Thursday, October 29, 2015

Sex de 8 ori pe săptămână? De ce nu?

Cum ajungi de la ceva sex la mult mai mult sex? Ideea e să-ți schimbi puțin modul de abordare a programului zilnic. Cei mai mulți dintre noi punem sexul mult prea jos pe lista de priorități, mult mai jos decât munca, somnul, copiii iar uneori chiar sub uitatul la un meci de fotbal. În tot acest timp uităm un lucru esențial: sexul aduce fericire iar fericirea te ajută să treci mai ușor peste muncă, oboseală, copii și stres.

Luni: sexul antistres

Prima zi a săptămânii e plină ochi de tensiune și de stres. Așteaptă cam o oră după cină apoi începe să-i masezi tâmplele, gâtul și umerii până când observi că tensiunea acumulată începe să se dizolve. Apoi, lasă-ți mâinile să coboare tot mai jos, masându-i ușor spatele până la coapse. Dacă ai ajuns până aici fără întreruperi fii sigur că vei fi invitat să explorezi și alte zone mult mai fierbinți. Deci? Luni scăpăm de stres prin sex!

Marți: sex rapid înainte de cină

Oferă-i o sesiune prelungită de săruturi lungi și romantice înainte de cină. Nu te grăbi ci tensiunea să crească în timp ce îi împingi ușurel spatele spre dulapul mare din bucătărie. Atunci când ea se topește pur și simplu în brațele tale, ridică-i fusta și așază-ți iubita dornică sus pe blatul din bucătărie. Mai departe vă descurcați voi! Masa e servită!

Miercuri: sex prin haine

După ce v-ați uitat la filmul de seară, începe să o săruți pe gât, pe urechi dar nu mai jos. Continuă apoi cu o serie de atingeri excitante dar prin haine. La un moment dat, când simți că te-ai întărit suficient, poți să te rostogolești peste ea pe canapea și să faci mișcări asemănătoare sexului. Dacă ea e suficient de excitată te va descheia la pantaloni și veți continua.

Joi: sexul leneș

Așteaptă până când sunteți amândoi în pat apoi îmbrățișeaz-o pe la spate. Lasă-ți mâinile să alunece leneșe de câteva ori pe spatele ei, pe coapse spre zonele intime până când aterizează confortabile între picioarele ei. Atunci când respirația ei se accelerează și începe să geamă de plăcere, penetreaz-o ușor de la spate fără prea multă bătaie de cap și fără prea multă energie consumată. Sexul leneș e mult mai bun decât lipsa sexului, nu-i așa?

Vineri: sexul de după cina din oraș

Nu vă așezați confortabil după ce ați ajuns acasă. Începe să o săruți imediat ce ați deschis ușa. Descheie-i bluza în hol și faceți sex sălbatic chiar acolo pe covor. O modalitate perfectă de a încheia o săptămână.

Sâmbătă: sexul de la duș

Luați-vă bicicletele sau ieșiți la alergat sâmbătă spre prânz. După ce v-ați întors transpirați intrați la duș. Spală-i părul, spatele și lasă-ți mâinile să umble peste tot. După ce ieșiți din duș, pune-ți limba la treabă în loc să-i dai un prosop.

Duminică: sex dublu, de dimineață

Petreceți o jumătate de zi în pat dar nu fără folos. După ce ieșiți din pat, vă spălați pe dinți și beți un pahar cu apă, întoarceți-vă imediat la o partidă de sex somnoros, fără cafea. După prima rundă, stați în pat, râdeți, vorbiți și giugiuliți-vă până când simțiți că vreți din nou ceva bun. A doua tură e despre senzații nu despre orgasm. Explorează-i fiecare centimetru de piele, descoperă noi zone numai bune de atins și lasă-ți imaginația liberă să cunoască senzații noi. E duminică, nu?

Recomandarea noastră

Sexul poate fi plictisitor, grăbit, fără imaginație și fără prea multă plăcere dacă nu se află sus de tot pe lista de priorități. Dar poate fi și altfel: senzațional, extrem de intim, de relaxat și de aducător de bine. Depinde de tine. EjaControl readuce plăcerea sexului pentru toți bărbații. Dacă simți că timpul nu este prietenul tău în timpul sexului, folosește acest produs care te ajută să-ți controlezi ejaculările. Ca să faci sex pe îndelete trebuie să te relaxezi. Frica de ejacularea precoce este dușmanul tău. Scapă de ea cu EjaControl, produsul care reglează ejaculările începând de la nivelul creierului. Nu-ți mai fie frică, ești în control!

Thursday, October 15, 2015

Cum să-ți menții virilitatea și sănătatea zonelor intime

Toate problemele tale de sănătate afectează într-o anumită măsură și penisul. Un bărbat foarte sănătos, cu vârsta de 50 de ani, poate face sex la fel de bine sau chiar mai bine decât un bărbat de 30 de ani care nu face mișcare, are destule kilograme în plus, bea alcool și fumează regulat. N-ai vrea să poți face sex până la 80 de ani?

Cunoaște-ți dușmanii!

