Thursday, July 30, 2015

Cât de mult contează prima impresie în pat?

E posibil ca prima întâlnire să fie cu dragoste la prima vedere. E la fel de posibil ca prima întâlnire să fie un dezastru total dar să te facă pe undeva să ți-o dorești și pe a doua. Prima impresie în pat e cu totul altceva. Dacă sexul e un dezastru s-ar putea ca începutul timid de relație să se termine brusc și fără drept de apel. Sexul contează. Sexul dă tonul. Deși pare o concluzie cinică, e cât se poate de reală. Poți sau nu poți să o satisfaci?

Prima impresie e despre comunicare

Pentru că nu știi prea multe despre preferințele ei în materie de sex, s-ar putea ca prima partidă să fie puțin mai ciudată. Dar, la fel ca în viață, atunci când nu știi ceva întrebi și afli. Da, știm că bărbații preferă să facă totul după capul lor. Însă, dacă alegi să faci sex după cum știi tu că e bine s-ar putea să iasă altceva decât ți-ai fi imaginat. Comunicarea în timpul sexului e cheia succesului. Prima partidă spune totul despre cât de bine știi să comunici. Dacă te-ai rătăcit, întreabă.

Nu încerca să pari sofisticat din prima

Sofisticat în materie de sex înseamnă de multe ori inutil de complicat. Nu toată lumea e expertă în sex tantric așa că nu pune pe tavă din prima tot ce știi tu în materie de satisfacție și plăcere. Chiar dacă mori de nerăbdare să-i demonstrezi și ei cât de bună e cutare sau cutare poziție, lasă lucrurile să meargă natural. Observă, întreabă, atinge și înțelege ritmul ei. N-are rost să încerci acrobații sexuale înainte de a avea primul orgasm în poziția misionarului. S-ar putea să vă rupeți oasele degeaba.

Fii pregătit nu speriat!

E ok să-ți faci tot felul de gânduri despre cum va decurge prima voastră partidă de sex. Nu e ok să lași totul să te obsedeze pentru că s-ar putea să te blochezi și să nu mai reușești nici măcar să ai o erecție cum trebuie. Nu lăsa totul pe seama ei. Adu cu tine lubrifiantul preferat, prezervative, jucării și tot ce ai nevoie sau exact ceea ce îți place. E bine să ai și un plan de acțiune, nu ceva complicat dar totuși un plan. Dacă simți nevoia, poți folosi produse ușoare, naturale, pentru stimularea potenței și a erecției. Sigur nu vei da greș cu ele.

Recomandarea noastră

Produsele pentru potență sunt foarte diverse. Unele sunt perfect sigure iar altele nu. Pentru a-ți crește energia sexuală și încrederea în capacitățile tale de a produce o primă impresie excelentă, se recomandă suplimentul alimentar Vimax. Aceste capsule au rol triplu: mărirea penisului, stimularea potenței și menținerea fermității erecției. Le poți folosi sub formă de cură sau la nevoie pentru că sunt naturale și nu au efecte adverse. Vimax nu trebuie să lipsească din trusa ta mai ales dacă te știi mai sensibil, dacă te exciți foarte repede sau dacă îți pierzi câteodată erecția înainte de a-ți atinge scopul. Nu ezita să folosești Vimax! Bărbații din întreaga lume iubesc acest produs natural și îl folosesc cu încredere!

Fă sex cu gândul la ea!

Nu, nu-ți recomandăm să stai cu gândul la fosta iubită în timp ce te joci cu sânii actualei. Ideea e alta. Bărbații, și femeile, tind să se concentreze prea mult pe propriile senzații și să uite de dorințele și de plăcerea partenerului cu care împart momentele intime de pasiune. Prea multă atenție asupra ta însuți te poate stresa și știi că stresul este dușmanul de temut al erecției, nu? Mută-ți în mod constant și conștient atenția de la tine la ea și vezi dacă nu devine totul mult mai plăcut.

Fii explorator!

Niciodată nu poți spune că ai descoperit toate zonele erogene ale unei femei, de acord? Pentru că fiecare se excită în mod diferit și din diverse mișcări, ai mereu ocazia de a afla ceva nou despre iubita ta. Din acest punct de vedere, sexul nu prea poate deveni plictisitor. Totul ține de tine și de cât de atent ești la semnalele pe care ți le transmite ea. Ai observat că iubește să fie sărutată exact între sâni sau jos, pe spate, acolo unde încep coapsele? Vezi că mișcarea asta o excită la nebunie? Nu te opri din observat și nu folosi aceeași mișcare de mai mult de 2-3 ori în timpul aceleiași partide. Riști să o plictisești.

Uită-te în ochii ei!

Sexul transmite pasiune, plăcere, euforia momentului dar și iubirea pentru celălalt. Ochii spun multe despre ceea ce simți și de aceea e bine ca să-i păstrezi deschiși. Da, sexul se petrece mult în minte și te trezești că închizi ochii pentru a savura mai pe îndelete senzațiile. Dacă vrei să afli totuși mai multe despre ea și să-ți transferi concentrarea asupra plăcerii ei, uită-te în ochii ei de câteva ori în timpul partidei. S-ar putea să vezi ceva absolut nemaipomenit. Vrei să afli ce? Fă experimentul!

Ai răbdare!

Nu te mai grăbi să termini și nu mai pune întrebări de genul 'E bine aici? Dar aici? Dar aici?' din 3 în 3 minute pentru că îi distragi atenția. Dacă decizi că vrei să te concentrezi asupra ei, află că trebuie să-ți iei timpul necesar. Femeile nu se excită la secundă așa cum se întâmplă de multe ori în cazul bărbaților. Ia totul pe îndelete și dacă simți că te exciți prea tare sau că treaba asta lentă îți dăunează erecției citește recomandarea noastră.

Recomandarea noastră

Pentru bărbații care vor să facă niște schimbări pozitive în modul lor de a face sex recomandăm suplimentul alimentar 100% natural 69 for Men. Capsulele au efect de creștere a libidoului masculin, de stimulare a potenței și de revitalizare a performanțelor sexuale. 69 for Men se recomandă atunci când vă doriți partide lungi, pline de senzații și finalizate cu orgasme de ambele părți. Dacă simți nevoia de a redescoperi noi și noi modalități prin care să-ți stimulezi libidoul și să oferi plăcere mai multă partenerei încearcă sfaturile propuse mai sus combinate cu utilizarea ocazională a capsulelor 69 for Men. Produsul recomandat este o combinație ingenioasă de plante afrodiziace și nu are nici un fel de contraindicații sau efecte adverse. 69 for Men e pentru tine și mai ales pentru plăcerea ei!

Wednesday, July 29, 2015

Jos hainele! Arăți perfect așa cum te-a lăsat mama natură!

