor sau șoldurilor în apă călduță sau ceai medicinal antiinflamator și masarea zonelor dureroase stimulează fluxul de sânge, relaxează și grăbește revenirea la o mobilitate normală.

Masajul

Masajul profesional sau făcut personal acasă este o altă metodă excelentă de a reduce natural durerea articulară și tensiunea. Masajul se face neapărat folosind creme mentolate răcoritoare, cu proprietăți recunoscute de reducere a inflamațiilor. Este bine de știut că masajul se face întotdeauna cu mișcări direcționate spre inimă pentru a stimula circulația sângelui.

Medicamentele

Durerea persistentă, puternică, însoțită de spasme musculare poate avea uneori nevoie de medicamente precum ibuprofenul sau aspirina. Mijloacele naturale fac extrem de mult bine dar uneori este necesară o combinație pentru ca suferința să nu fie extraordinar de mare. Antiinflamatoarele nesteroidiene au capacitatea de a restabili mobilitatea normală a articulațiilor prin reducerea rigidității și a umflăturii. Amestecurile naturale din plante Amestecurile din plante aplicate pe zonele inflamate sau consumate sub formă de ceai sunt foarte cunoscute pentru că aduc beneficii valoroase în terapia durerilor articulare. Ele pot preveni durerile de genunchi, șold sau alte articulații dacă sunt folosite regulat în viața de zi cu zi.

Exercițiile fizice

Alegerea unor exerciții fizice se face respectând limitele impuse de durere și de mobilitatea actuală a articulației pentru a nu cauza și mai multă durere. Uneori durerea poate fi ameliorată prin exerciții ușoare de întindere. Exercițiile au însă rolul de a întări articulațiile per total și de a crește mobilitatea prevenind în acest fel orice tip de durere articulară.

Recomandarea noastră

Arsenalul de terapii contra durerilor articulare sau de alt tip trebuie să includă și centurile BioBelt și BioBelt Knee. Dacă știi că suferi frecvent de astfel de dureri, ai nevoie de aceste centuri cu efecte calmante, de încălzire, de relaxare a mușchilor și de reducere a inflamației. Centurile BioBelt sunt confecționate din lână și conțin o componentă magnetică. Ele pot fi folosite cu succes pentru reducerea durerilor reumatice și musculare, a nevralgiilor, migrenelor, afecțiunilor sistemului respirator (tuse, astm și bronșită), digestiv sau circulator. Combinația de lână și magneți are capacitatea de reducere a inflamației organismului uman contribuind la buna funcționare a tuturor organelor interne. Poartă această centură BioBelt și protejează-ți organismul de infecții, inflamații și dureri!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/447/Cum-sa-previi-%C8%99i-sa-reduci-durerea-articulara-prin-mijloace-simple-%C8%99i-rapide

Wednesday, December 9, 2015

Tu știi care e cea mai simplă jucărie sexuală?

Vrei să înfierbânți lucrurile în dormitor? Răcorește-le mai întâi. Joacă-te cu temperatura. Folosește senzațiile de rece și fierbinte pentru a da o notă de plăcere perversă partidelor tale. Stimularea terminațiilor nervoase de sub piele în timpul preludiului excită, intensifică plăcerea și creează niște dorințe pe care doar un orgasm fantastic le poate satisface. Ai nevoie de niște cuburi de gheață și petrecerea poate începe!

Rece, rece

Acest mic joc funcționează perfect dacă îl folosești cam la jumătatea preludiului atunci când ea e deja destul de excitată iar tu vrei să crești puțin temperatura. Pune niște cuburi de gheață într-un vas și lasă-le să se dezghețe puțin. Nu pune niciodată gheața direct din congelator pe piele. Amintește-ți ce ai simțit când ai pus ultima dată limba pe un obiect înghețat bocnă. Ușor și cu multă atenție lasă un cub de gheață să alunece pe pielea partenerei. Temperaturile foarte scăzute îi "trezesc" nervii făcându-i să anticipeze următoarele senzații. Amână cât poți de mult stimularea zonelor super fierbinți precum sfârcurile și partea interioară a coapselor pentru ca dorința ei să crească tot mai tare. Pe măsură ce ea se excită, temperatura corpului crește, zonele sensibile devin și mai sensibile iar atingerea de gheață vine fix la momentul potrivit.