Dacă un flux sănătos de sânge este esențial unei erecții zdravene, acesta nu este totuși singurul factor care afectează capacitatea bărbaților de a performa la cote maxime. Stresul, depresia, obezitatea, calitatea relațiilor, excesul de alcool, toate contribuie negativ la sănătatea zonelor intime și te scot mult prea devreme din cursă. Din fericire, sunt o mulțime de căi prin care poți să-ți aperi sănătatea zonelor intime și să-ți recapeți bărbăția pierdută mult prea devreme!

Ai burtă, n-ai erecție!

Grăsimea abdominală excesivă blochează testosteronul, hormonul necesar activității sexuale normale, libidoului și erecției. Un abdomen cu depozite de grăsime evidente este un semn rău pentru sănătatea totală a organismului tău incluzând și sănătatea sexuală. Penisul este ca un barometru al sănătății inimii și arterelor și te poate avertiza din timp asupra pericolului iminent. De ce? Pentru că arterele care irigă penisul cu sânge sunt ceva mai strâmte decât arterele coronare care irigă inima și care prin strâmtarea lor provoacă infarctul miocardic. Dacă depozitele de colesterol și rigiditatea arterelor au început să-și facă efectele, întregul proces este observabil la nivelul erecției. O erecție slabă poate fi semnalul de alarmă necesar schimbării stilului de viață!

Fumatul dăunează grav erecției!

Fumatul strânge vasele de sânge și le face să devină incapabile de a susține un flux puternic necesar erecțiilor cu adevărat bărbătești. Nicotina reduce fluxul de sânge spre penis și înmoaie erecțiile avertizează medicii prin studiile de specialitate recente. În plus, nicotina contribuie la creșterea depozitelor de colesterol dublând astfel șansa ca fumătorii să se confrunte cu disfuncții erectile destul de devreme în viață.

Pește, exercițiu fizic și suplimente alimentare

Exercițiul fizic crește presiunea sângelui făcând ca toate arterele să se deschidă și să se umple pentru a suplimenta necesarul de oxigen din timpul efortului. Celulele endoteliale care tapetează vasele de sânge sunt astfel stimulate să producă mai mult oxid nitric, o substanță absolut necesară erecțiilor. Cu cât se produce mai mult oxid nitric cu atât erecțiile sunt mai puternice. Cele două trei porții de pește pe săptămână recomandate de nutriționiști au grijă de sănătatea inimii și penisului prin aportul de acizi grași omega 3. Dacă nu ai poftă de pește, folosește omega 3 din suplimentele alimentare. Suplimentele zilnice cu antioxidanți și arginină feresc vasele de sânge de probleme și ajută la utilizarea mai eficientă a oxidului nitric.

Recomandarea noastră

Sănătatea zonelor intime și virilitatea este de o importanță vitală în viața oricărui bărbat. Probabil că ai face orice ca să fii sigur că erecțiile tale se vor menține puternice și sănătoase pentru tot restul vieții. Gold Power este un supliment alimentar cu conținut ridicat de ginseng, rădăcină de aur și fructe goji, plante cu efect foarte cunoscut în menținerea sănătății penisului și erecției. Gold Power stimulează libidoul masculin, dă fermitate erecțiilor și vitalitate organelor sexuale afectate de stres, prea multe medicamente sau diverse afecțiuni ale vaselor de sânge. Oricând ai nevoie de un ajutor în viața sexuală apelează la Gold Power și vei fi foarte mulțumit de rezultate!

Wednesday, October 14, 2015

Cum se pot combate greața și vărsăturile la pacienții cu cancer?

Persoanele care se luptă cu cancerul știu prea bine cât de problematice pot fi episoadele de greață intensă asociate cu chimioterapia. Greața este una dintre cele mai comune simptome asociate cancerului. Un procent de aproximativ 70% dintre pacienți experimentează această problemă debilitantă înainte de diagnostic (ca simptom al bolii canceroase) dar și după începerea tratamentului anti cancer, ca efect advers al medicației. Tot de greață se plâng și pacienții aflați sub tratament contra bolilor cronice virale de tip hepatită B, C și cei care suferă de SIDA.

Ce fac dacă mi-e greață tot timpul?

Episoadele de greață și vomă te pot conduce foarte ușor la ideea că trebuie să te oprești din mâncat sau băut ca să-ți fie mai bine. Total greșit! Contracțiile unui stomac gol provoacă senzația și mai puternică de vomă. Lipsa lichidelor duce la deshidratare rapidă iar lipsa nutrienților te face să te simți și mai slăbit decât ești deja. Dieta săracă în nutrienți afectează sistemul imunitar atât de necesar în lupta contra cancerului iar anemiile provoacă stări de slăbiciune, depresie și incapacitatea de a mai lupta eficient cu boala.

Ce pot bea ca să nu mă deshidratez?

După un episod puternic de vomă trebuie să te liniștești cam o oră iar apoi să începi să bei câte 20-30 de mililitri de lichid clar la fiecare 15 minute timp de o oră. Lichidele clare pot include suc de măr, sau de alte fructe nu foarte acide, înjumătățit cu apă, ceai slab cu puțin zahăr, supă clară și deserturi cu gelatină. Trebuie evitate sucul de portocale, sucul de grapefruit, sucul de roșii sau limonada pentru că sunt prea acide. Nu sunt recomandate nici băuturile pe bază de lapte, băuturile carbogazoase sau alcoolul. Dacă lichidele ingerate nu mai provoacă un nou episod de vomă pentru o oră, cantitatea de lichide se crește la 250 de mililitri în a doua oră pentru a preveni deshidratarea. Se beau înghițituri mici, la intervale regulate, pe tot parcursul zilei.