Piele uscată? Celulită? Abdomen nu foarte plat? Sâni prea mici? Fă-ți timp să repari micile imperfecțiuni care te stresează mereu când vine vorba să dai hainele jos și să te arăți în toată splendoarea. Bărbații sunt foarte atrași de femeile îndrăznețe, care-și cunosc bine corpul și care au mereu grijă să arate bine. Nu te gândi că rutina de frumusețe te va costa cine știe cât timp și bani. Unele trucuri de frumusețe nu costă nimic. În plus, te fac mai încrezătoare în tine și mult mai sexy. Ești gata?

Piele de bebeluș

Pielea fină, perfect hidratată și moale este cel mai erotic organ pe care îl posedă o femeie. Nu există bărbat care să poată rezista în fața ta dacă înțelegi cât de importantă este menținerea frumuseții pielii corpului tău. Pielea deshidratată accentuează ridurile și te face să arăți mai în vârstă decât ești. Pielea uscată este neplăcută la atingere și mai ales predispusă la iritații, mâncărimi și alte probleme.

Hidratarea nu se face cu apă!

Hidratarea este într-adevăr un truc pe care trebuie să ți-l însușești pe deplin. Faptul că stai bine mersi în apa de baie chiar nu hidratează pielea. Din contră. Cu cât apa este mai fierbinte, cu atât uleiurile naturale de pe suprafața pielii se desprind mai ușor iar apa din țesuturi iese și lasă pielea uscată și lipsită de strălucire. Pielea de bebeluș se obține printr-o exfoliere foarte, foarte blândă cu produse naturale. Pentru a menține hidratarea, adaugă ulei de migdale, ulei din semințe de struguri sau ulei din sâmburi de caise în apa de baie. Pielea va deveni instantaneu moale, iritațiile se vor calma iar senzația de confort va fi incomparabilă. Dacă vrei o loțiune de corp cu adevărat eficientă, adaugă la cea pe care o folosești deja câțiva stropi de glicerină pură. Glicerina este una dintre cele mai eficiente substanțe hidratante, ajutând la introducerea umidității în interiorul pielii și la menținerea acesteia exact în interior acolo unde își face efectul.

Corp de zeiță

Ca să arăți bine nu înseamnă că trebuie să atingi cine știe ce standarde internaționale de frumusețe impuse de vedete sau modele. Tot ce trebuie să face este să definești ce înseamnă frumusețea corporală pentru tine personal. Dacă dimensiunea sânilor te nemulțumește, caută metode naturale de a crește țesuturile mamare cu câteva mărimi. Dacă simți că ai câteva kilograme în plus, câteva ședințe de fitness îți pot aduce sănătatea fizică și psihică pe care ți-o dorești și dimensiunile pe care le visezi.

Recomandarea noastră

Pentru femeile care au înțeles importanța unui corp frumos și sănătos se recomandă suplimentul alimentar pentru creșterea naturală a dimensiunilor sânilor numit BreastMax. Suplimentul conține fitoestrogeni, substanțe naturale care protejează și promovează fertilitatea, sporesc libidoul și cresc dimensiunile sânilor. BreastMax estompează simptomele neplăcute ale menstruației dar și menopauzei și are rolul de a regla și echilibra balanța hormonală a organismului feminin. Folosind acest supliment alimentar veți avea parte de sâni semnificativ mai fermi și mai plini, cu o piele fină, plăcută la atingere și atrăgătoare. BreastMax nu conține hormoni artificiali sau alte substanțe de sinteză și nu are contraindicații.

Tuesday, July 28, 2015

Felicitări! Ai câștigat lupta contra hemoroizilor!

În unele perioade, hemoroizii își fac de cap și te aduc în pragul disperării. Ai face orice ca să scapi de iritațiile usturătoare care nu te lasă să-ți vezi liniștit de treburi. Nu te poți odihni, nu poți sta pe scaun, nu poți mânca și te gândești cu groază la următoarea dată când va trebui să mergi la toaletă. Și totuși, există sute de mii de persoane care au câștigat bătălia cruntă cu hemoroizii fără operații dureroase sau alte metode invazive de tratament. Vrei să știi cum?

Ești constipat? Nu mânca cereale!

Dacă ești constipat, toată lumea îți recomandă cereale. Scapi de constipație, scapi de hemoroizi și gata. Și dacă nu-ți place terciul ăla de culoare maronie pe care toată populația îl înghite dimineață de dimineață ca pe o delicatesă? Cerealele cu lapte pot fi uneori destul de indigeste și în plus cele mai multe dintre ele conțin o cantitate semnificativă de zahăr, sirop de proumb, sirop de glucoză sau alți îndulcitori artificiali. Fructele și legumele conțin cantități semnificative de fibre. De ce n-ai bea un suc colorat de fructe sau legume în loc de veșnicele cereale? Doza de vitamine e mult mai mare în legumele proaspete, fibrele sunt din belșug iar zahărul adăugat e 0. Salată, suc de fructe sau suc de legume și fructe? Alege după plăcere și mai fă un pas în lupta contra hemoroizilor! S-ar putea să te simți mai bine decât ți-ai fi închipuit vreodată!

Ferește-te de infecții!

Un intestin sănătos garantează o viață lipsită de griji. Persoanele bolnave suferă de un grad de handicap pe care de multe ori nu îl percep așa cum este în realitate. Infecțiile intestinale se manifestă de multe ori prin diaree, febră, vărsături și eventual exteriorizarea acelor vene anale superficiale care apar sub presiune numite hemoroizi. Cum să te ferești de infecții? Alege cu grijă restaurantele în care alegi să mănânci. Dacă mâncarea din frigiderul personal arată sau miroase dubios, nu te atinge de ea. Nu consuma lactate, ouă sau carne cu termenul de valabilitate expirat. Bacteriile din intestin nu sunt de obicei producătoare de infecții decât dacă întregul organism este expus din cauza sistemului imunitar scăzut.

Recomandarea noastră

Așa cum am amintit, hemoroizii apar în diverse perioade, după episoade de constipație, diaree, după efort prelungit, la persoanele în vârstă sau la femeile gravide. De unele pericole care exacerbează hemoroizii ne putem feri dar de altele nu. Este recomandat să avem la îndemână mici trucuri prin care să putem scăpa rapid și eventual pentu o perioadă lungă de timp de hemoroizi. HemoMed este, am putea spune, asul din mâneca multor persoane care i-au descoperit calitățile deosebite. HemoMed este un dispozitiv medical cu ajutorul căruia multe persoane au reușit să reducă semnificativ inflamația, usturimile, durerile și disconfortul provocat de exteriorizarea venelor hemoroidale. HemoMed aplică în practică principiul crioterapiei. Dispozitivul acumulează răceala și o transmite apoi țesuturilor afectate de inflamație ducând astfel la micșorarea dimensiunilor hemoroizilor până la dispariția lor. Orice persoană care se știe predispusă la apariția hemoroizilor ar trebui să aibă la îndemână dispozitivul medical HemoMed pentru a începe cât mai curând terapia imediat după acutizarea hemoroizilor. HemoMed e mic, discret și eficient și a scăpat de probleme o mulțime de persoane din toată lumea!

