Thursday, January 29, 2015

6 motive pentru care trebuie să-ți mărești sânii numai natural!


saniDimensiunea sânilor este un subiect extrem de sensibil pentru multe femei. Cele mai multe dintre noi putem trece cu greu peste lipsa unui bust apetisant care să ne dea încrederea de care avem nevoie în viața sexuală. Metodele de îmbunătățire și mai ales de creștere a volumului sânilor variază de la chirurgie estetică la metode naturale, simple, pe bază de plante. Iată numai câteva motive pentru care metodele naturale sunt net superioare celor medicale, invazive, bazate pe implanturi.

1. Metodele naturale dau timp întregului organism să se adapteze la noile dimensiuni. Sânii mai mari reprezintă o greutate în plus care trebuie preluată de mușchii spatelui. Creșterea naturală, în timp, oferă posibilitatea tonifierii și fortifierii musculaturii astfel încât totul să se producă fără dureri sau eforturi suplimentare din partea organismului.

2. Mărirea naturală a sânilor nu presupune o intervenție invazivă cu risc de infecție și alte probleme colaterale. Mulți medici sunt de părere că procedurile chirurgicale ar trebui rezervate strict situațiilor urgente, care afectează medical pacientul. Orice procedură invazivă stresează inutil sistemul imunitar, predispune la infecții cu bacterii patogene rezistente la antibiotice și lasă cicatrici vizibile care trebuie corectate tot prin metode chirurgicale.

sani3. Riscul unei operații nereușite este destul de mare. Sânii naturali au o simetrie și o frumusețe aparte care se distruge prin introducerea de implanturi. Femeile sunt foarte sensibile la modul în care arată astfel încât orice mic defect devine o mare problemă în ochii pacientei traumatizate de noua înfățișare.

4. Necesitatea unor noi intervenții chirurgicale de repoziționare, redimensionare a implantelor. Implantul mamar nu este cel mai stabil lucru din lume. Există mereu posibilitatea ca lucrurile să meargă prost după o astfel de intervenție.

5. Există mereu un disconfort și o sensibilitate de care trebuie să țineți cont după o astfel de procedură chirurgicală. Ca după orice intervenție chirurgicală, există durere, inflamație, roșeață, sensibilitate crescută care poate dura luni de zile.

6. Adaptarea partenerului la modul în care arată sau se simte un sân cu implant față de unul natural poate dura o perioadă lungă de timp. Dacă luați serios în considerare o astfel de procedură trebuie neapărat să vă includeți partenerul în decizie. S-ar putea ca ideea să îl încânte foarte tare dar s-ar putea să aibă și multe obiecții.
Sânii naturali vor rămâne întotdeauna de preferat celor cu implanturi pentru că textura, modul în care arată, dimensiunile sunt apetisante prin naturalețea lor pentru foarte mulți bărbați. Dacă totuși doriți niște dimensiuni mai impresionante, calea naturală este cea mai de dorit.
saniBreastMax este produsul care vă poate ajuta să obțineți un look mai feminin, mai sexy și mai atrăgător pe cale absolut naturală. Capsulele de BreastMax au o compoziție 100% din plante și vă garantează creșterea în volum și dimensiune a sânilor. În plus, vă veți simți mai atractivă, cu libidoul mai crescut și cu poftă de sex mai mare ca niciodată.
BreastMax vă poate ajuta pe multe planuri acționând ca un balsam natural pentru organele interne, oferind mai multă energie în pat și mai multă bună dispoziție în viață. Ușurează simptomele menstruației și acționează blând asupra uterului și organelor anexe.

BreastMax – pentru femei fericite, pentru femei împlinite!

Produse recomandate
MaxMed
BreastMax (60 capsule)
169 RON

Alungă monotonia din pat! Învață mereu trucuri noi!


monotonieSimți că ai avea nevoie de un suflu nou în viața ta sexuală? Te întrebi mereu cum ar fi dacă ai deveni la fel de potent și de viril ca un star de cinema? Îți dorești ca iubita să pară mai încântată de tine și de performanțele tale? Aspirațiile tale sunt perfect normale. Vrei să oferi și să primești plăcere maximă. Vrei să ai și tu parte de senzațiile extraordinare pe care le vezi în filme. E foarte important și foarte pozitiv să aspiri la mai mult și mai bine însă aplicarea în practică face toată diferența. Iată câteva idei numai bune de alungat rutina în care vă aflați de ceva timp!