Ce pot mânca pentru a avea energie?

Alimentele simple dar nutritive trebuie consumate neapărat. Pentru a evita senzația de greață se vor consuma porții mici împărțite în 5 sau 6 mese pe zi în loc de cele 3 mese obișnuite. După un episod de greață intensă urmată de vomă se pot consuma alimente uscate precum pâinea prăjită, biscuiți uscați sau cereale. Bomboanele mentolate sau guma mentolată relaxează mușchii stomacului reducând astfel senzația de greață. Ghimbirul este un condiment foarte cunoscut pentru combaterea grețurilor și vărsăturilor atât la pacienții care sunt sub tratament cu chimioterapie cât și la femeile gravide. Biscuiții cu ghimbir pot face minuni pentru apetitul pacienților și sunt foarte recomandați. Ceaiul de ghimbir se poate consuma fără restricții pentru că are efecte calmante asupra stomacului reducând aciditatea excesivă și senzația de vomă. Se vor evita alimentele cu miros excesiv, cele prăjite, prea sărate, prea dulci și prea condimentate.

Recomandarea noastră

CancerEx AHCC este un supliment alimentar creat special pentru pacienții cu boli cronice și cancer. De ce este CancerEx AHCC benefic? Pentru că întărește sistemul imunitar și prin urmare face organismul capabil de a învinge boala. Ce conține CancerEx AHCC? Produsul sub formă de capsule conține extracte naturale din ciupercile japoneze shiitake. CancerEx este produsul care a ajutat zeci de mii de oameni să supraviețuiască tratamentelor dure împotriva cancerului, hepatitei B, C și SIDA. CancerEx reduce semnificativ simptomele de tip greață și vărsături, pierderea părului, pierderea poftei de viață și lipsa de energie, simptome care produc pacienților disconfort maxim. Suplimentul alimentar CancerEx te poate ajuta și pe tine nu doar să supraviețuiești ci mai ales să învingi cancerul și bolile cronice!

Tuesday, October 13, 2015

Ce trebuie să știți înainte de a vă muta împreună

Atunci când te muți cu cineva alegi să-ți împarți viața nu doar spațiul de locuit cu persoana iubită. Ca persoană practică ce ești vezi doar o mulțime de avantaje într-o astfel de mutare. Veți face o grămadă de sex, veți împărți chiria și vă veți distra pe cinste doar voi doi într-un loc plăcut și liniștit. Atunci când un cuplu decide să se mute împreună, relația lor se află într-un punct culminant iar cei doi se simt confortabil unul cu celălalt. Însă, viața de zi cu zi are grijă să ne risipească rapid iluziile.

Relația voastră se va schimba văzând cu ochii

Locuitul împreună e ca și cum ai lăsa televizorul pornit pe postul favorit 24 de ore din 24, 7 zile din 7; uneori vezi și lucruri care nu-ți plac. Iubita ta nu arată mereu ca scoasă din cutie așa cum se întâmpla atunci când vă dădeați întâlnire în fiecare vineri seara. Da, femeia frumoasă există pe acolo pe undeva dar va trebui să dai ochii și cu femeia proaspăt venită de la sală și cu femeia nervoasă sau preocupată de alte lucruri, care nu-ți mai dă atenție numai ție. Află și acceptă cum e ea de fapt înainte de a vă muta împreună.

Cine are cele mai enervante obiceiuri?

Locuitul împreună aduce inevitabil la lumină obiceiurile mai greu de acceptat ale celuilalt. Ea sforăie când doarme, tu tragi vânturi fără să-ți pese și tot așa. Atunci când ești confruntat direct cu ciudățeniile celuilalt nu trebuie să te faci că nu le vezi și să mergi mai departe dar nici nu trebuie să-l pui pe celălalt la colțul rușinii aruncând vorbe grele. În loc să țipi cu furie atunci când îi găsești pentru a mia oară geanta abandonată în mijlocul holului explică-i cu calm ce te deranjează și de ce. Schimbarea obiceiurilor cere efort și uneori pune rezistența cuplului la încercare.

Veți avea probleme de oameni căsătoriți

Cuplurile care locuiesc împreună se confruntă cu probleme asemănătoare cu cei care sunt căsătoriți. O problemă spinoasă e aceea de a menține proaspăt interesul celuilalt și de a păstra relația interesantă. Pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să vă mențineți relațiile de prietenie și interesele anterioare. Fiecare trebuie să aibă interese separate de celălalt și să aducă ceva interesant din afară în interiorul relației. Prietenii, familiile, rudele și cunoștințele nu trebuie neglijate pentru că tocmai te-ai mutat cu iubita.