Ce așteaptă CU ADEVĂRAT o femeie de la o aventură de o noapte?

Tocmai ai petrecut o noapte pasională cu o femeie pe care abia ai cunoscut-o când deodată te lovește un val de anxietate și o stare de disconfort psihic. Oare ce gândește ea despre mine? Cât de ok sunt femeile în general când vine vorba de simple aventuri de o noapte? Care sunt șansele de a ne întâlni din nou pe undeva și cât de ciudată va fi întâlnirea? Oare a fost satisfăcută? Iată aici un mic ghid din care poți afla cam ce gândește ea despre escapada voastră sexuală și despre cum să fii mereu pregătit pentru astfel de întâlniri.

Ea nu vrea să-i dai pur și simplu papucii

E bine să-ți amintești că sexul e o chestiune intimă pe care ați împărțit-o amândoi timp de o noapte. Așa că, nu te purta ca un străin fără pic de sentimente a doua zi dimineața. Femeile vor să știe că aventura voastră a fost totuși ceva mai mult decât țac-pac, am intrat am ieșit și cu asta basta. Dacă ea se trezește în patul tău dar tu nu ești de găsit pe nicăieri sau o grăbești pe ușă afară imediat ca să-ți vezi de treabă, se va simți lipsită de importanță și nerespectată. Chiar dacă nici ea nu vrea mai mult de la tine tot nu trebuie să te porți aiurea. Sunteți doi adulți care ați consimțit la o partidă de sex așa că fii și tu onest și deschis cu ea. Ceea ce urmează e să vă vedeți fiecare de treabă separat și fără urmări, fără regrete și fără sentimente amestecate.

Ea nu vrea să se simtă ieftină și fără importanță

Femeile pot trece la fel de ușor ca bărbații peste o aventură de o noapte dar de multe ori aleg să nu fie atât de tranșante. Dacă ea mai zăbovește puțin după micul dejun nu înseamnă că vrea să se mărite cu tine ci doar că încearcă să mai îndulcească puțin amintirea nopții trecute. Înainte de a vă spune la revedere faceți totuși schimb de numere de telefon. Poate că ai găsit vreun lucrușor de-al ei uitat pe noptieră sau poate vei simți nevoia de a vorbi cu ea vreodată, cine știe?

Ea își poate dori într-adevăr mai mult

E bine să iei în considerare și acest aspect. Dacă tocmai ați avut parte de o partidă spumoasă cu gemete, orgasme și tot tacâmul s-ar putea să vă treziți amândoi, dar mai ales ea, că vreți mai mult. Femeile eliberează o cantitate mare de oxitocină, hormonul relațiilor strânse, în timpul orgasmului așa că s-ar putea să observi o schimbare de comportament după sex. Nu trebuie să fii nesimțit ci doar puțin mai hotărât dacă ești decis să nu dai loc așteptărilor ei. N-o invita la o masă de prânz și nu lăsa loc de interpretare decât dacă îți place cât de puțin de ea și ți-ai dori să o mai vezi.

Recomandarea noastră

Știm că aventurile de o noapte sunt de cele mai multe ori pur sexuale. De aceea trebuie să dai tot ce ai mai bun pentru ca ea să nu fie dezamăgită. Un spray modern și eficient numit ActivMax te poate ajuta în acest sens. ActivMax se pulverizează pe suprafața penisului decalotat și asigură erecții ferme și de durată și împiedică ejacularea prematură. Erecțiile tari cresc dimensiunile penisului și stimulează mult mai bine pereții vaginali și clitorisul în timpul penetrării. ActivMax te asigură că sexul e într-adevăr de milioane și că aventura voastră a meritat tot efortul!

Ciupercile, beneficii excelente pentru sănătate

Ciupercile conţin toate vitaminele şi mineralele de care organismul nostru are nevoie pentru o bună funcţionare. Ciupercile sunt bogate în proteine, fier, potasiu, acid folic, vitamina A, B1, B2, C, D şi zinc.

Dintre toate legumele existente, ciupercile sunt considerate a fi cel mai bun substitut pentru carne. Mai mult, spre deosebire de carne, ciupercile sunt mult mai uşor de digerat, procesul de digestie necesitând un consum mult mai mic de energie din partea organismului.

Ciupercile, leac împotriva cancerului de sân

Cancerul de sân poate fi prevenit prin consumul zilnic de ciuperci, spun cercetătorii de la Universitatea Perth din Australia. Astfel, femeile care aleg să mânânce frecvent ciuperci reduc cu 64% riscul de a se îmbolnăvi de cancer mamar. Specialiştii susţin că şansele de a dezvolta tumori mamare sunt cu atât mai mici cu cât consumul de ciuperci este asociat cu cel de ceai verde. Potrivit studiilor, ceaiul verde şi ciupercile scad cu 90% posibilitatea îmbolnăvirii de cancer de sân.

Consumul de ciuperci previne starea de oboseală şi anxietate

Anxietatea, oboseala şi stresul se pot trata şi preveni tot cu ajutorul ciupercilor, datorită conţinutului mare de zinc şi vitamine de tip B. Consumul a trei ciuperci zilnic reduce considerabil senzaţiile de epuizarea fizică şi intelectuală, dar şi sentimentul neplăcut de iritare şi anxietate. Totodată, ciupercile au un rol important în întărirea sistemului imunitar, ajutând, de asemenea, la reglarea tensiunii arteriale.

Întăresc sistemul imunitar

Un studiu realizat pe șoareci și publicat de American Society for Nutrition a constatat că ciupercile albe stimulează funcția imunitară. Ele măresc producția de proteine antivirale și alte proteine eliberate de celule, protejând și reparând astfel țesuturile corpului.

Protejează vezica

O analiză a șapte studii - publicată în Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention - a demonstrat că, seleniul te ține departe de cancerul de vezică. 100 g de ciuperci shiitake conțin 45% din nevoia zilnică, cremini 47%, iar ciupercile albe 17%.

Adecvate în curele de slăbire

Ciupercile au foarte puține calorii. Ca de altfel și conținutul lipidelor. O cană de ciuperci asigură organismului 50 de calorii din care acesta își poate extrage energia necesară. Numărul redus de calorii le fac pe acestea să devină o combinație interesantă pentru multe din dietele de slăbit.

Stimulează metabolismul

Vitamina B ajută la transformarea glucidelor în carburant pe care corpul îl arde apoi pentru a produce energie. Ele ajută și la metabolizarea grăsimilor și proteinelor. Ciupercile conțin multă vitamina B2 (riboflavina) și B3 (niacina): 100 g ciuperci albe (aproximativ 6 medii) conțin 36% și respectiv 30% din doza zilnică recomandată, în timp ce aceeași cantitate de ciuperci pleurotus conține 32% si respectiv 39% din doza zilnica recomandată a acestor vitamine.

