Thursday, June 18, 2015

Remedii simple pentru problemele colonului

Între apendice și rect se află ultima porțiune a tubului digestiv numită colon. Aici se absorb încet ultimele resturi de apă și substanțe nutritive rămase în alimente după trecerea prin stomac și intestinul subțire. Practic, intestinul gros (colonul) este format din straturi suprapuse de mușchi care produc o serie de mișcări relativ lente de înaintare a bolului alimentar, numite și mișcări peristaltice. Interiorul colonului este tapetat de straturi de mucoasă prin care se absorb vitaminele, mineralele și apa. Mucoasa este traversată de foarte multe vase de sânge mai mici sau mai mari. Uneori, aceste vase de sânge se inflamează din cauza presiunii crescute, rezultând astfel hemoroizii.

Iritațiile colonului

Mucoasa care tapetează colonul, vasele de sânge și chiar straturile musculare pot fi afectate de infecții, iritații sau cancere. Cele mai comune afecțiuni sunt însă colita și sindromul colonului iritabil. Ambele au drept simptome senzația de balonare, durerea abdominală, diareea cu sau fără sânge și uneori febra. Tratamentul iritațiilor colonului este medicamentos dar reducerea simptomelor necesită un regim alimentar format din preparate simple, ceaiuri și relaxare. Sindromul colonului iritabil are la bază o doză ridicată de stres și de aceea este necesară schimbarea totală a stilului de viață.

Dietă

Așa cum am amintit, multe din problemele colonului se pot rezolva printr-o dietă sănătoasă, fără alimente prăjite, grăsimi în exces, condimente iuți, mezeluri și semipreparate. Substanțele iritante precum capsaicina din ardeiul iute provoacă așa numitele spasme ale musculaturii colonului. Spasmele accelerează tranzitul intestinal, provoacă dureri abdominale și episoade puternice de diaree împiedicând absorbția completă a substanțelor nutritive și a apei din alimente.

Stil de viață

Pentru multe persoane, faptul de a găti acasă, mâncare sănătoasă, fără adaosuri sintetice este o mare plăcere și un mod de a-și păstra sănătatea tubului digestiv și a întregului organism. Pentru cei care suferă de sindromul colonului iritabil, de colită sau de alte afecțiuni, este singura modalitate de a scăpa de durerile, balonările și diareea atât de specifice problemelor colonului. Avantajele alimentelor gătite acasă sunt multiple: puteți varia gustul, textura, combinațiile după plăcere, puteți adăuga sau scoate alimente care nu vă fac bine, puteți echilibra cantitatea de fibre consumată, puteți contoriza caloriile, vitaminele și mineralele pe care le ingerați. Mâncarea gătită și consumată alături de familie reduce stresul și reglează hormonii fericirii și ai mulțumirii atât de necesari unei vieți calme și relaxate.

Recomandarea noastră

Problemele colonului includ și hemoroizii de care suferă majoritatea persoanelor în vârstă, a femeilor gravide și a celor care au sindromul colonului iritabil. Presiunea crescută asupra venelor rectale și anale care apare în stările de constipație, diaree, obezitate, sedentarism face ca acestea să se exteriorizeze sau să se irite. Micul dispozitiv HemoMed este un remediu atât de simplu și atât de eficient încât a reușit să schimbe viața miilor de persoane aflate în dificultate din cauza hemoroizilor. Principiul de funcționare este extrem de simplu, folosirea HemoMed este mai mult decât igienică și discretă iar rezultatele sunt pe măsură. Tot ce trebuie să faceți este să răciți la congelator dispozitivul medical HemoMed și să îl aplicați direct pe zonele inflamate și dureroase. Durerea dispare imediat iar hemoroizii se retrag după câteva aplicări repetate. Nimic mai simplu! HemoMed este alături de dietă și stil de viață, un remediu simplu și de mare efect pentru combaterea problemelor spinoase numite hemoroizi!

Wednesday, June 17, 2015

Afrodiziace perfecte pentru femei și bărbați

Modul rapid și stresant în care ne ducem viața predispune mai ales femeile la scăderea libidoului și la reducerea plăcerii simțite în timpul sexului. Afrodiziacele sunt recunoscute de mii de ani pentru puterea lor de a stimula dorința sexuală atât la femei cât și la bărbați. Pentru că suntem persoane unice, stimulentele sexuale pot funcționa diferit de la caz la caz. Ideea de bază este că multe dintre ele chiar ne ajută să ne recăpătăm energia sexuală pierdută datorită stresului cotidian.

Cum funcționează afrodiziacele?

Substanțele chimice aflate în diverse plante, alimente sau băuturi au capacitatea de a pune sângele în mișcare, de a stimula centrii nervoși ai plăcerii din creier și de a crește fluxul sangvin spre organele genitale. Atunci când consumăm astfel de alimente, facem mai multă mișcare, ne relaxăm și ne odihnim suficient, plăcerea începe să reapară și ne simțim din nou gata de acțiune.