Viața sexuală se transformă și ea

Atunci când locuiești separat de persoana iubită îți faci timp special pentru sex și nu-ți poți ține mâinile acasă atunci când ai întâlnirea programată. Însă, atunci când ești mereu cu celălalt, frecvența sexului scade treptat și sigur. Soluția e să programezi din nou timp pentru intimitate dar să-ți schimbi puțin așteptările. Sexul devine ceva mai rar dar intimitatea crește. Se face o trecere lentă de la sex sălbatic la sex domestic, mai calm dar la fel de bun.

Recomandarea noastră

Unele cupluri nu vor să se lase domesticite pentru că iubesc sexul și vor să lupte pentru plăcerea pe care și-o doresc. Nu spune nimeni că picanteriile vieții sexuale trebuie să se termine imediat ce ați închis ușa noului apartament. E chiar recomandat să luptați pentru ceea ce vă face plăcere și să nu abandonați una dintre cele mai fierbinți activități din lume. Lixtra este un afrodiziac natural dedicat bărbaților pasionali care apreciază beneficiile unei vieți sexuale bogate în aventură și adrenalină. Produsul are efecte foarte bune asupra stabilizării erecției și asupra îmbunătățirii dimensiunilor organului sexual masculin. Este recomandat celor care își doresc să fie adevărați campioni ai sexului, plini de energie, virilitate și putere, dornici de a oferi și de a primit tot ce are mai bun sexul de oferit!

Monday, October 12, 2015

8 semne sigure că ea e interesată de tine

Când ies femeile la agățat trebuie să fii numai ochi și urechi dacă vrei să ai parte de ceva acțiune. Fie că ești într-un bar sau într-un alt tip de local, urmărește semnele și fii gata să răspunzi cu flirt la flirt, cu provocare la provocare și cu atingere la atingere. Nu te lăsa mai prejos pentru că jocul seducției se termină mereu cu sex nebun în locuri nebănuite. Lasă adrenalina să curgă și fii gata să demonstrezi ce poți!

Ea flirtează deja cu barmanul

O maestră a flirtului nu se poate abține. Ea nu va lăsa niciodată un bărbat barman să-i ia comanda fără să afișeze un zâmbet seducător și să-l întrebe cu nonșalanță ce bunătăți are de oferit unei femei însetate. Dacă treci cumva prin dreptul ei s-ar putea să ai parte de niște întrebări asemănătoare. Deci, ai ceva bun de dat?

Ea scanează constant barul

Atunci când femeile ies în oraș pentru o seară între prietene sunt total absorbite de conversație așa că nu le deranja. Însă, atunci când vor să se amestece în mulțime le vei observa privirile căutând bărbați sexy și doritori de aventură. S-ar putea chiar să le vezi stând cu fața spre cameră în loc să se uite una la alta.

Ea joacă diverse jocuri cool

Femeile știu că sunt mai ușor de abordat atunci când joacă biliard, darts sau alte jocuri așa că mergi direct la țintă. Ele vor asta. Unele femei chiar vor să fie cool pentru a atrage bărbații. E mai ușor să atragi atenția unui bărbat atunci când ești gata să-l împungi în coaste cu tacul de biliard, nu-i așa?

Ea are în față o băutură mare, albastră și plină cu gheață

Asta înseamnă că ea vrea să petreacă, să întâlnească oameni noi și să se bucure de o noapte plăcută nu să sară în pat cu primul bărbat sexy pe care îl vede. Cu toate astea s-ar putea să se și dezbrace dacă bărbatul în cauză este suficient de provocator și îi oferă o băutură mai puțin înghețată și mai puțin albastră.

Ea se uită direct și provocator în ochii tăi în mod repetat

Dacă ea are sprâncenele ridicate, îți oferă cel puțin două zâmbete semnificative (cu gura deschisă și dinții dezveliți) și se uită direct în ochii tăi du-te și vorbește cu ea direct. S-ar putea ca ea să se uite insistent la tine pentru că arăți cam ciudat dar ai ceva curaj și intră în vorbă. Merită.

Ea are pupilele dilatate

Pupilele ei se vor dilata dacă ea se simte stimulată de tine nu numai sexual dar și din alte puncte de vedere. Corpul ei e programat să cerceteze mai cu atenție lucrurile care o încântă așa că pupilele ei se dilată pentru mai multă lumină. Dacă observi asta fă mișcarea decisivă, e timpul perfect.

Ea te lasă să ajungi din ce în ce mai aproape

Pe măsură ce flirtul avansează te poți muta din ce în ce mai aproape de ea dacă asta pare să nu o deranjeze. La început păstrează distanța de 15-20 de centimetri apoi mută-te până când ajungi fix lângă ea sau chiar lipit de ea. Dacă ea e încântată nu se va da înapoi.

Ea își folosește limba

Înainte de a primi undă verde pentru o eventuală aventură sexuală aveți nevoie de o sesiune de atingeri și săruturi fierbinți. Sărută-i ușor buzele și observă cât de intens răspunde. Vrei să primești un răspuns de tipul te-aș mânca de viu chiar aici și acum nu unul de sunt fată cuminte nu mă culc cu primul venit.