Aport crescut de vitamina D

Ciupercile sunt una din singurele legume care conțin această vitamină importantă. Ca și în cazul oamenilor, în cazul ciupercilor vitamina D este produsă atunci când acestea sunt expuse la lumina soarelui, la un nivel ridicat de raze ultraviolete B (sub forma de ergosterol vegetal).

Ciupercile sunt considerate „carne vegetală”

Din punct de vedere al valorii nutritive, ciupercile se pot compara cu alimentele de bază, iar din punct de vedere al conținutului de albumine se situează pe primul loc. De exemplu, 1 kg de ciuperci uscate conține de două ori mai multe albumine decât carnea de vită, de aproape trei ori mai multe decât carnea de porc sau decât ouăle și de 11 ori mai multe decât laptele. De altfel, ciupercile sunt considerate carne vegetală. Organismul omului valorifică peste 90 % din albuminele ciupercilor.

Fasolea verde un aliment medicament mai puțin cunoscut

Fasolea verde este o legumă cu proprietăți terapeutice deosebite. Ea are un conținut redus de calorii dar bogat în nutrienți esențiali pentru sănătate precum proteine, fibre alimentare, calciu și fier.

Numită adesea și „carnea săracului” sau carne de arac datorită conținutului bogat în proteine, fasolea verde este și mult mai ieftină decât carnea. Nutriționiștii recomandă ca ea să fie nelipsită de pe masă în timpul sezonului estival pentru că ajută la vindecarea multor afecțiuni printre care se numără astenia și anemia.

De ce este bună fasolea verde?

Fiind o legumă bogată în aminoacizi, potasiu, calciu, fier, vitaminele B1, B2, C, K și fibre ( o porție asigură 20% din necesarul zilnic de fibre de foarte bună calitate) ea reprezintă un adevărat aliment medicament mai ales pentru diabetici, persoanele în vârstă care suferă de osteoporoză, dar și celor aflate în convalescanță.

Tratamente interne

Hipertensiune arteriala

Maagneziul și potasiul din fasolea verde sunt două medicamente care fac un tandem redutabil în reducerea și stabilizarea tensiunii arteriale. Se recomandă consumul a 240 g de fasole pe zi, vreme de măcar o lună.

Constipația

Cercetătorii de la Facultatea de Medicină din Chicago au arătat că două porții de fasole verde (aproximativ 280 g), consumate zilnic, conțin doza ideală de fibre alimentare insolubile necesară pentru normalizarea tranzitului intestinal. Cele aproximativ 30 g de fibre alimentare conținute în două porții de fasole verde împing precum un piston materiile reziduale din colon, curăță pereții intestinului gros și ajută la refacerea florei intestinale, afectată de hrana nesănătoasă.

Scade colesterolul

Aceleași fibre alimentare anterior menționate intervin și în scăderea nivelului grăsimilor și al zahărului din sânge. Cercetătorii au arătat că doar 180 g de fasole verde, consumate zilnic, vreme de 28 de zile, contribuie la o scădere a colesterolului negativ (LDL) cu 10-20%.

Adjuvant în diabetul de tip II

Consumul frecvent de fasole verde este de natură să scadă glicemia, prin acțiune directă (tecile de fasole conțin substanțe hipoglicemiante), dar și prin stimularea activității pancreasului. Ca atare, se recomandă consumarea de măcar trei ori pe săptămână a unei porții de fasole verde.

Adjuvant în hepatită și în ciroză

Fasolea verde fiartă este printre mâncărurile cele mai bine tolerate de ficat, fiind recomandată în mod special persoanelor care suferă de hepatită cronică, mai ales cu evoluție spre ciroză. Ea conține proteine cu grad redus de toxicitate, vitamine care susțin activitatea ficatului, dar și alte substanțe cu efect tonic hepatic. Doza zilnică de fasole păstăi recomandată este de 150-200 g.

Astm

Beta-carotenul și flavonoidele conținute din belșug de păstăile de culoare galbenă intensă, precum și vitamina C, pe care o găsim în toate tipurile de fasole verde, au efecte antiinflamatoare puternice asupra căilor respiratorii și reduc intensitatea reacției alergice. Pe timpul verii, se recomandă curele cu o durată de o lună, timp în care se consumă câte 250 g de fasole, de cinci ori pe săptămână.

Pierdere în greutate

O porție mare de păstăi (240 g), gătite cu puțin ulei, condimente și ceapă verde, conține mai puțin de 300 de calorii, în schimb, creează o senzație de sațietate durabilă, constituind un felul doi mai mult decât îndestulător. De aceea, acest aliment este un adevărat medicament de slăbit, recomandat cu atât mai mult cu cât stimulează tranzitul intestinal și are proprietăți diuretice, ajutând astfel la o scădere mai rapidă în greutate.

Imunitate

Se recomandă consumul păstăilor galbene sau verzi, cu pigmentații închise, roșiatice. Aceste soiuri conțin numeroase substanțe active (vitamine, flavonoide, antociani), care stimulează producția și activează celulele sistemului imunitar. Persoanele care sunt sensibile la infecții, care au predispoziții spre afecțiuni tumorale, ar trebui să consume măcar o dată la două zile o porție de fasole gătită la abur sau prin fierbere rapidă.

Convalescență, astenie

Fasolea verde se consumă fiartă, adăugându-i-se doar sare și condimente, puțin ulei și suc de lămâie, așa încât să fie foarte digerabilă. Este ușor de metabolizat, cu condiția să nu aveți intoleranța digestivă la acest aliment, iar în plus, conține, pe lângă o serie întreagă de minerale și de vitamine, acid silicic, o substanță cu proprietăți energizante.

Migrene

Riboflavina (vitamina B2), siliciul organic, flavonoidele conținute de fasolea verde s-a demonstrat că reduc frecvența atacurilor de migrenă, indiferent de natura acestora. Persoanele care suferă de migrenă ar trebui să consume măcar de 4 ori pe săptămână acest aliment, mai ales în zilele in care trebuie să facă eforturi mari, psihice sau intelectuale.

Carențe de minerale și vitamine

Magneziu și calciu - 250 g de fasole asigură aproape un sfert din necesarul zilnic din aceste două mineral. Cercetările au demonstrat că mineralele primite din diferite surse naturale sunt mult mai eficient asimilate și folosite de către organism decât cele primite dintr-o sursă unică, cum ar fi lactatele ori tabletele cu calciu.

Fier

- fasolea verde este una din cele mai bune surse vegetale de fier organic, conținând un procentaj mai mare din acest oligoelement decât spanacul sau chiar decât urzica. Acest mineral este esențial pentru transportul oxigenului de la plămâni ătre toate țesuturile organismului, pentru producerea de energie în organism. În afară de fier, fasolea verde mai conține alte două oligoelemente importante, și anume: cuprul si zincul.

Vitamina A

- o porție de fasole verde asigură în mod normal 30% din necesarul acestei vitamine, însă la fasolea de un galben intens se poate ajunge și la 50%.