Cacao, cacao, cacao

Ciocolata este un afrodiziac eficient pentru femei tocmai pentru că are în compoziție multă cacao. Cu cât prăjiturile, ciocolata sau alte dulciuri au un conținut mai ridicat de cacao în compoziție cu atât mai bine. Cacao conține o mulțime de substanțe active capabile să stimuleze secreția de serotonină și dopamină din creier. Cele două sunt moleculele fericirii și plăcerii iar stimularea secreției lor crește intensitatea orgasmelor și plăcerea resimțită în timpul sexului.

Vanilie

Studiile au demonstrat că parfumurile cu miros de vanilie stimulează dorința sexuală și au capacitatea de a excita puternic atât femeile cât și bărbații. Deserturile cu cacao și vanilie sunt niște afrodiziace excelente ambele stimulând secreția de serotonină și dorința de a face nebunii după o cină romantică. Dacă mai punem alături și un pahar de vin, s-ar putea să ne prindă dimineața tot plini de dorință.

Ardei iute

Știați că maiașii preparau o băutură delicioasă din cacao proaspătă și ardei iute? Combinația a ajuns până la noi astăzi tocmai pentru că ardeiul iute este fenomenal când vine vorba de stimularea fluxului de sânge spre organele genitale iar faimoasa cacao ne ajută să redevenim senzuali, ușor de excitat și gata de dragoste fierbinte noapte de noapte.

Arginină

Arginina este un aminoacid care funcționează ca și afrodiziac pentru femei. Acest aminoacid se găsește în special în nuci, brânză, ouă și carne și are rolul de a crește sensibilitatea clitorisului, de a reduce uscăciunea vaginală și de a intensifica orgasmele.

Recomandarea noastră

Pentru o experiență sexuală memorabilă, așa cum nu ai mai avut de multă vreme, se recomandă picăturile stimulante Elixir pentru femei. Elixir are avantajul de a acționa foarte rapid asupra sensibilității organelor genitale și mai ales aupra dorinței de sex foarte scăzută în cazul unor femei. Picăturile naturale se pot lua cu orice lichid iar efectul stimulant se poate observa aproape instantaneu. Elixir este recomandat femeilor care n-au mai experimentat de multă vreme plăcerea orgasmului, plăcerea atingerilor și senzualitatea unei partide prelungite de sex. Pentru că viața de zi cu zi ne răpește de multe ori sănătatea sexuală, trebuie să ne dezvoltăm un întreg arsenal de apărare împotriva libidoului scăzut și a unei vieți lipsite de plăcere și de scântei. Elixir nu trebuie să lipsească din trusa secretă a oricărui cuplu modern!

Tuesday, June 16, 2015

Consecințele ejaculării premature asupra vieții tale

Viața sexuală a milioanelor de bărbați care suferă de ejaculare prematură este marcată de incapacitatea lor de a rămâne în control și de a-și satisface pe deplin partenerele. Ramificațiile acestei afecțiuni sunt multiple și afectează psihologic relații, cupluri, familii și chiar capacitatea partenerilor de a avea copii. Cea mai gravă problemă este că mulți bărbați preferă să nu adreseze afecțiunea de care suferă ci mai degrabă să îi nege gravitatea și implicațiile asupra vieții lor de zi cu zi. Persistă încă ideea că e mai sănătos să negi și să-ți îngropi problemele sub masca normalității decât să le discuți cu cineva și să iei măsuri pentru rezolvarea a lor.

Ejacularea prematură și depresia

Depresia este un fapt cât se poate de real și o afecțiune foarte severă și invalidantă pentru mulți bărbați din întreaga lume. Te-ai gândit vreodată că ejacularea prematură de care suferi ar putea duce într-o zi la un episod de depresie majoră? Atunci când bărbăția, virilitatea și sexualitatea ta sunt puse la îndoială mereu și mereu e foarte probabil ca rezistența ta psihică să cedeze sub presiune și să se instaleze depresia.

Modificări de comportament

Ejacularea prematură face bărbații să fie timizi și retrași pentru că se simt complexați de viața sexuală nesatisfăcătoare. Modificările de comportament pot fi uneori foarte severe ducând la imposibilitatea de a avea o viață socială normală, fără frustrări și fără teama de a fi respinși.

Relații eșuate

Multe cupluri care se iubesc cu adevărat suferă în tăcere consecințele nefaste ale ejaculării premature. Însă, oricât de mult și-ar dori partenerii să pretindă că au o viață de cuplu normală și împlinită, la un moment dat vor fi depășiți de situație iar relația se va rupe. Bărbații care nu pot menține controlul asupra ejaculării mai mult de câteva secunde sau zeci de secunde nu-și pot duce niciodată partenerele la orgasm sau la oricare senzație reală a plăcerii sexuale.

Probleme de fertilitate

Erecțiile puternice, orgasmele și ejacularea bogată favorizează capacitatea de reproducere a unui cuplu. Ejacularea prematură este un impediment serios pentru cei care își doresc să aibă urmași pentru că sperma nu poate ajunge suficient de adânc pentru a fecunda ovulul feminin și pentru a realiza actul de reproducere.