Rece, cald

Atunci când corpul ei se înfierbântă începe să se relaxeze, atunci când se răcește se contractă. Jucându-te cu temperaturile vei crește și vei elibera tone de tensiune sexuală din corpul ei ca un maestru păpușar care trage sforile fix când trebuie. Încearcă asta. Înfierbânt-o și crește-i excitația folosind ceva cald, fie un lubrifiant încălzit fie câteva picături de miere caldă puse pe pielea stomacului. În același timp, atinge-i sfârcurile și partea interioară a coapselor cu niște cuburi de gheață bine plasate. Șocul diferenței de temperatură îi va trimite fiori de plăcere pe șira spinării.

Rece, fierbinte

Pune-ți un cub de gheață pe limbă și suge-l câteva zeci de secunde înainte de a-i face sex oral. Ea va simți fierbințeala respirației tale și răceala rămasă de la cubul de gheață în același timp. Zonele ei sensibile for rămâne "alerte" de la răceală și relaxate de la căldură, echilibrul perfect pentru senzații perfecte.

Bonus

Gheața te poate ajuta să-ți prelungești timpul până la orgasm sau să ajungi la orgasm exact când vrei tu, oferindu-ți o stare de alertă sexuală maximă și de sensibilitate mărită. Dacă simți că ajungi la punctul culminant mult prea repede, o poți ruga pe iubita ta să te oprească folosind un cub de gheață plimbat pe corpul tău sau pus pe limba ei în timp ce îți face sex oral.

Recomandarea noastră

Un șoc de gheață la nivelul zonelor tale sensibile nu e cea mai plăcută și nici cea mai elegantă modalitate de a prelungi timpul până la orgasm. Nici o femeie nu vrea să vadă un penis vânăt de frig și să pună mâna pe o pereche de testicule înghețate. Noi îți recomandăm un spray natural numit Activ Max care te asigură că vei avea orgasmul mult dorit exact atunci când vei avea plăcerea. Activ Max are triplu efect: erecție mai rapidă, mai fermă și mai stabilă, plus întârzierea ejaculării până la momentul oportun. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi ActivMax pe penisul decalotat cu câteva minute înainte de sex și gata. Vei avea erecție maximă, vei avea un penis considerabil mai mare pentru că erecția maximă dă volum penisului, te vei putea controla și vei avea parte de sex după plăcere. ActivMax este un produs modern, util și sigur folosit de bărbați tineri, adulți sau mai în vârstă care simt că stabilitatea erecției este foarte importantă pentru o partidă reușită!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/446/Tu-%C8%99tii-care-e-cea-mai-simpla-jucarie-sexuala?

Tuesday, December 8, 2015

Nu te potrivești sexual cu ea? Doar așa poți trece peste obstacole!

Uneori simți că tu și ea sunteți ca două șosete desperecheate când vine vorba de sex. Șosetele diferite pot fi tolerate însă diferențele sexuale devin de cele mai multe ori supărătoare dacă nu chiar frustrante. Iată câteva modalități prin care poți trece cu bine peste dezacordurile sexuale dintre voi. Dacă reușești, sexul poate deveni mai fierbinte și mai pasional iar tu te vei putea relaxa pentru că ai înțeles mai bine secretul armoniei sexuale.

Nepotrivire: Ea se excită mai încet decât tine

Adevărul e că femeile se excită ceva mai greu decât bărbații însă nu atât de greu pe cât s-ar crede. Dacă ești isteț, îi poți induce chiar tu ideea că a trecut destul timp și că e deja gata pentru acțiune. Cum poți face asta? Simplu! Îi poți spune că tu simți că e deja lubrifiată, că i s-au întărit sfârcurile și că respirația accelerată o dă de gol. Chiar dacă lucrurile nu stau chiar așa, creierul ei va transmite informația corpului iar ea se va simți dintr-o dată mai excitată.