Vitamine din complexul B

- patru vitamine din acest complex, adică B1, B2, B3 și B6 sunt conținute în cantități considerabile de către păstăile de fasole. Sunt vitamine foarte importante pentru organism, esențiale pentru sistemul nervos, pentru sistemul imunitar.

Vitamina C

- 250 g de fasole consumată zilnic acoperă aproape 50% din necesarul zilnic de vitamina C, esențială pentru lupta organismului împotriva infecțiilor, pentru menținerea sănătății aparatului cardiovascular, pentru echilibrul hormonal.

Vitamina K

- în acest domeniu, fasolea este pe podium, fiind printre cele mai bogate alimente în această vitamină. Doar 250 g de păstai acoperă aproape 100% din necesarul de vitamina K, foarte importantă pentru rezistența oaselor (ajută la sudarea moleculelor de calciu din os), pentru procesele de coagulare și de refacere a țesuturilor distruse.

Precauții

Persoanele care suferă de litiază renală cu oxalați vor consuma cu prudență fasole verde, nu mai des de o dată pe săptămâna. Aceasta, deoarece fasolea are un conținut destul de ridicat de săruri ale acidului oxalic. În caz de dispepsie, de predispoziție spre meteorism, fasolea verde se va consuma de preferință condimentată cu plante carminative, cum ar fi cimbrul, busuiocul, chimenul, oregano.

Tu cât de des consumi fasole verde?

Tu poți să faci sex de nota 10? Află aici care este adevăratul tău scor sexual!

Trăiești cu impresia că ai o viață sexuală destul de bună. Cum dovedești asta? Știi cât de mulțumită sau de nemulțumită e partenera ta? Chiar dacă ți se pare că totul e bine, din când în când trebuie să-ți mai pui și niște întrebări inconfortabile. S-ar putea să descoperi câteva lucruri ceva mai greu de observat la prima vedere. Ești pregătit pentru testul vieții tale?

1. Care este primul lucrul pe care îl faci după ce ieși de sub duș?

a. Ieși dezbrăcat pe balcon ca să te usuci sau te fâțâi non-stop prin fața oglinzii ca să-ți admiri corpul bine făcut.
b. Arunci o privire fugară în oglinda mare din hol dar nu zăbovești mai mult de 1 minut și te îmbraci.
c. Pui rapid un halat de baie pe tine înainte ca ea să-ți observe micile imperfecțiuni.

2. Cât de des faci sex după prima întâlnire?

a. Dacă ea e dispusă, întotdeauna, cu plăcere.
b. Uneori mă risc deși sexul de ocazie cu o femeie pe care n-o cunosc nu e tocmai pe placul meu.
c. Evit cât pot de mult partidele care pică pe neașteptate. 

3. Cum te alintă de obicei femeile în pat?

a. Sexosule
b. Motanule
c. Iepuraș

4. Unde visezi să faci sex într-o zi și cu cine?

a. Cu o starletă dezinhibată pe balconul unei locații de lux la o petrecere în Las Vegas.
b. Pe bancheta unui taxi, cu femeia pe care o doresc până la nebunie.
c. Acasă, în pat, cu iubita mea. 

5. Ai fantezii despre sex în trei?

a. Numai fantezii? Cred că glumești.
b. Am și încercat dar n-am fost foarte satisfăcut de performanțele mele. 
c. Sex în trei? Nu, mulțumesc. 

6. Cât de mult durează la tine o partidă excelentă?

a. Exact cât vreau eu să țină, câteva ore, câteva zile, cine mai știe?
b. O oră, două maxim cred că e suficient. Nu sunt obsedat de timp și nici de sex.
c. Cât mă ține erecția, mai mult de unde?

7. Cât de mult te afectează psihic un episod de erecție moale?

a. Erecție moale? Ce e aia? Cred că m-ar termina psihic, aș face orice ca să-mi recapăt "pietrosul", absolut orice.
b. Erecția moale m-a făcut să refuz orice contact sexual timp de mai multe săptămâni. Iubita mea s-a speriat și a crezut că vreau să ne despărțim. Mă afectează pentru că mi se întâmplă uneori și nu știu cauza. 
c. Acum nu mă mai afectează. Se întâmplă des și n-am găsit soluția. M-am resemnat pentru că nu mai am nici iubită.

8. Ce ar însemna pentru tine să fii ultrapotent?

a. Ultrapotent? Cred că mă definește pe moment.
b. Ceva suuper care mi se întâmplă cam o dată pe an. 
c. Dorința mea secretă.

Rezultate

Majoritatea răspunsurilor A

Ești un bărbat potent, dezinhibat și gata oricând de aventură. Nu ți-e frică de ziua de mâine pentru că știi mereu că există soluții pentru orice problemă. Sexul e pentru tine un mod de viață, un mod de a primi și de a oferi plăcere. Partenerele tale sunt de obicei la fel de aventuroase și de fierbinți ca și tine. Ai mereu foarte mare grijă de corpul tău și de modul în care arăți pentru că ai înțeles că te reprezintă. Ultrapotența este cuvântul tău de ordine. Deși ești pasional, jucăuș și lipsit de inhibiții în spatele acestor calități se află și un suflet romantic. Nu ești mândru și arogant, ești doar sigur pe tine, așa cum ar trebui să fie toți bărbații. Pentru că sexul înseamnă foarte multă plăcere, de cele mai multe ori dai liber fanteziilor și creativității. Ești deschis și spontan de aceea numărul participanților la sex și locația nu contează foarte mult. Ești perfect capabil să faci sex la cote maxime iar scorul tău este mereu 10. 

Majoritatea răspunsurilor B

Îți place sexul, ți-ai dori să dai frâu liber fanteziilor dar ceva te reține mereu și mereu. Uneori te poți comporta liber și deschis în pat dar problemele tale cu încrederea tind să reapară și să te streseze. Un produs numit UP te-ar putea ajuta foarte mult să treci peste toate aceste nemulțumiri. Capsulele naturale UP îți pot oferi întotdeauna acea stare de ultrapotență pe care o simți din când în când. Erecțiile tari nu vor mai fi ceva întâmplător ci vor fi prezente prompt și sigur după ce vei înghiți o capsulă UP. Ești plăcut de femei pentru că ai o latură ceva mai sensibilă dar ca să poți performa sigur ai nevoie de UP.

Majoritatea răspunsurilor C

Știi că sexul e o modalitate de a te relaxa? Ai potențial foarte mare pentru că îți place să fii loial unei femei și nu te-ai culca cu prima străină care ți-ar ieși în cale. Sau poate că ai face-o dacă ai avea curaj? Potența vine din minte iar ultrapotența se poate dobândi cu capsulele naturale UP. De ce n-ai încerca să te deschizi puțin la nou și să experimentezi viața la parametri mai senzaționali? Nu mai evita spontaneitatea pentru că asta e uneori cheia spre sex de milioane. Ia capsulele UP și observă cum se schimbă modul tău de a face sex. Ultrapotența poate fi starea ta de bază înainte de orice partidă.