Recomandarea noastră

Ca bărbat, trebuie să-ți asumi răspunderea asupra problemelor cu care te confrunți și să le rezolvi într-o formă sau alta. Nu te poți ascunde de societate, nu poți continua să ai relații care nu duc nicăieri și nici nu poți risca să-ți pierzi familia din cauza problemelor de ejaculare prematură. Prematrol este soluția pe care foarte mulți bărbați au adoptat-o pentru a scăpa de această afecțiune și pentru a avea o viață sexuală absolut normală și sănătoasă. Prematrol conține numai substanțe naturale extrase din plante și nu are efecte adverse asupra organelor interne precum rinichii, ficatul sau stomacul. Se ia în cure de câteva luni iar ameliorarea ejaculării precoce se poate observa după câteva săptămâni de tratament. Prematrol are o rețetă unică, modernă și testată clinic, este un produs eficient și folosit de persoane din întreaga lume iar rezultatele sunt vizibile și au salvat relații, cupluri și familii de la dezastrul produs de ejacularea prematură.

Monday, June 15, 2015

Top 3 greșeli pe care le fac bărbații în pat

De ce mimează femeile orgasmul? De ce par de multe ori prea puțin impresionate de prestația ta deși tu crezi că ai dat tot ce ai avut mai bun? Cât de bine știi să descifrezi limbajul corpului unei femei? Fiecare dintre noi face uneori mici greșeli în pat și nu realizează că ele afectează satisfacția partenerei. Important e să observi destul de repede dacă lucrurile chiar nu merg bine între voi și să încerci să le rezolvi. Dacă te-ai prins în sfârșit că ea nu are orgasm de fiecare dată ar fi bine să vezi ce anume îi displace la modul tău de a face sex.

De ce ea nu vorbește deschis?

Nu te aștepta ca ea să-ți spună pas cu pas ce anume ar trebui să faci pentru ca să fie mulțumită. E foarte greu să-i spui unui bărbat că nu te atinge unde trebuie sau că nu sărută bine fără ca el să se simtă jignit profund. Așa că mai bine taci și primești ce ți se oferă cu speranța că lucrurile se vor îndrepta de la sine.

Pauză la seducție

Nu mai încerci să o impresionezi, n-o mai faci pe-a seducătorul, iei lucrurile de-a gata iar ea se simte folosită și din ce în ce mai plictisită de abordările tale de genul "facem și noi ceva în seara asta sau mă culc?" Ceva mai mult interes n-ar strica pentru ca amândoi să vă simțiți excitați de ideea de sex și nu să faceți ceva pentru că așa e obișnuința.

Graba strică plăcerea

Femeile nu se excită instant așa cum se mai întâmplă uneori la bărbați. Ele au nevoie de ceva timp pentru a acumula plăcerea necesară ajungerii la orgasm. Dacă ea simte că te grăbești, va încerca să țină pasul cu tine dar sigur nu va reuși. Va fi nevoită să mimeze excitația și orgasmul numai pentru că tu n-ai știut să o iei încet și să-i crești plăcerea treptat.

Lenea e mare

Vrei sex constant dar aștepți mereu ca ea să facă totul în timp ce tu te relaxezi și te simți bine. Ce-ar fi să-i mai dai și ei o pauză și să preiei inițiativa în pat? Probabil că ar vrea și ea să se simtă alintată, surprinsă și excitată de lucrurile pe care ai ales să i le faci. Chiar dacă ești obosit tot nu e ok să te așezi pe spate și să aștepți tratament special.

Recomandarea noastră

Ca să te simți mai energic și mult mai în formă din punct de vedere sexual îți recomandăm capsulele naturale UP. Am înțeles că uneori nu ai inițiativă în pat sau ești ceva mai grăbit tocmai din cauza lipsei de energie sexuală masivă necesară satisfacerii partenerei. UP are grijă ca erecțiile tale să fie cât se poate de puternice iar tu să rămâi mereu în control până la capăt. Rolul capsulelor UP este acela de a crește maxim potența și capacitatea ta de a performa în timpul partidelor lungi pe care ți le dorești atât tu cât și partenera ta. UP este ingredientul absolut necesar unei vieți sexuale mai mult decât satisfăcătoare și excitante! Folosește-l acum pentru ca lenea, graba sau plictiseala să treacă iar voi să ajungeți în al nouălea cer al plăcerii!

Sunday, June 14, 2015

Concediu de vis fără probleme digestive!

Concediul este un timp special pe care l-am așteptat și l-am planificat tot anul. Oriunde ne-am duce, în țară sau în străinătate, am vrea ca totul să meargă perfect. Vrem amintiri plăcute nu imagini de coșmar în care toată familia răcește sau face diaree fix în prima zi de vacanță la mare. Unii dintre noi ar pune și medicul de familie în bagaj dacă ar fi posibil, pentru a evita orice eveniment neprevăzut care ne-ar putea strica bunătate de concediu îndelung așteptat.

Cum ne ferim de microbi?