Recomandarea noastră

Bărbații în căutare de femei fierbinți și aventuroase trebuie să fie mereu la înălțime. Nu poți să stârnești o femeie iar apoi să nu ai cu ce termina treaba. Semenax este produsul dedicat bărbaților care înțeleg plăcerea și nebunia sexului și vor să fie din ce în ce mai buni. Cu Semenax erecțiile sunt întotdeauna puternice, controlabile și cu durată mare în timp. În plus, Semenax mărește cantitatea de spermă, lucru care excită vizual multe femei. Produsul este natural, o combinație de plante recunoscute pentru efectele afrodiziace, de stimulare sexuală a bărbaților și de creștere a cantității și calității spermei.

Thursday, October 8, 2015

Cum te ajută probioticele să slăbești

Cercetătorii cred că noul val de creștere în greutate a populației globale este strâns legat de sănătatea intestinului și de bacteriile care populează această parte a organismului uman. Obișnuința de a folosi antibioticele pentru cele mai banale infecții și antibioticele pe care le consumăm fără voie din carnea tratată distrug echilibrul florei intestinale iar rezultatele sunt uneori permanente și devastatoare. Bacteriile bune pe care le omorâm cu antibiotice sunt tocmai cele care ne ajută să ne păstrăm greutatea normală.

Diversitatea previne obezitatea

Bacteriile din intestinul nostru trebuie să fie multe și bune. Cu cât mai diverse cu atât mai bine. Orice tulpină de bacterii bune care dispare din intestin lasă locul unei alte specii de bacterii patogene care atacă imediat și ocupă locul celor dispărute. Astfel de schimbări în flora intestinală pot prezice viitoarele creșteri în greutate. Un studiu recent arată că numărul de bacterii de tip bifidus este mai mare la copiii care își vor menține greutatea normală decât la cei care vor deveni viitori obezi.

Bacteriile bune echilibrează greutatea

Intestinul este sediul multor procese metabolice mediate de hormoni eliberați chiar la acest nivel. Bacteriile din intestin reglează eliberarea de hormoni intestinali. Hormonii controlează glicemia, senzația de sațietate și inflamațiile intestinale. În plus, bacteriile bune adună energie din alimentele pe care le mănânci fiind responsabile un număr mai mare sau mai mic de calorii deci de mai multă energie pentru tine. Uneori, flora intestinală este determinată genetic. Mutațiile pot afecta direct nivelul de leptină, hormonul sațietății, lăsând mai mult loc bacteriilor rele, producătoare de grăsime, decât celor bune de tip bifidus. De aceea, suplimentarea bacteriilor bune este absolut necesară pentru multe persoane cu probleme de greutate.

Obezitatea predispune la inflamații intestinale

Bacteriile rele produc toxine care declanșează un răspuns inflamator masiv al organismului. Studiile arată că nivelul de toxine bacteriene este mai mare la cei care suferă de diabet de tip 2 și au o greutate mai mare decât normalul. În plus, studiile pe animale au arătat că nivelul mare de toxine eliberate de bacteriile rele produce o creștere în greutate independent de dietă. Dacă bariera intestinală lasă toxinele să treacă în sânge se produce un dezechilibru al glicemiei și implicit o creștere în greutate. Dozele de probiotice reduc inflamațiile intestinale și repară peretele intestinal astfel încât toxinele să nu mai ajungă în sânge.

Probioticele ajută la pierderea în greutate

Antibioticele distrug flora intestinală iar probioticele o repară. Odată ce ecosistemul florei intestinale este sănătos, organismul scapă în mod natural de excesul de kilograme. Alimentele care conțin probiotice sunt kefirul și legumele murate prin fermentație lactică precum varza murată, castraveții la sare și altele. Astfel de legume conțin o cantitate considerabilă de lactobacilus, bacterie benefică procesului de digestie și intestinului în totalitate. Kefirul stopează inflamațiile, scade nivelul de colesterol și promovează scăderea în greutate.

Recomandarea noastră

Dacă vreți să fiți siguri de sănătatea intestinului și de o greutate normală puteți apela cu încredere la formule specializate de probiotice de genul celor ThreeLac. Probioticele ThreeLac sunt dozate exact și conțin cele mai bune trei tipuri de bacterii pentru completarea florei intestinale. Probioticele ThreeLac sub formă de praf se dizolvă în puțină apă și au un gust plăcut atât pentru copii cât și pentru adulți. Pierderea naturală în greutate cu ajutorul probioticelor este un proces sănătos, de reparare și echilibrare a întregului organism. Introduceți bacteriile bune în intestin și vă asigurați de o sănătate bună și de o greutate normală pentru tot restul vieții. În plus, veți scăpa de inflamații, balonări, crampe intestinale și alte neplăceri cauzate de un intestin bolnav și plin de toxine.

Wednesday, October 7, 2015

4 rețete naturale pentru o piele senzațională

Uneori, tot ce ne dorim este să dăm ceasul înapoi și să arătăm din nou tineri și frumoși. Aspectul pielii contează mult în relația cu noi înșine și cu ceilalți fie că vrem să acceptăm sau nu. Pielea uscată, ridurile, buzele crăpate, cearcănele, petele și acneea ne dau de cele mai multe ori bătăi de cap și ne strică zilele. Iată câteva rețete naturale pentru o piele mai frumoasă, mai bine hidratată și mai tânără!