Nepotrivire: Tu vorbești, ea tace

Faptul că ea e mai tăcută în timpul sexului în timp ce tu îi dai înainte cu îndemnurile și chiar cu vorbitul murdar nu înseamnă că ea e timidă sau că îi displace ceea ce faci tu. Femeile simt că vorbitul le distrage de la senzațiile pe care vor să le simtă și de la propriul corp. S-ar putea să-i placă foarte mult faptul că îi vorbești mai murdar. Tot ce trebuie să faci este să o integrezi în conversație. Pune-i întrebări despre ce simte, ce vrea să-i faci, ce-și dorește cel mai mult chiar în acel moment și alte asemenea. Sigur nu e atât de tăcută după cum pare.

Nepotrivire: Tu dai întotdeauna semnalul

Unele femei simt la nivelul subconștientului că au nevoie de permisiune pentru a prelua inițiativa. Poți să dai semnale discrete că ți-ai dori să vezi mai multă inițiativă din partea ei sau poți să-i spui asta direct. Spune-i că te excită faptul că ea conduce partida și că ți-ai dori ca asta să se întâmple mai des. E posibil ca ea să-ți fi transmis mesaje discrete asupra faptului că vrea sex dar tu nu le-ai recepționat. Orice remarcă privitoare la corpul tău sau al ei sau comentarii subtile despre sex pot fi interpretate ca semnale și inițiativă.

Nepotrivire: Tu ești mai experimentat decât ea

Lipsa de experiență poate face o femeie foarte timidă și foarte îngrijorată de performanțele ei în dormitor. Important e să n-o faci să simtă că e o oarecare altă femeie care a nimerit în patul tău din greșeală. Nu încerca să o impresionezi cu poziții complicate sau cu jucării sexuale de tot felul. Intimitatea e cea mai importantă la acest nivel. Ea trebuie să capete încredere iar tu trebuie să-i arăți că îți pasă de ea mai mult decât de poziția ta favorită.

Nepotrivire: Tu pierzi erecția, ea pierde interesul

Unii bărbați au tendința de a se excita rapid numai ca să-și piardă interesul la fel de repede. Ca să nu fii unul dintre ei citește recomandarea noastră. Nepotrivirea se rezolvă imediat.

Recomandarea noastră

Sex Power este capsula pe care noi o recomandăm tuturor bărbaților care iubesc sexul, partidele intime, elaborate, picante și condimentate exact cu tot ce trebuie. De ce Sex Power? Pentru că uneori ai nevoie de siguranța unei erecții stabile, puternice și ferme înainte de a începe totul. Sex Power dă bărbaților libertatea de a se exprima prin sex, de a avea virilitatea, potența și creativitatea pentru a satisface orice femeie oricât de diferită, de pretențioasă sau de experimentată ar fi. Capsula se ia cu jumătate de oră înainte, este naturală și nu are efecte adverse asupra inimii sau ficatului. Dă liber sexului, depășește-ți limitele și fii bărbatul potent pe care ți-l dorești! Doar cu Sex Power!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/445/Nu-te-potrive%C8%99ti-sexual-cu-ea?-Doar-a%C8%99a-poti-trece-peste-obstacole!

Monday, December 7, 2015

Motive ciudate pentru care ești tot timpul obosit

Ai stat toată noaptea și te-ai uitat la cine știe ce serial. Ai dormit 2 ore apoi te-ai trezit și ai dat fuga la birou pentru o întâlnire de urgență. Uneori, faptul că ești frânt de oboseală nu are niște cauze misterioase. Alteori, cauzele oboselii sunt mai greu de explicat și au la bază afecțiuni ascunse, lipsa unor vitamine sau imposibilitatea de a te relaxa suficient după niște situații stresante. Descifrează chiar acum misterul oboselii pe care o simți în fiecare zi de ceva timp!