Unele probleme, mai ales cele digestive, se pot evita dacă urmăm doar câteva reguli simple sau dacă avem în bagaj mici dispozitive medicale foarte utile în caz de nevoie. Indigestia, balonarea, diareea sau constipația apar de obicei din cauza alimentelor pe care le consumăm, alimente din surse diferite față de cele cu care suntem obișnuiți.

Apa

Sursele de apă din unele zone turistice pot fi de foarte multe ori contaminate cu bacterii. Infecțiile bacteriene intestinale pot provoca simptome variate de la febră, frison, vomă, diaree și deshidratare la șoc septic, în funcție de bacterie și de sistemul imunitar al persoanei în cauză. Bacteriile din apă provoacă în mod frecvent probleme turiștilor aflați în vacanță și de aceea este indicată utilizarea unor surse absolut sigure de apă potabilă mai ales dacă alegeți să mergeți cu copiii în concediu.

Alimentele

Temperaturile ridicate din perioada de vară, condițiile de păstrare, modul de preparare a alimentelor consumate în vacanță ne pot predispune la infecții. Dacă aveți suspiciuni asupra modului în care arată sau a fost preparată mâncarea este mai bine să vă abțineți de la a o consuma pentru a evita niște episoade absolut traumatizante de diaree. Carnea insuficient preparată termic poate conține bacterii patogene foarte periculoase care vă pot pune viața și sănătatea în pericol pentru o perioadă lungă de timp.

Aglomerația

Aglomerațiile de turiști înseamnă aglomerații bacteriene sau virale eliminate în aer sau depuse pe suprafețele hotelurilor, restaurantelor, muzeelor sau obiectivelor turistice. Igiena mâinilor este absolut esențială pentru evitarea îmbolnăvirilor în timpul sau după concediu. Virusurile, de exemplu cel de tip hepatită A, se transmit de la persoană la persoană datorită igienei precare a mâinilor care vin în contact cu diverse obiecte sau suprafețe.

Recomandarea noastră

Oricât ne-am feri, s-ar putea să intrăm totuși în contact cu un virus sau cu o bacterie care să ne afecteze sistemul digestiv. Episoadele diareice ne pot face viața un chin dar ele pot aduce și alte probleme la suprafață, mai dureroase și mai complicate. Diareea este tratabilă dar poate provoca apariția hemoroizilor, vene dilatate și foarte dureroase localizate la nivelul anusului. Indiferent dacă aveți sau nu o predispoziție cunoscută la apariția hemoroizilor după episoade diareice, este foarte indicat să aveți cu dumneavoastră dispozitivul medical HemoMed. Acest dispozitiv, mic, igienic și foarte discret vă poate scăpa imediat de simptomele neplăcute cauzate de hemoroizii interni sau externi. Tot ce trebuie să faceți este să plasați HemoMed în congelator pentru ca substanța din interior să se răcească puternic. După răcire, HemoMed trebuie aplicat pe locurile inflamate și dureroase, pentru reducerea simptomelor și pentru dispariția hemoroizilor. Veți simți o ameliorare a usturimilor, a mâncărimilor și a durerii după numai câteva aplicări pentru că HemoMed este un dispozitiv medical foarte eficient și foarte util. HemoMed nu poate lipsi din trusa medicală de vacanță pentru că problemele pot apărea oricând și oriunde!

Monday, June 8, 2015

Pofta (de sex) vine mâncând!

Fetele sunt învățate de mici că trebuie să fie perfecte. Dacă o femeie nu e gospodina perfectă, amantă perfectă, nu are corp de zeiță sau nu are copii perfecți înseamnă că are probleme serioase. De unde vine această căutare constantă a perfecțiunii la femei? Cine le-a învățat că dacă și-au pierdut silueta de sirenă trebuie să stea departe de ochii partenerului până când își rezolvă problema? Își doresc bărbații femeia corectă, țeapănă și perfecționistă sau femeia liberă și deschisă, cu poftă sănătoasă de sex?

Morală veche la vremuri noi

Principiile vechi încă bântuie prin mințile femeilor moderne, le strică fericirea și le diminuează apetitul sexual. Morala veche punea pe primul plan plăcerea și satisfacția bărbatului. Da, femeia trebuia să fie perfectă pentru că asta era menirea ei. Trebuia să arate absolut perfect pentru plăcerea și pentru onoarea bărbatului ei, trebuia să mențină casa și să educe niște copii perfecți tot pentru prestigiul lui de bărbat capabil între colegii lui bărbați la fel de "capabili". Se mai aplică aceste principii și astăzi?

Libertate

Femeile trebuie să înțeleagă că în sfârșit pot fi ele însele cu bune și cu rele. Perfecțiunea nu există. Bărbatul ideal și femeia perfectă sunt niște mituri create fix pentru a ne tulbura fericirea, plăcerea și liniștea interioară. Femeile de pe revistă nu sunt mai de dorit decât femeile normale. Ca femeie, te vei simți mereu agasată și stresată de ideea de perfecțiune. Bărbații însă vor sex, nu sex perfect. Sex pasional, nebun, curajos, cu o femeie la fel de pasională, nebună și curajoasă. De ce ți-e teamă să fii liberă sexual și să ceri ceea ce vrei cu adevărat?