3 afecțiuni periculoase care îți dau viața peste cap

Cine spune că e sănătos tun probabil că n-a mai dat pe la medic de multă vreme. Unele probleme de sănătate pot trece neobservate perioade lungi de timp pentru că nu dau simptome acute violente. Asta nu înseamnă că suntem sănătoși ci doar insuficient investigați medical. Atunci când simptomele devin evidente simțim cum ne fuge pământul de sub picioare pentru că a fi bolnav nu e un lucru ușor de acceptat. A fi informat și a alege tratamente cât mai simple și cât mai din timp te poate scuti de neplăcerile unui diagnostic târziu când boala este deja avansată.

Diabetul

Diabetul este de multe ori numit și ucigașul liniștit pentru că simptomele lui sunt foarte ușor de trecut cu vederea. Nevoia frecventă de a urina poate fi un simptom al diabetului. Rinichii încearcă non stop să scape de nivelul excesiv de zahăr din sânge și de aici necesitatea de a merge mereu la baie mai ales în timpul nopții. Setea excesivă înseamnă că organismul trebuie să-și refacă nivelul de hidratare pierdut prin urinarea frecventă. Cele două simptome, urinarea frecventă și setea excesivă, merg mână în mână și aduc în atenție cantitatea crescută de zahăr din sânge.

Ulcerul gastric

Ulcerul este o altă afecțiune care poate avea sau nu poate avea simptome evidente. Atunci când apar, simptomele pot include dureri sub formă de arsură în partea medie sau superioară a abdomenului, arsuri care apar între mese sau în timpul nopții. Alte simptome mai pot fi balonările, grețurile și vărsăturile iar în cazuri severe vărsături cu sânge, dureri severe și scaune de culoare neagră datorate sângerărilor. Unele ulcere se vindecă de la sine dar simptomele nu trebuie ignorate pentru că există riscul sângerărilor abundente sau al perforării pereților stomacului cu toate complicațiile ulterioare.

Hemoroizii

Venele dilatate de la nivelul anusului au capacitatea de a ne face efectiv viața un chin. Hemoroizii sunt de două tipuri, externi și interni. Cei interni nu dau simptome evidente deși provoacă de multe ori sângerări. Cei externi provoacă mâncărimi, iritații, usturimi și uneori sângerări. Cauzele apariției hemoroizilor nu sunt foarte bine stabilite dar cert este că presiunea pe vasele de sânge le face să se dilate și să iasă la exterior. Constipația, sarcina, sedentarismul și obezitatea pot agrava episoadele acute de inflamație a venelor anale. Milioane de persoane se confruntă cu această afecțiune supărătoare de mai multe ori de-a lungul vieții. Tratamentele variază de la soluții simple la intervenții chirurgicale menite să mențină venele hemoroidale în interior acolo unde le este locul.

Recomandarea noastră

Din ce în ce mai multe persoane caută tratamente cât mai naturale și cât mai simple pentru problemele de sănătate pe care le au. Propunerea noastră este să folosiți dispozitivul HemoMed pentru a scăpa de simptomele neplăcute ale inflamațiilor venelor hemoroidale. Dispozitivul medical HemoMed are la bază un principiu pe cât de simplu pe atât de eficient și anume aplicarea unei substanțe cât mai reci pe zonele inflamate. Crioterapia a fost folosită cu succes de multă vreme în tratarea unor afecțiuni medicale iar acum este disponibilă pentru tratamentul hemoroizilor. Dispozitivul HemoMed este discret, ușor de folosit și eficient în reducerea simptomelor și dimensiunilor hemoroizilor până la dispariția lor totală. Când simți că hemoroizii îți dau viața peste cap apelează rapid la HemoMed! Pune dispozitivul în congelator, aplică-l pe zonele inflamate și bucură-te de liniște!

Cum să previi erupțiile herpetice doar pe cale naturală

Fie că ai luat sau nu până acum medicamente pentru a preveni episoadele de herpes facial sau genital, este bine să știi că pentru a controla frecvența erupțiilor ai nevoie de un sistem imunitar puternic. Cu doar câteva schimbări în stilul de viață și cu ajutorul unor suplimente naturale pe bază de plante poți reduce semnificativ frecvența, durata și severitatea episoadelor acute de erupție herpetică.

În ce fel ne ajută un sistem imunitar puternic?

Ca și societate, ne-am obișnuit să avem mai multă grijă de animalele de companie, de mașini sau de gadgeturi decât avem de noi înșine. De prea multe ori ne sacrificăm somnul, mâncarea sau timpul pentru exercițiu fizic în goana după atingerea unor scopuri materiale. La urmă ajungem într-un dezechilibru total al organismului. Fie că avem herpes sau nu, sistemul imunitar devine slăbit atunci când nu ne hrănim corespunzător, când nu dormim suficient sau când suntem sub stress continuu. Diferența este că purtătorii de herpes au un virus care le populează permanent organismul și care depinde de sistemul imunitar slăbit pentru a se înmulți și pentru a ieși la suprafață sub formă de erupții.

Când scăpăm de virusul herpetic?

Herpex simplex, virusul care produce erupțiile dureroase din zona orală, nu trece și nu părăsește corpul așa cum se întâmplă în cazul virusurilor care produc de exemplu episoadele de răceală comună. Herpex simplex este un virus oportunist. El preia controlul organismului și revine la suprafață ori de câte ori sistemul imunitar este slăbit sau organismul este stors de puteri și lipsit de energie.

Dieta

Persoanele care sunt purtătoare de herpes trebuie să fie foarte atente la alimentele pe care le consumă. Unele alimente conțin cantități mari de arginină. Arginina și lizina sunt aminoacizi foarte importanți. Însă, arginina contribuie la înmulțirea virusului herpetic și la creșterea frecvenței erupțiilor în timp ce lizina luptă contra virusului și îi stopează dezvoltarea. Suplimentele care conțin lizină sunt foarte eficiente în lupta contra erupțiilor herpetice. Alunele, ciocolata, stafidele și unele cereale, în special grâul, conțin de două ori mai multă arginină decât lizină. Alimentele bune pentru persoanele cu herpes sunt legumele, carnea de pui și pește, fasolea și ouăle pentru că arginina și lizina sunt prezente în cantități aproximativ egale în aceste produse.

Controlul stresului

Stresul este factorul cel mai comun care provoacă erupțiile herpetice frecvente și dureroase. Stresul mental dar mai ales stresul fizic precum expunerea la radiații ultraviolete și exercițiile fizice dure sunt factori declanșatori. Stresul perturbă întreg echilibrul chimic intern al organismului dar mai ales modul de funcționare al sistemului imunitar. Când suntem stresați producem hormonii de stres numiți adrenalina și cortizonul care supresează sistemul imunitar. Echilibrul în dietă, echilibrul muncă-odihnă și controlul stresului pot reduce semnificativ frecvența erupțiilor herpetice.