Ești deshidratat

Conform unui studiu publicat în 2012, persoanele care nu beau suficientă apă experimentează schimbări frecvente de dispoziție și niveluri scăzute de energie. Neuronii care controlează temperatura corpului și hidratarea, trimit mesaje de alertă întregului organism pentru ca tu să refaci necesarul de apă al corpului. Necesarul de apă nu este același pentru toată lumea ci depinde de exercițiul fizic, de vreme și de alți factori. Însă, dacă urinezi o dată la 3 ore iar urina este de culoarea limonadei poți să stai liniștit pentru că ești hidratat suficient.

Ești înghițit de stres

Faptul că încerci să le faci pe toate poate fi extrem de obositor pentru întregul organism. În mod normal, nivelul cortizolului, hormonul de stres, este mai mare dimineața și scade considerabil spre seară iar asta te ajută să menții un echilibrul al stresului. Stresul cronic provoacă însă un dezechilibru. Dacă te menții într-o alertă constantă, nivelul hormonului de stres poate rămâne ridicat non stop provocând insomnii și incapacitatea de a te relaxa. La un moment ta, glandele care produc hormonul de stres se vor epuiza, cortizolul va scădea brusc, și vei avea o senzație de sfârșeală atât de puternică încât nu te vei mai putea trezi până la mijlocul zilei.

Ai o boală de inimă nediagnosticată

Mulți pacienți care au suferit un infarct miocardic au raportat că au avut probleme cu somnul și o senzație neobișnuită de oboseală cu câteva săptămâni înainte de declanșarea afecțiunii relatează un studiu. Oboseala ciudată, faptul că respiri greu atunci când urci scările, faci exercițiu fizic ușor sau faci orice altă activitate care nu necesită prea mult efort ar trebui să fie semnale de alarmă pentru bolile de inimă. Arterele blocate sau mușchii slăbiți ai inimii previn fluxul normal de sânge și oxigenarea normală a organismului ducând la senzația acută de oboseală.

Ai dureri articulare cronice

Durerea cronică provoacă stres iar stresul provoacă și mai multă tensiune care se reflectă tot la nivelul mușchilor și oaselor. E un cerc vicios. Ca să scapi de durere trebuie să înveți mai întâi să te relaxezi. Durerea de orice tip are o componentă care se reduce prin relaxare. Recomandarea noastră este să încercați reducerea durerilor musculare, articulare, lombare, reumatice dar și de alte tipuri, folosind produsele naturale AntiDur. AntiDur este un roll on care conține uleiuri esențiale relaxante, răcoritoare, calmante, analgezice și antiinflamatoare. Aplicând acest plasture de uleiuri esențiale pe zona dureroasă vă asigurați de reducerea naturală a durerii în timp și fără efecte adverse. Plasturele este rezistent la apă așa că nu trebuie să aplicați foarte des acest produs pentru efecte benefice. AntiDur este eficient pentru relaxarea mușchilor tensionați, pentru reducerea durerilor după exercițiu fizic intens, pentru persoanele care suferă de afecțiuni reumatice, dureri cronice rezultate în urma traumatismelor sau accidentărilor de orice tip. Folosiți cu încredere cele trei tipuri de AntiDur pentru o viață relaxată, lipsită de dureri și stres!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/444/Motive-ciudate-pentru-care-e%C8%99ti-tot-timpul-obosit

Sunday, December 6, 2015

Nu te mai atrage sexul? Află aici ce să mănânci ca să-ți revii imediat!

Pierderea libidoului este cireașa de pe tort a menopauzei. Pe lângă faptul că ai perioade de anxietate intensă, schimbări de dispoziție, bufeuri și alte neplăceri, trebuie să te redefinești și ca sexualitate într-un nou context adecvat unei anumite perioade a vieții. Fluctuațiile hormonale și scăderea apetitului sexual nu trebuie să te sperie. O dietă de creștere a libidoului te poate ajuta să-ți revii repede atât din punct de vedere sexual cât și al energiei totale și al poftei de viață.