Necesitate

Sexul e o necesitate la fel ca și necesitatea de a mânca sau de a ne hidrata. Chiar dacă uneori te cuprinde frica și nu-ți mai place de tine trebuie să continui să te hrănești sexual. Chiar dacă uneori te simți copleșită de oboseală, de griji și de gânduri negre tot nu te poți opri. Satisfacția sexuală îți poate aduce liniștea și calmul de care ai nevoie pentru o nouă zi stresantă sau pentru o nouă provocare. Prea multe femei tratează sexul ca pe un bonus pe care trebuie să și-l perimită din când în când și nu ca pe o necesitate absolută fără de care nu pot funcționa. Nu, nu trebuie să te pregătești două zile pentru o partidă de sex! Ești perfectă așa cum ești! Nu există miros mai plăcut și atingeri mai excitante decât mirosul și atingerea pielii tale proaspete după duș!

Recomandarea noastră

Așa cum am amintit, pofta vine mâncând. Dacă tot nu te simți excitată, liberă și curajoasă în pat înseamnă că ai nevoie de soluții noi. Capsulele Clitorin au fost create special pentru femei aflate în dificultate. Dacă libidoul tău are nevoie de un energizant natural încearcă puterea plantelor aflate în compoziția Clitorin. Vei avea din nou senzația că ești o femeie puternică, dorită, senzuală gata oricând de o partidă fierbinte care să-ți transforme corpul într-o mare de senzații plăcute și puternice. N-ai mai simțit de ceva vreme puterea unui orgasm adevărat? N-ai mai simțit de multă vreme plăcerea unei atingeri piele pe piele? Clitorin îți poate reda senzațiile, plăcerea și vitalitatea sexuală după care tânjești de atâta vreme! Încearcă-i puterea!

Sunday, June 7, 2015

3 lucruri despre care să NU vorbești în timpul sexului

Partidele de sex înseamnă relaxare, plăcere, seducție și de multe ori ceva mai mult vin. Tensiunea dispare ca prin farmec și te trezești vorbind vrute și nevrute fără să realizezi că iubita ta s-ar putea simți deranjată de pălăvrăgeala ta aparent inocentă. Femeilor le place să vorbească dar unele subiecte le fac să se simtă mai vulnerabile decât ar fi necesar. Așa că, ocolește strategic problemele sensibile, chiar dacă ți se pare că totul merge ca pe roate și că iubita ta ar fi cea mai cool femeie din lume.

Fără comparații!

Fiecare femeie are orgoliul ei. Nu se simte bine dacă o compari cu mama, cu soacra, cu fosta sau cu colega de serviciu. Nu, nu e vorba de gelozie sau de faptul că e nesigură pe ea. Fiecare femeie este și vrea să se simtă unică, apreciată, iubită și specială. Crezi că ea nu știe că sunt altele mai bune, mai frumoase sau mai capabile decât ea? Sigur că știe! De ce ar trebui să-i reamintești asta în timpul momentelor voastre de intimitate maximă?

Kilogramele

Kilogramele în plus, ale tale sau ale ei, sunt un subiect tabu despre care chiar n-ar trebui să discutați în timpul sexului. Care femeie vrea să audă întrebarea: "parcă te-ai îngrășat puțin, iubito?" când e expusă, vulnerabilă, dezbrăcată, în fața unui bărbat? S-ar putea să petreci următoarele ore încercând să o împaci în loc să faceți sex nebun pe nerăsuflate. Relaxează-te dar nu atât de tare încât să pui întrebări indiscrete legate de greutate, vergeturi sau ridul discret de la colțul ochiului.

Fostele

Chiar dacă fostele cuceriri te fac să te simți bine ca bărbat, păstrează-ți amintirile pentru tine. S-ar putea ca ea să pară interesată de locurile pe unde ți-ai plimbat fostele și pe unde ați mai făcut nebunii dar e mai bine să rămâi discret. Nu încerca să impresionezi prin numărul de cuceriri și nu adu mereu în discuție detalii picante referitoare la sex. Păstrează-ți atenția asupra iubitei actuale și nu te lăsa purtat de amintiri ca să nu se supere.

Organul

Prea mulți bărbați sunt complexați de mărime, grosime, potență, erecție și alte lucruri legate de propriul penis. Nu fi unul dintre ei! E cumva stânjenitor să ceri mereu confirmarea iubitei asupra faptului că ai o dimensiune adecvată sau că ești suficient pentru ea. Dacă te simți mereu în inferioritate rezolvă singur problema fără să aduci vorba despre asta în timpul partidelor.