Cremă hidratantă din avocado și miere

Lupta împotriva îmbătrânirii pielii începe cu hidratarea eficientă. Atunci când tenul este bine hidratat, ridurile se umplu natural iar întreaga suprafață a pielii se întinde și arată mai tânără. Această rețetă face ca pielea ta să întinerească, să arate proaspătă și netedă. Folosește 3 linguri de smântână proaspătă, un sfert de avocado bine copt și o lingură de miere. Transformă toate aceste ingrediente într-o cremă fină pe care o vei aplica pe față pentru cel puțin o oră. Clătește cu apă caldă și bucură-te de priveliște!

Tratament rapid contra acneei

Atunci când ai un puseu de acnee pe care trebuie să-l faci să dispară cât mai repede folosește următorul truc. Puțină drojdie de bere, câțiva stropi de zeamă de lămâie și puțină apă se transformă într-o pastă care se aplică direct pe coșul sau coșurile nou apărute. Se lasă 10 minute apoi se clătește cu apă. Drojdia are proprietăți antibacteriene iar zeama de lămâie usucă repede zonele inflamate.

Tonifiant pentru piele pe bază de busuioc

Această rețetă este extraordinară pentru cei cu pielea predispusă la acnee. Busuiocul are proprietăți antiseptice, elimină bacteriile cauzatoare de acnee și îmbunătățește circulația pielii. Se folosesc 3 linguri de busuioc uscat și o cană de apă care fierbe. Frunzele uscate de busuioc se sfărâmă și se adaugă în apă. După ce amestecul se răcește și se strecoară, produsul se pune într-un recipient de tip spray și se aplică pe față în pufuri mici. Tonifiantul se folosește zilnic.

Exfoliant pentru față cu migdale și zahăr

Exfolierea regulată a feței te scapă de pielea moartă care întunecă pielea și îi dă un aspect cenușiu și închis. Ca să ai o piele luminoasă și curată aplică următoarea rețetă. Se iau 3 linguri de smântână, o cană de zahăr alb, jumătate de cană de zahăr brun, jumătate de cană de migdale sfărâmate și 2 linguri de ulei de măsline. Se amestecă bine și se aplică pe fața uscată, cu mișcări circulare. Se spală apoi fața cu apă caldă urmată de apă rece și se usucă cu un prosop moale. Amestecul se păstrează la frigider pentru următoarele utilizări.

Recomandarea noastră

Pielea fină a feței, gâtului, decolteului dar și restul pielii tale are nevoie de produse naturale, hidratante și hrănitoare pentru a se menține mereu tânără și luminoasă. Astfel de produse trebuie să conțină ingrediente de cea mai bună calitate. Uleiul de măsline, gelul de aloe vera, extractele de gălbenele, lavandă și alte plante sunt folosite în produsele cosmetice de calitate. Curățarea pielii este pentru multe femei o prioritate dar produsele sunt uneori prea puternice și prea agresive pentru o piele atât de fină. Săpunurile cu măsline din gama OlivAloe sunt perfecte pentru curățarea blândă și plăcută a pielii feței și corpului femeilor, copiilor și bărbaților. Cele patru tipuri de săpun cu ulei de măsline, Săpun cu măsline și aloe vera, Săpun cu măsline aloe vera și lavandă, Săpun cu măsline, aloe vera și gălbenele și Săpun cu măsline simplu, au proprietăți antiseptice, sunt hipoalergenice și se pot folosi pentru orice tip de piele. Culoarea verzuie se datorează concentrației mari de uleiuri de măsline iar mirosul este fin și plăcut, pentru orice gust.

Tuesday, October 6, 2015

Se mai poate salva o relație sortită eșecului?

Dacă stăm bine și ne gândim, toate relațiile au probleme de incompatibilitate. Suntem diferiți deci avem un dezavantaj din start. Cu toate astea, unele cupluri reușesc să treacă peste diferențe și să aibă o relație de 40-50 de ani în timp ce altele se despart după câteva luni de conviețuire. Nu, nu e vorba de secrete sau de soluții miraculoase care fac lucrurile să meargă ca pe roate. E vorba de lucruri aparent banale care te ajută pe tine și pe ea să treci mai ușor peste toate și să-ți păstrezi relația, dacă vrei, bineînțeles.

Cearta aduce împăcarea

Nu v-ați mai certat de multă vreme? Certați-vă, repede! Dacă ea țipă la tine înseamnă că încă îi mai pasă de tine și de relația voastră. Tăcerea unei femei înseamnă că ceva în interiorul ei a murit. (Sau că cineva s-ar putea să moară. La noapte. În somn.) După o ceartă bună urmează sexul de împăcare și eventual o discuție relaxată. N-o umple de clișee de genul "Te iubesc de mor!" Spune-i că e persoana cea mai specială din viața ta. Spune-i că e singura persoană pe care o lași să te facă albie de porci atunci când e nervoasă dar că asta face relația voastră mai apropiată și mai interesantă.