Fructe bogate în vitamina C

Stresul îți afectează cu siguranță viața sexuală în această perioadă. Deși nu poate fi evitat în totalitate, unele studii arată că vitamina C poate reduce stresul la nivel emoțional, mental și fizic. Cercetătorii au observat că vitamina C reduce nivelul cortizolului, hormonul de stres, reducând astfel și percepția psihologică a instabilității emoționale, a stresului și anxietății. Papaya este fructul cu cea mai mare concentrație de vitamina C, urmat de căpșuni și ananas. Există însă și legume foarte bogate în această vitamină iar aici putem aminti ardeiul gras, broccoli și varza de Bruxelles. Este foarte important ca aceste fructe și legume să fie consumate crude pentru păstrarea intactă a conținutului de vitamina C.

Alimente bogate în vitamina B

Deficiența de vitamine din grupul B este de cele mai multe ori responsabilă de starea de oboseală constantă și de lipsa de energie caracteristică menopauzei. Așa că, lipsită fiind de energia necesară, sexul devine o sarcină în plus pe care trebuie să o adaugi la o listă deja prea lungă de lucruri pe care nu-ți dorești să le faci. O cantitate suficientă de vitamine B este importantă pentru combaterea oboselii, depresiei, incapacității de concentrare și iritabilității. Cele mai mari cantități de vitamina B se găsesc în carne. Fructele de mare și carnea de curcan sunt surse importante de vitamina B6 și B12.

Alimente bogate în fitoestrogeni

Cauza principală a scăderii libidoului este de cele mai multe ori scăderea dramatică a nivelului de estrogen. Lipsa acestui hormon împiedică procesul normal de excitație și lubrifiere vaginală atât de necesar unei vieți sexuale sănătoase. Alimentele bogate în fitoestrogeni pot duce la o creștere substanțială a acestui hormon și prin urmare la restabilirea unui libido normal. Sursele sănătoase de fitoestrogeni sunt laptele de soia, tofu și alte derivate din această plantă. Semințele de in au o cantitate considerabilă de fitoestrogeni și pot fi consumate în salate sau cereale după ce sunt măcinate. Semințele de floarea soarelui, năutul, feniculul, turmericul sunt alte surse de fitoestrogeni.

Să nu uităm ciocolata!

Atunci când nimic nu mai pare să funcționeze, tratează-te cu două pătrățele de ciocolată cu conținut de 70% cacao sau chiar mai mare. Acest afrodiziac puternic are capacitatea de a crește imediat nivelul de serotonină și dopamină din creier cele două substanțe responsabile de plăcere și fericire. În plus, cofeina îți va da energie suficientă pentru o partidă de sex zburdalnic.

Recomandarea noastră

Pentru perioadele în care sexul pare să nu-ți mai provoace deloc plăcere noi îți recomandăm produsul natural Elixir. Picăturile Elixir cresc imediat dorința sexuală și te ajută să te simți din nou feminină, dorită, senzuală într-un cuvânt femeie. Stimularea libidoului se face cu ajutorul extractelor din plante și nu are efecte adverse. Cu doar câteva picături de Elixir vei avea din nou parte de plăcerea sexului, de lubrifiere normală, de orgasme intense și de sensibilitate la atingere. Orice femeie are momente de scădere a libidoului dar acest lucru nu trebuie să te facă să intri în panică. O dietă bazată de alimente capabile să-ți crească libidoul și câteva picături de Elixir te pot readuce imediat pe linia de plutire. Folosește chiar acum Elixir ca să redevii femeia pasională de altădată!

https://www.maxmed.ro/ro/articles/443/Nu-te-mai-atrage-sexul?-Afla-aici-ce-sa-mananci-ca-sa-ti-revii-imediat!