Recomandarea noastră

Simți mereu că nu ajungi la o erecție completă și puternică? Ai mereu senzația că nu ești suficient de potent? Recomandarea noastră e să folosești suplimentul alimentar natural numit PoteMax. În loc să vorbești despre problemele tale de potență mai bine le rezolvi natural și eficient. Combinația de plante, vitamine și minerale din PoteMax îți poate reda virilitatea în doar câteva săptămâni de tratament. Vei avea parte de erecții ferme, durabile, ușor de controlat și absolut satisfăcătoare atât pentru tine cât mai ales pentru iubita ta. PoteMax nu are efecte adverse, nu interacționează cu alte medicamente, este testat clinic și utilizat de milioane de bărbați din întreaga lume. Folosește-l și tu pentru ca viața ta sexuală se prindă aripi!

Thursday, June 4, 2015

Sunt bolnav și disperat! Ce mă fac?

Fiecare om bolnav e unic și de multe ori singur în disperarea lui. Prea puțini oameni sănătoși pot înțelege cu adevărat ce sentimente negative experimentează, de exemplu, un bolnav de cancer. Prea puțini oameni au răbdarea și capacitatea de a se pune în pielea celuilalt și de a-i împlini nevoia de a fi ascultat, înțeles și încurajat. Bolnavi sau sănătoși, suntem până la urmă singuri în necazul sau în fericirea noastră. Ne ducem povara cât de bine putem, cu un zâmbet fals pe buze și cu o mare tristețe în suflet. Ne căutăm singuri soluții care să ne aline cât de cât suferința și încercăm să ne descurcăm cu ce ni s-a dat. Avem și alte variante?

Ieși din carapace!

Boala te face să te retragi singur într-o cochilie de tristețe. Acolo îți plângi de milă și te gândești cu disperare cum a ajuns o afecțiune cumplită să te definească. Nu, boala ta nu te definește ca om decât dacă îi permiți acest lucru. Ești aceeași persoană interesantă, inteligentă și curajoasă care erai și înainte de a te îmbolnăvi. Ai nevoie doar de ceva mai multă voință pentru a ieși cu bine dintr-o situație neplăcută și de ceva mai mult sprijin din partea familiei și prietenilor. Nu ești singur! Ai o mulțime de oameni cărora le pasă de tine! Lasă-i să te ajute!

Discută

Nu te rușina de situația prin care treci! Discută deschis și ascultă sfaturile celor care au trecut deja prin necazuri de acest gen. Oamenii se eliberează de povară împărtășind sentimentele negative, îngrijorările și tristețea cu alții. Suntem ființe sociale și trebuie să ne comportăm ca atare. Nu suntem insule izolate și chiar nu e deloc sănătos să ne separăm total de cei care țin la noi.

Acționează

Nu te fixa pe boala cu care te confrunți și nu lăsa supărarea să te ducă la depresie. Sistemul imunitar se deteriorează rapid sub influența anxietății și stresului. Ai nevoie de un sistem imunitar puternic, care să lupte eficient cu boala nu de unul slab care să te predispună la tot felul de infecții. Bolile cronice, infecțiile grave, cancerul, hepatita C, diabetul pun la grea încercare sistemul nostru imunitar. Soluțiile naturale sunt de cele mai multe ori foarte eficiente în lupta cu simptomele bolii, efectele secundare negative ale medicației și lipsa de energie caracteristică problemelor grave de sănătate.

Recomandarea noastră

Cu cât acționezi mai rapid cu atât poți salva mai mult din sistemul imunitar care se destramă sub acțiunea cancerului sau infecțiilor cronice. CancerEx este un supliment alimentar natural extrem de eficient pentru revitalizarea organismului afectat de boală. Capsulele conțin un extract puternic din ciupercile japoneze shiitake, extract care întărește sistemul imunitar, reduce simptomele asociate medicației anticanceroase și oferă un surplus de vitalitate persoanelor bolnave. CancerEx poate fi folosit cu succes și de persoanele care doresc să prevină apariția cancerului prin menținerea unui sistem imunitar puternic și capabil de a lupta eficient cu orice tip de infecție. CancerEx se recomandă și celor care suferă de boli cronice cum ar fi diabetul sau hepatita. Un plus de sănătate este oricând binevenit iar CancerEx îl oferă din abundență atât celor sănătoși cât mai ales celor bolnavi!

Wednesday, June 3, 2015

Activități de vară în familie

Vara este prin definiție anotimpul mișcării. E aproape imposibil să stai în casă când afară e soare călduț, iarbă verde, cireși plini și viață din belșug. Ceva se reactivează în noi și ne dă energia și dorința de a ne mișca non stop, de a pleca în vacanțe, de a umbla prin parcuri și păduri împreună cu prichindei și bunici. Chiar dacă prichindeii sunt extrem de vioi iar bunicii au dureri articulare tot există voie bună atunci când familia petrece timp împreună.

Pregătiți pentru mișcare

Înainte de a începe orice activitate care implică oasele și mușchii trebuie să ne asigurăm că nu ne vom accidenta. Copiii trebuie instruiți și protejați. Persoanele în vârstă trebuie să se asigură că fragilitatea osoasă nu le va produce necazuri. Orice activitate trebuie începută cu încălzirea și întinderea mușchilor pentru a evita crampele musculare, rupturile, fracturile și alte probleme.