Vizionați, citiți, discutați
Ești de părere că sexul nu se planifică? Foarte multe persoane cred sincer că partidele spontane sunt cele mai reușite. Dar dacă, spontan fiind, așteptând să ți se facă dor de o tăvăleală, te trezești că au trecut deja două luni de la ultima încercare? Dacă spontaneitatea s-a îngropat adânc într-o rutină lipsită de creativitate e momentul să faci ceva. Comunicarea face minuni în orice domeniu. Chiar dacă ți se pare tabu și nebărbătesc să-ți exprimi frustrările legate de sex și să propui niște schimbări trebuie să treci peste toate și să pui lucrurile în ordine.
Invită-ți iubita la un pahar de vin și treci la treabă. Vizionați împreună niște filmulețe care să vă trezească dorințele adormite. Citiți câteva pagini dintr-o carte mai deocheată sau deschideți o revistă sugestivă. Lăsați-vă mâinile și imaginația să cutreiere teritorii interzise și vedeți unde ajungeți.

sexSeară cu șampanie, căpșune și ciocolată
Dacă n-ați mai avut de multă vreme o întrevedere pe cinste e timpul să pregătești ceva cu totul și cu totul special pentru o persoană specială. O noapte fierbinte nu se întâmplă fără pregătire. Surprinde-ți partenera cu o serie întreagă de mici cadouri cu care să destinzi atmosfera: un masaj, o baie cu spumă, un pahar de șampanie rece, o cutie de ciocolată fină sau o lenjerie sexy.

Fii sigur că totul se întâmplă conform planului
Uneori te poți trezi că planurile tale sunt date peste cap tocmai de unde te așteptai mai puțin. Oboseala, stresul, senzațiile prea puternice te pot face să dai greș în cea mai importantă parte a serii. Nu lăsa ca pregătirile tale să dea greș, fii mereu pregătit să faci față provocării.

orgasm69 For Men este produsul recomandat pentru astfel de ocazii speciale în care totul trebuie să meargă perfect. Dacă vrei să fii sigur că nu vrei avea probleme de potență, de erecție sau prea puțină energie și plăcere în pat folosește această capsulă eveniment dedicată bărbaților. 69 For Men este un produs 100% natural, fără efecte adverse și care nu interacționează cu alte medicamente sau cu alcool. Capsula se înghite cu câteva minute înainte de a începe acțiunea și garantează creșterea libidoului, menținerea unei erecții ferme și plăcerea ta și a partenerei.

Nu lăsa disfuncțiile sexuale să-ți strice cheful și nu accepta ca monotonia să se instaleze în patul tău. Ține-ți mereu iubita în priză și pregătește-te să fii mereu gata de acțiune!

69 For Men – pentru plăcere garantată, pentru satisfacție din plin!

Produse recomandate
MaxMed
69 For Men (2 capsule)
69 RON

Tuesday, January 27, 2015

Scapă definitiv de toxine și slăbește frumos! Numai aici!


detoxifiereToxinele sunt principala și cea mai importantă cauză a inflamațiilor și infecțiilor de care ne lovim la tot pasul. Ele ne inundă organismul, ne slăbesc sistemul imunitar, ne încarcă și ne suprasolicită ficatul și rinichii. Mai mult, toxicitatea crescută a organismului predispune la diverse afecțiuni deranjante precum iritații și mâncărimi ale pielii, transpirație urât mirositoare, nervozitate, insomnie, stare de epuizare și altele. În mod normal, toxinele pe care le ingerăm zilnic trebuie prelucrate de ficat și eliminate prin rinichi sau materii fecale. Dacă ficatul este bolnav sau epuizat, tranzitul intenstinal este prea lent sau rinichii sunt afectați, detoxifierea nu se mai realizează iar organismul suferă din greu.

Alimentația noastră toxică!
Cele mai multe toxine provin din alimentele pe care le ingerăm zilnic. Produsele procesate pe care le punem pe masa noastră conțin o mulțime de conservanți, substanțe chimice de sinteză, amelioratori și coloranți pe care organismul trebuie să-i descompună în compuși digerabili sau cel puțin mai ușor de eliminat. Sarcina de a dezamorsa bombele toxice pe care le ingerăm cade în grija ficatului și a intestinului. Combinația de alimente toxice, lipsa totală a fibrelor alimentare, abundența de carbohidrați simpli și lipsa vitaminelor transformă intestinul într-un rezervor uriaș de toxine aproape imposibil de eliminat datorită tranzitului extrem de lent.

detoxifiere
Cercul vicios ale toxinelor
Atunci când toxinele și radicalii liberi abundă sistemul imunitar slăbește iar infecțiile intestinale sau de alte tipuri își fac de cap. Datorită acestui fapt intrăm într-un cerc vicios în care ne tratăm infecțiile cu nesfârșite cure de antibiotice care la rândul lor ne distrug și ultima barieră de apărare contra toxinelor. Antibioticele au capacitatea de a distruge bacteriile patogene dar în același timp și pe cele nepatogene care ne populează intestinul. Bacteriile nepatogene mențin echilibrul interior al intestinului, ajută la digestie și trebuie înlocuite rapid atunci când sunt afectate. Flora intestinală normală ne ferește de o enormitate de probleme și uneori ne poate salva viața.