Recomandarea noastră

Suplimentele alimentare aduc întotdeauna beneficii extraordinare organismului pentru că dieta noastră dezechilibrată, multitudinea de toxine și lipsa de atenție pe care o dăm corpului nostru este o poartă deschisă pentru virusuri, bacterii și alte boli. HerpEx este suplimentul alimentar dedicat celor care se confruntă cu erupții herpetice frecvente și de lungă durată. HerpEx conține o cantitate importantă de lizină pentru combaterea virusului herpetic, vitamina C pentru întărirea sistemului imunitar, aloe și alte plante benefice în lupta contra acestui virus. Curele de HerpEx reduc semnificativ frecvența și intensitatea erupțiilor, reduc încărcătura virală din organism, episoadele dureroase devenind din ce în ce mai rare până la o eventuală dispariție. Folosiți cu încredere HerpEx pentru a vă recăpăta echilibrul interior și pentru a ține sub control această infecție dureroasă!

Păr sănătos când mergi la mare

Mersul la mare este întotdeauna un prilej de relaxare și distracție alături de familie și cei dragi. Totuși nu trebuie să uiți de aspectele de îngrijire personală și mai ales de menținerea părului într-o formă perfectă, strălucitoare și rezistentă în ciuda efectelor nocive ale apei sărate și ale razelor ultraviolete.

Iată în rândurile de mai jos câteva indicații despre cum să-ți menții părul sănătos și aspectuos când mergi la mare.

Folosește produse cu protecție UV.

Chiar și după prima zi de plajă ai nevoie de un șampon care să protejeze părul afectat de factorii de mediu, să îl hrănească și să repare firul de păr. Cu ajutorul filtrelor foto protectoare ce absorb razele UV și previn deteriorarea fibrei părului, și a polimerilor ce conferă părului suplețe și îl fac mai mătăsos ca oricând, șampoanele cu protecție UV sunt o alegere excelentă pentru vară. De asemenea măștile UV îmbracă firul de păr într-o peliculă protectoare ce previne deteriorarea lui cauzată de apă și de agresiunea soarelui. Aplic-o pe părul stors cu prosopul, masează părul de la vârfuri spre calota, las-o să acționeze pentru cinci minute și clătește.

Poartă pe cap o pălărie sau ceva drăguț.

Este una dintre cele mai bune modalități pentru a proteja părul de razele soarelui. Daca șapca pe care o ai nu te mulțumește, ia un turban sau orice altceva care îți face plăcere. Însă nu uita ca soarele poate trece mai ales prin pălăriile de paie așa că este o idee bună să folosești și produsele de protecție.

Prepară-ți singură măști pentru păr din ingrediente naturale.

Ai nevoie de următoarele: 2 ouă, o lingură ulei de măsline, o lingură de glicerină vegetală, o jumătate de cană de apă distilată, 1 lingură de oțet de mere. Combină toate ingredientele și amestecă-le bine. După ce ți-ai spălat părul cu șampon, aplică această mască și acoperă-ți părul cu o cască pentru duș. Las-o să acționeze cel puțin 20 de minute, apoi clătește-te bine.

Lasă-l să se usuce.

Dacă ai părul lung, prinderea în coc sau coadă strânsă atunci când este ud va împiedica serios uscare. Părul tău va sta mult mai mult timp îmbibat cu apă sărată sau cu clor, ceea ce îl va deteriora. Lasă-l desprins și șterge-l bine cu un prosop după fiecare ieșire din apă.

Pulverizează cheratină pe păr.

Soluțiile pe bază de cheratină, substanță care stă la baza structurii firului de păr, au nevoie de căldură pentru a se fixa pe firul de păr. În mod obișnuit este recomandată folosirea foehnului pentru acest lucru, dar tu poți beneficia de căldura soarelui atunci când stai la plajă. Pulverizează pe păr soluția pe bază de cheratină și lasă-ți părul desprins când mergi la plajă. Astfel vei avea un păr mult mai rezistent!

Folosește Nutrishine pentru sănătatea părului tău!

Conține Cynatine®HNS, cheratină naturală solubilă în formă patentată, și supliment de zinc care, împreună contribuie la promovarea creșterii părului și la reducerea pierderi acestuia, dându-i strălucire și întărindu-l.
Sursă: sensilab.ro

Vrei o relație cu ea sau doar sex sălbatic?

Nu toți bărbații sunt făcuți pentru relații de lungă durată, monogamie, căsătorie și viață de familie. Uneori, însă, simți cum te învăluie singurătatea și începi să te întrebi dacă n-ar fi timpul pentru o relație stabilă. E destul de complicat să începi o relație dacă nu ești pregătit pentru ea. Cum poți înțelege mai bine ceea ce îți dorești de la o femeie? Cum să faci să nu-i rănești sentimentele? Există întrebări la care nu poți da niciodată un răspuns exact. Uneori trebuie să te lași ghidat de instincte și să mergi înainte.

Ești îndrăgostit de ea sau doar de corpul ei?

Ai întâlnit o femeie. Are un corp de milioane și e destul de evident că te place. Îți face mereu avansuri dar tu vrei ceva mai mult decât o partidă ocazională, trecătoare. Nu ești îndrăgostit dar ți-ar plăcea să o cunoști mai bine. Trăim în era în care femeile știu foarte bine ce vor. Dacă vrei să afli ce anume își dorește, mai bine întrebi. Vrea seducție, jocuri, fantezii și sex pe bandă rulantă sau e în căutarea unei persoane cu care să stabilească o relație? Oricum ar fi, e bine să fii bine pregătit și pentru sex. Dacă e o dominatoare fierbinte în căutare de bărbați ultrapotenți, s-ar putea să te joace pe degete până nu mai știi de tine. E bine să ai ceva întăritoare la tine, pentru orice eventualitate.

Facem sex sau facem dragoste?

Uneori facem sex, pur și simplu. Pentru că sexul e bun și ne dă drumul la hormonii fericirii din creier. Nu ne complicăm cu prea multe sentimente, nu ne atașăm unul de celălalt, nu ne promitem să ne iubim veșnic. Și e bine. Alteori ne îndrăgostim nebunește și ne mulțumim să ne privim în ochi și să ne simțim aproape. Sexul e pe plan secund. Când facem dragoste, suntem calmi. Când facem sex, nechezăm ca niște armăsari în călduri. Care o fi mai bun? Depinde de situație. Uneori vrem sex, alteori vrem dragoste, uneori ne apucă un dor nebun de familie și am vrea să ne căsătorim. E complicat, foarte complicat.

Implicarea contează!