Înotul

Înotul este activitatea ideală de vară pentru întreaga familie. Acest tip de sport este foarte distractiv pentru cei mici și extrem de benefic pentru mușchi, oase și articulații. Mișcarea în apă activează, antrenează și implică o mulțime de mușchi mari și mici, întărește oasele fragile ale copiilor și crește capacitatea pulmonară atât la adulți cât și la vârstnici. Inima pompează mai ușor sângele spre extremități și oxigenează mai bine creierul. Înotul trebuie învățat și practicat la orice vârstă.

Mersul cu bicicleta

Mersul cu bicicleta întărește foarte mult musculatura picioarelor și dă o mare rezistență la efort. Chiar dacă la început oboseala își spune imediat cuvântul, după un timp veți putea parcurge distanțe din ce în ce mai lungi alături de cei mici. Dacă bunicii doresc să se implice în astfel de activități, vor beneficia și ei de o sănătate mai bună chiar dacă oasele și articulațiile lor nu mai sunt ce au fost odată. Lipsa mișcării nu este benefică celor care suferă de artrite, reumatism sau alte inflamații articulare. Articulațiile rămân mobile și funcționale numai prin mișcare constantă.

Jocul cu mingea

Dacă mergeți la picnic, în vacanță, pe malul mării sau la munte nu uitați să luați cu dumneavoastră o minge. Jocul cu mingea este o formă de mișcare ușoară dar utilă pentru a consuma energiile celor mici și pentru a relaxa musculatura adulților și a celor în vârstă. Dacă ați înțeles că mișcarea trebuie să fie o parte importantă a vieții de familie înseamnă că vă doriți să aveți grijă de sănătatea sistemului osos și muscular și că înțelegeți importanța celor două pentru bunăstarea copiilor și adulților.

Recomandarea noastră

Mișcarea produce uneori durere pentru că antrenează grupe musculare care fie au unele probleme fie n-au mai fost utilizate de multă vreme. Pentru ca familia dumneavoastră să fie protejată contra durerii vă recomandăm gama de produse naturale AntiDur. Gama conține trei tipuri de produse dedicate diverselor tipuri de dureri ale sistemului osteo-muscular: dureri reumatismale și de articulații, dureri la nivelul coloanei vertebrale, nevralgii și dureri musculare. Dacă cei mici au febră musculară, vârstnicii resimt durerile articulațiilor iar adulții au ceva probleme cu spatele după o zi de activități în familie, oferiți-le produsele 100% naturale AntiDur pentru a deveni din nou confortabili și fericiți. Produsele se aplică extern, la locul dureros și nu au efecte adverse sau contraindicații. AntiDur nu trebuie să lipsească din trusa dumneavoastră de vară!










Tuesday, June 2, 2015

Eu și corpul meu, parteneri pe viață!

Depind în totalitate de corpul meu. Succesul sau insuccesul meu în viață, fericirea, starea mea de bine, toate sunt legate de sănătatea mea. Uneori mă uit în oglindă și realizez cât sunt de fragil. Înțeleg că lista mea de priorități începe și se termină cu grija mea pentru mâinile, picioarele, ochii, stomacul sau ficatul meu. Nu am de ales. Dacă unul din organele mele cedează, viața mea devine brusc prea complicată. Cum pot fi un doctor, un avocat, un tehnician sau un arhitect de succes dacă am dureri constante de stomac? Cum pot să-mi fac bine treaba dacă sunt mereu constipat sau am mereu probleme cu hemoroizii? Eu și corpul meu suntem parteneri. El mă poate duce oriunde îmi doresc atât timp cât eu îi port mereu de grijă.

Felul în care arăți vorbește despre tine

De foarte multe ori, exteriorul dă de gol problemele interiorului. Nu trebuie să fii medic pentru a realiza faptul că o persoană suferă de anumite afecțiuni sau este chinuită de dureri. Pielea feței, unghiile, ochii, buzele și modul în care arată suprafața limbii spun multe despre funcționarea organelor interne.

Paloarea

Paloarea feței sau a pielii în totalitate poate avea mai multe cauze printre care putem aminti pierderile de sânge, anemiile, bolile de ficat, oboseala cronică sau lipsa unor vitamine esențiale din grupul B. Pierderile de sânge pot fi uneori aproape imposibil de detectat. Hemoroizii pot sângera constant fără ca persoana în cauză să observe iar anemiile rezultate pot fi destul de grave și de importante.

Mirosul

Unele probleme de digestie sau boli de ficat dau transpirației și corpului un miros aparte datorită acumulării de compuși toxici în organism. Mirosul pronunțat al cavității orale poate trăda și el anumite afecțiuni ale tubului digestiv. Constipația predispune la acumularea de toxine pentru că mișcările prea lente ale intestinului gros promovează reabsorbția toxinelor în sânge.