Amintirile fac prezentul mai suportabil

Faceți-vă un obicei din a depăna amintiri legate de relația voastră. Unde v-ați întâlnit, ce v-a plăcut unul la celălalt, primul sărut, prima noapte de dragoste. Uneori puteți pune accentul pe locurile și modurile în care v-ați petrecut nopțile fierbinți. Amintirea unei nopți de pasiune nebună poate stârni unele regrete dar vă poate totodată scoate din amorțeala prezentului. De ce n-ați repeta micile nebunii ale tinereții sau adolescenței? Pentru că relația e în impas și nu vă arde de glume? Poate că o escapadă adolescentină e tocmai impulsul spre înainte de care aveți atâta nevoie.

Întreabă-te de ce vrei să părăsești relația

Nici o femeie nu e perfectă. Poate că următoarea pe care o vei întâlni va fi mai amuzantă, mai dornică de sex sau mai plină de bani dar la un moment dat te vei sătura și de mofturile ei. Crezi că după despărțire vei fi mai liber să faci ceea ce ai amânat până acum? Amânarea e amânare fie că ești într-o relație sau nu. Dacă vrei vacanțe spontane, nopți în oraș, concerte și petreceri de ce nu-ți incluzi partenera în planuri? Alege ceva și faceți împreună o schimbare. Învățați un sport nou, slăbiți împreună câteva kilograme, vizitați un oraș interesant și construiți noi amintiri.

Focul topește gheața

Micile gesturi de amabilitate sunt primele care dispar atunci când relația întră într-o fază mai relaxată. Nu-i mai deschizi portiera, nu-i mai aduci flori, nu-i mai spui te rog sau mulțumesc și nu-ți mai strângi șosetele de pe covor înainte ca ea să le observe. Chiar dacă tu crezi că ea n-a băgat de seamă că te-ai transformat din Făt Frumos cel drăgăstos în Făt Frumos cel morocănos ea știe și vede diferența și asta o face să fie rece și dezagreabilă la rândul ei. Reinstalează gesturile frumoase din prima fază a relației voastre și s-ar putea să-ți salvezi relația de la eșec.

Recomandarea noastră

Uneori te trezești la capăt de relație și ți se pare că s-a dus totul: dragoste, sex, plăcere, dorința de a fi în compania celuilalt, legătura care vă ținea împreună. E doar o părere. Nu trebuie să fii pesimist. Există mereu posibilitatea de a relua totul mai bine și mai frumos cu aceeași persoană. Crezi că v-a rămas plăcerea sexului? Exploatează din plin și construiește din nou relația prin sex. Dacă ți-e frică să n-o dezamăgești folosește produsul 69 for Men. Produsul conține extracte din plante și este indicat pentru creșterea libidoului, pentru mărirea potenței și pentru reechilibrarea funcției sexuale la bărbați. E bine să ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde! 69 for Men te ajută să-ți refaci relația afectată de rutină, disfuncții sexuale, diferențe de opinie sau așa zisa incompatibilitate!

Sunday, October 4, 2015

Vrei o viață sexuală de vis? Pune-ți următoarele întrebări!

Dacă ar fi să numim un lucru pe care ni l-am dori cu toții să fie mai mult și mai bun cu siguranță ar fi sexul. Nu contează cât de mult sex facem deja și cât de bun e. Atât bărbații cât și femeile sunt total de acord că se poate și mai bine. Nu doar că vrem mai mult, vrem să încercăm lucruri noi, să ne punem în aplicare fanteziile, să fim din ce în ce mai buni. Cu toate astea, cei mai mulți dintre noi nu schimbă nimic în rutina lor sexuală deja expirată. Important e că facem totuși sex, nu? Răspunde sincer la următoarele întrebări și învață cum să ai o viață sexuală adevărată, excitantă și pasională.

Îi cunoști toate zonele erogene?

Un bărbat ar trebui să cunoască cel puțin 10 puncte fierbinți care o fac pe femeia de lângă el să înnebunească de plăcere. Dacă nu le știi înseamnă că nu prea ai cu ce lucra. Înainte de a începe să experimentezi poziții din ce în ce mai îndrăznețe, ar fi bine să studiezi cât mai în amănunt corpul iubitei tale. Dacă vrei să afli punctele cele mai sensibile încetinește atât de tare sărutul și atingerile încât ar putea părea că nu te miști deloc. Numai reducând ritmul la minimum vei afla unde sunt zonele ei cele mai receptive.

Cât de mult durează partidele voastre de sex?

Durata minimă a unei partide, incluzând seducția, preludiul și sexul propriu-zis, ar trebui să fie de măcar 30 de minute. Partidele care durează mai puțin de o jumătate de oră nu sunt satisfăcătoare pentru femei. Dacă nu ai ajuns încă acolo, construiește-ți partidele adăugând de fiecare dată câteva minute în plus. Cercetătorii spun că un bărbat normal se menține cam 14 minute în timpul sexului dar e posibil să nu fie necesar atât de mult pentru satisfacția ei. Pentru fiecare 30 de minute, numai un sfert din timp ar trebui petrecut făcând sex. Restul e pentru preludiu și pentru relaxarea de după.

Cât de des are ea orgasm?

Numai 30% dintre femei ajung la orgasm doar prin penetrare. Cele mai multe au nevoie de stimularea clitorisului. Unei femei îi ia numai 5-6 minute până la orgasm când se masturbează și 10-20 de minute doar cu penetrare. Un sexolog de renume spunea că "a face sex cu penisul e ca și cum ai încerca să scrii caligrafie cu un marker gros." Limba și degetele sunt mult mai eficiente așa că asigură-ți partenera că sexul oral îți face plăcere și lasă-ți limba să facă magie.