Orice ți-ai dori, îți va ieși mereu mult mai bine dacă te implici cu toată inima în ceea ce faci. Persoana de lângă tine simte dacă vrei să fii acolo, alături de ea, fie că faci sex, fie că faci dragoste sau doar stai de vorbă. Sexul cu jumătate de inimă nu merge niciodată bine. E totul sau nimic! Relațiile în care doar faci prezența nu sunt relații adevărate și se termină mereu în dezastru. Dacă vrei sex sălbatic, fii pregătit să îl oferi! Dacă vrei o relație, fii pregătit să te implici la maximum!

Recomandarea noastră

Pentru cei care se simt nesiguri pe capacitățile lor de a satisface o femeie puternică și care știe ce vrea există acum capsulele pentru ultrapotență numite UP. Ce efecte au aceste capsule naturale? UP dă fermitate totală erecțiilor, ajută la controlul ejaculării, oferă energie sexuală din plin și capacitatea de a rămâne erect mult timp pentru partidele lungi. Orice femeie își dorește ca erecția partenerului să rămână fermă până când ajunge și ea la orgasm. Din păcate, mulți bărbați au ceva probleme la acest capitol. UP vine în ajutorul tuturor bărbaților care simt nevoia de ceva în plus pentru ca sexul sălbatic să fie cu adevărat fierbine și satisfăcător!

De ce nu este bine să te demachiezi dimineața?

Demachierea este o problemă de interes pentru toate femeile dornice să aibă un ten sănătos, luminos și cu ceva ani mai tânăr.

Un studiu recent arată că o treime din femei adorm de cel puțin două ori pe săptămână fără a apuca să se mai demachieze. Ele recurg la acest procedeu dimineața , ceea ce poate avea efecte devastatoare asupra frumuseții și tinereții tenului.

Ce trebuie să știi?

Pielea noastră este un organ viu, de aceea trebuie să-i respecți particularitățile, fiziologia și ritmul. Dermatologii susțin că între orele 22 și 3 noaptea, ea se reface în profunzime în special datorită dormitului când întreg organismul nostru își încarcă bateriile pentru o nouă zi. Fibrele de elastină se regenerează în timpul somnului, se umplu pur și simplu, iar configurația lor devine geometrică și conferă rezistență. Astfel o noapte bine dormită, duce la creșterea imunității și refacerea țesuturilor precum și la menținerea elasticității și sănătății tegumentare. A te culca cu fața plină de machiaj va face ca acest proces să fie cu mult îngreunat, poate chiar stopat, ceea ce poate avea repercusiuni negative asupra tenului pe termen lung.

Ce poți face?

Întotdeauna trebuie să folosești un demachiant blând cu acțiune hipoalergenică și asta în fiecarea seară, nu dimineața, dar și în alte situații precum: - Când vii acasă de la serviciu; - Dacă îți simți fața încărcată de excesul de machiaj, praf, transpirație, fum de țigară etc. - Înaintea unui tratament cosmetic; - Înaintea efectuării de exerciții fizice; Indiferent de tipul de demachiant pe care îl folosești trebuie neapărat să-ți speli fața dimineața cu apă din belșug și să folosești o apă din petale de flori care face minuni tonificându-ți tenul și dându-i strălucire toată ziua. Aceasta va calma iritațiile, favorizează circulația, regenerează țesuturile, luptând cu eficiență împotriva îmbătrânirii.

Tu obișnuiești să te demachiezi dimineața?


30 DAYS Candida Solution: sfaturi pentru zilele 1-10

Acesta este un program de 30 de zile care vizează eliminarea excesului de candida.Din moment ce suntem conțtienți de faptul că orice schimbare a stilului de viață poate fi dificilă, ne-am decis să te ajutăm să mergi pe acest drum la fel cum i-am ajutat și pe alții înaintea ta.

Acesta este motivul pentru care am pregătit un suport complet pentru tine care include: - un regim alimentar special, care ajută la comabaterea și eliminarea candidei, - sfaturi de specialitate, pe care le poți introduce cu ușurință în viața de zi cu zi - sprijin personalizat pentru întrebări suplimentare. În combinație cu capsulele din pachetul 30 DAYS Candida Solution, care inhibă răspândirea candidei periculoase, în curând simptomele supărătoare vor fi de domeniul trecutului.

Dieta

În prima fază de introducere a programului, este foarte important de a face trecerea la o dietă adecvată în mod treptat. Dieta anti-candida este concepută pentru a te ajuta să oprești furnizarea de ingrediente periculoase care hrănesc candida și încet să o elimini din organism. Dacă nu urmezi dieta cu strictețe, nu vei avea rezultatele dorite iar programul va fi ineficient. Astfel nu renunța!

Fă o trecere graduală

Dacă dieta este adoptată brusc, candida începe să moară prea repede, eliminând toxine în timpul acestui proces, acest lucru poate să agraveze și mai mult simptomele. Pentru a evita acest lucru, trebuie să elimini treptat din alimentație, ingredientele care hrănesc candida: - zahărul și toate alimentele dulci (biscuiți, ciocolată, băuturi etc) - alcoolul, cafeaua și băuturile cu conținut de cofeină, - fructele și sucurile din fructe (sunt foarte bogate în zahăr natural), - lapte și produse lactate (cu excepția produselor fermentate), - toate produsele din carne, - soia, produse din soia și cereale care conțin gluten.

Alimente procesat industrial? Nu, mulțumesc!

Alimentele fabricate și procesate industrial reprezintă unul din cele mai mari riscuri pentru sănătate ale omului modern. În programul anti-candida îți recomandăm să eviți în totalitate alimentele procesate industrial.

Pericolul alb

Susținătorii unui stil de viață sănătos au încercat să ne avertizeze despre cele 5 pericole ”albe” din dieta noastră zilnică. Acestea sunt: zahărul, făina, laptele, sarea și grăsimea. Alimentele ”albe” sunt procesate industrial, tratate chimic și au foarte puțini nutrienți.

Spune da iaurtului dar nu celui cu fructe!

Iaurtul cu fructe conține o mulțime de zahăr adăugat care doar ajută la hrănirea candidei, acest lucru nu este deloc recomandat în această dietă. Alege iaurtul natural, simplu fără zahăr adăugat. Trebuie să acorzi o atenție sporită și asupra iaurturilor de băut, deoarece și ele pot conține zahăr adăugat.

Doar ciuperci proaspete

Chiar dacă ciupercile aparțin împărăției fungus, ele nu încurajează înmulțirea candidei. În timpul dietei te poți bucura de ciupercile proaspete. Cu toate acesteea, este bine să stai deoparte de conserve sau ciuperci murate.

Dar fructele sunt sănătoase, nu?

Fructele proaspete și neprelucrate conțin într-adevăr substanțe care sunt vitale organismului. Cu toate acestea, printre altele, ele conțin și foarte mult zahăr natural care hrănește candida. Te sfătuim să eviți majoritatea fructelor în timpul dietei. Dar îți recomandăm să mănânci fructe de pădure care ajută la menținerea microflorei intestinale, ajutându-te să scapi de candida în acelasi timp. Sursă: sensilab.ro