Energia

Energia pe care o consumăm zi de zi provine din digestia alimentelor ingerate. Afecțiunile tubului digestiv ne pot priva de o mare cantitate de energie și astfel devenim lenți și ineficienți în ceea ce facem. Absorbția ineficientă a proteinelor, zaharurilor sau lipidelor datorită unor probleme ale intestinului subțire sau gros ne pot transforma în persoane letargice, lipsite de entuziasm și de bună dispoziție. Dacă din întâmplare ați observat că sunteți mai obosiți, mai lenți și mai ineficienți decât de obicei trebuie să vă puneți serios întrebarea unde anume stă problema și de ce nu aveți la dispoziție energia necesară.

Recomandarea noastră

De prea multe ori neglijăm să tratăm unele probleme destul de evidente cum ar fi hemoroizii. De teamă, de rușine sau din alte cauze, alegem să trăim cu dureri, cu usturimi și sângerări când am putea avea o viață normală și liniștită. HemoMed este dispozitivul medical discret, eficient și modern recomandat în tratamentul hemoroizilor acasă, fără intervenția medicului. HemoMed funcționează pe un principiu modern și inovator numit crioterapie. Inflamațiile răspund foarte bine la soluțiile foarte reci aplicate la locul dureros iar acest dispozitiv face tocmai acest lucru. HemoMed este alcătuit din plastic pentru dispozitive medicale și are la interior o soluție capabilă să ajungă la temperaturi foarte joase. Plasând dispozitivul în congelator și apoi aplicând totul pe venele hemoroidale inflamate vă asigurați de reducerea treptată a simptomelor și a dimensiunilor hemoroizilor până la dispariția lor completă. HemoMed vă readuce liniștea și vă scapă de dureri!

Monday, June 1, 2015

Cum să te reîncarci cu energie sexuală maximă

Apetitul sexual se menține viguros folosind diverse trucuri. V-ați simțit cam lipsiți de energie și de inițiativă în ultima vreme? Faceți sex dar nu simțiți intensitatea reală a orgasmelor? Probabil că ați intrat într-o rutină defavorabilă plăcerii erotice, sunteți prea comozi și prea obișnuiți cu ritmul vieții și al sexului. Ca bărbat, trebuie să preiei imediat inițiativa și să propui niște schimbări pozitive, benefice, pentru reîncărcarea bateriilor sexuale. Cu cât rutina e mai adânc instalată cu atât ai nevoie de niște măsuri mai drastice pentru a o alunga.

Uneori abstinența face minuni

Da, abstinența e o măsură drastică dar are potențial. Ceea ce nu poți avea devine brusc mai interesant și mai de dorit. Stabilește o perioadă realistă de abstinență împreună cu iubita ta și încercați să o păstrați. Veți observa cum începe să curgă dorința din ambele părți iar pe măsură ce trece timpul veți simți că luați foc de la atâta energie sexuală acumulată. Pentru început încercați nici măcar să nu vă atingeți.

Atingeri

Nu treceți brusc de la abstinență la sex nebun. Continuați experimentul folosind pentru început atingerile ușoare în zone cât mai neutre. Mențineți ritmul și nu vă lăsați luați de valul dorinței. Intensitatea crește văzând cu ochii dar are nevoie de timp pentru a vă reînvia dorința îngropată sub mormane de rutină zilnică și se sex fără gust și fără intensitate. Continuați cu atingeri în zone din ce în ce mai sensibile dar opriți-vă la timp înainte ca totul să se termine cu o tăvăleală masivă în pat. Sunteți în perioada de reîncărcare cu energie sexuală iar totul trebuie să meargă conform planului.

Sărut

După, să spunem, o săptămână de abstinență, sărutul va fi cu siguranță magic. Buzele și limba sunt foarte bine populate cu terminații nervoase fine și sensibile iar atingerea celuilalt provoacă reacții electrice. Puteți să vă sărutați după pofta inimii, ca în anii de liceu atât timp cât vă opriți la acest pas.

Sex oral

Probabil că nu v-ați mai simțit atât de frustrați de foarte multă vreme. Sexul oral este ceva mai satisfăcător decât atingerile sau sărutul dar tot necesită ceva abținere. Încercați să prelungiți partida pentru cât mai mult timp pentru a continua să construiți intensitate și dorință. Faceți sex oral pe îndelete, cu relaxare și dacă se poate fără finalizare. Răsplata vă așteaptă la ultima etapă.

Sex total

Dacă ați reușit să ajungeți cu bine până la această etapă, cu siguranță veți avea parte de o explozie de plăcere. Despre asta era vorba, nu? Despre amânarea care intensifică plăcerea în timp.

Recomandarea noastră

Pe parcursul experimentului folosiți capsulele Dragon Power. Ginsengul este un afrodiziac foarte cunoscut și vă va aduce o mulțime de beneficii: energie fizică și mentală, erecții tari și puternice, creșterea intensității orgasmelor, intensificarea plăcerii și multe altele. Nu veți mai avea probleme de potență sau de erecție pentru că Dragon Power are capacitatea de a vă readuce virilitatea și bărbăția pe care le aveați altă dată. Partenera va aprecia cu siguranță noile poziții îndrăznețe, energia recâștigată și intensitatea de care dați dovadă! Dragon Power asigură tuturor o viață sexuală bogată și sănătoasă!