Ea știe că te masturbezi?

Oamenii care se masturbează mai des fac sex mai des. E o corelație surprinzătoare dar nu mai puțin adevărată. Excitația sexuală crește nivelul de testosteron și dopamină care duce la și mai mult sex. O femeie care e ok cu masturbarea, a ta și a ei, s-ar putea să fie mult mai pasională în pat pentru că știe exact ce o satisface și ce nu.

Recomandarea noastră

Mulți bărbați sunt afectați în diverse grade de erecții incomplete, de dimensiunea organului sau de faptul că partenera lor nu pare prea satisfăcută de viața sexuală. Deficiențele pot fi foarte reale sau datorate stimei de sine scăzute, incapacității de relaxare completă, fricii de eșec sau altor cauze mai mult sau mai puțin problematice. Orice ajutor e mai mult decât binevenit în astfel de situații! Recomandarea noastră este folosirea unui spray pentru stimularea circulației sangvine spre penis numit ActivMax. Atunci când erecțiile întârzie să apară, sunt moi și ineficiente sau vin și pleacă după pofta inimii, pulverizați ActivMax pe suprafața penisului decalotat și observați rezultatele. Cu ActivMax erecțiile sunt puternice, durabile și mai ales rapide. Produsul conține extracte naturale și nu are efecte adverse.

Thursday, October 1, 2015

Vrei sex oral de la iubita ta? Respectă aceste reguli importante!

Sexul oral trebuie să fie plăcut și confortabil atât pentru tine ca bărbat dar mai ales pentru ea ca femeie. Dacă ea se simte bine atunci va fi mai interesată și mai entuziasmată de astfel de partide iar tu vei avea parte de ele mai des. Acestea fiind spuse, unele femei chiar nu vor să facă asta și nu sunt obligate să facă sex oral dacă nu vor. E interesant să afli de ce nu vor și dacă poți să faci ceva ca să ajuți dar totul ține de dorința și de voința femeii respective și gata.

Nu pune presiune pe ea!

Dacă o faci pe ea să se simtă vinovată pentru că nu vrea să-ți facă sex oral nu faci altceva decât să-i stârnești sentimente negative. În loc să pui presiune mai bine îi spui că sexul oral cu ea îți face mare plăcere și că ți-ai dori ca ea să se simtă bine alături de tine în astfel de momente. Trebuie să-i explici foarte clar că alegerea îi aparține în totalitate și că nu te vei simți lezat dacă ea nu-și dorește să facă așa ceva pentru tine.

Nu-i manevra niciodată capul!

Apăsându-i capul în jos în timp ce ea îți face sex oral îi poate obosi gâtul și în plus ea va simți că nu mai poate respira. Lasă-i ei controlul adâncimii și ritmului pentru că asta lucrează mereu în favoarea ta. Unele femei se simt excitate atunci când oferă sex oral tocmai pentru că sunt în control.

Nu da ordine ca un general!

Comenzile scurte precum "mai adânc" sau "mai încet" pot suna ca o critică. Sigur nu vrei să critici o femeie care tocmai îți face sex oral! Poate fi un lucru bun să o ghidezi din când în când dacă formulezi totul ca pe ceva pozitiv de genul "asta mă excită foarte tare, poți continua așa?"

N-o lăsa pe ea nesatisfăcută!

Tu ești foarte satisfăcut pentru că tocmai ai avut orgasm dar ea nu simte la fel! Nu te încheia la pantaloni și nu pleca să-ți vezi de treabă de parcă ea n-ar conta. E bine să o lași să înțeleagă că va veni și rândul ei chiar dacă peste câteva minute sau peste o oră. Poți să îi explici că vrei să te mai relaxezi puțin dar că nevoile ei sunt prioritare pentru tine și că nu vei uita nicicum de ele.

Las-o să știe că face ce trebuie!

Femeilor le place să-i înnebunească pe bărbați mai ales în timpul sexului oral. Nu sta acolo tăcut și liniștit pentru că ea va deveni imediat nesigură pe ea și își va pierde interesul. Vorbește cu ea, gemi, scoate sunete de plăcere care să-i dea ei de înțeles că îți place ceea ce se întâmplă acolo jos.

Recomandarea noastră

Sexul oral e întotdeauna legat de mărimea organului. Femeile sunt stârnite și excitate de un penis mare, erect și ferm iar plăcerea lor vizuală ajunge la tine prin partide frecvente și super excitante. SizeMax este pachetul ideal pentru mărirea penisului la bărbați. SizeMax conține un set de exerciții și niște capsule naturale pentru creșterea dimensiunilor penisului cu 2-5 cm atât în grosime cât și în lungime. În plus SizeMax crește fermitatea erecțiilor, controlul ejaculării și libidoul masculin. Tot ce trebuie să faci este să folosești capsulele și să faci exercițiile iar dimensiunile tale vor crește considerabil în timp. SizeMax e pentru plăcerea bărbaților dar mai ales a femeilor!