Detoxifierea, o gură de aer proaspăt pentru organism!
Pentru a scăpa de cercul vicios al toxicității organismului, fiecare persoană are nevoie de cel puțin o cură de detoxifiere a sistemului digestiv pe an. Detoxifierea trebuie să se facă de preferință cu produse naturale, blânde, care să refacă mucoasele agresate ale stomacului și intestinelor și care să nu provoace reacții colaterale sau efecte adverse.

detoxifiereGama ColonHelp conține produse naturale pentru detoxifiere atât pentru adulți cât și pentru copii. ColonHelp și ColonHelp Detox Forte sunt niște combinații ingenioase de plante, fibre și Omega 3 dedicate în special reglării tranzitului intestinal, combaterii balonării și detoxifierii ficatului. Reglarea glicemiei, metabolismului și a tranzitului intestinal sunt esențiale atunci când se dorește pierderea în greutate. Consumând suplimentul alimentar ColonHelp puteți fi siguri că veți scăpa din cercul vicios constipație-toxine-organism încărcat-obezitate în care se zbat atât de multe persoane.

ColonHelp Junior este un produs cu arome naturale plăcute, fructe uscate și vitamine și care se adresează copiilor sau femeilor însărcinate. Detoxifierea blândă, reglarea tranzitului și vitaminizarea sunt foarte necesare copiilor moderni care nu consumă cu plăcere frunze verzi și alimente fibroase.

ColonHelp Probiotic Forte are rolul de a reface flora intestinală atât de importantă în sănătatea organismului uman. Produsul conține pe lângă plante binefăcătoare și o serie de probiotice destinate tapetării intestinului și restaurării echilibrului florei intestinale.

ColonHelp – credem în sănătatea ta și a intestinului tău!

Produse recomandate
MaxMed
ColonHelp (240g)
36 RON
MaxMed
ColonHelp Detox Forte (240g)
47 RON
MaxMed
ColonHelp Probiotic Forte (240g)
62 RON

Top 5 mișcări obraznice cu care să-ți dai pe spate iubita


sexCrezi că iubita ta e o fată cuminte? Probabil că n-ai avut încă ocazia să-i descoperi apucăturile de fată rea. Dacă o vei lăsa să se desfășoare s-ar putea să fii cu adevărat impresionat. Ce-ai fi să treci tu însuți de partea obraznică și să-i arăți de ce ești în stare? Fetele nu sunt mironosițe și de cele mai multe ori apreciază inițiativa și invitația la o partidă ceva mai dezlănțuită. Cine știe de unde pică un orgasm, două care să-ți aprindă noaptea ca un foc de tabără?

1. Fii incisiv și hotărât
Femeilor le plac bărbații încrezători și apreciază puțină agresivitate în pat. Lasă manierele și nu încerca să fii domn când tot ce își dorește ea e să-i încingi trupul. Manevreaz-o cu mâini sigure, schimbă brusc pozițiile, întoarce-o pe toate părțile și oferă-i orgasm după orgasm. Vei observa cum crește intensitatea senzațiilor de la un minut la altul până la finalul exploziv.

sex
2. Trage-o ușurel de păr
Zona scalpului e plină de terminații nervoase sensibile. Dacă observi că s-a redus intensitatea partidei înainte de a fi nevoie apelează la mici trucuri de restabilire a erotismului. Mușcăturile, zgâriatul cu unghiile, trasul de păr sporesc senzația de sex sălbatic și aduc un suflu nou focului care vă mistuie.

3. Joacă-te mai mult cu sânii
Toată lumea știe că sânii sunt o atracție specială dar uneori tind să fie neglijați în căutarea altor zone erogene mai sensibile. Atingerile pe sâni pot fi electrice dacă mâinile celui care îi manevrează sunt pricepute. Începe cu mișcări lente dinspre exterior spre interior până ajungi la zona cea mai sensibilă. Folosește-te de degete și mai apoi de limbă pentru a-ți aduce iubita în pragul orgasmului.

4. Sex spontan
Așteaptă-ți iubita acasă și începe să-i dai târcoale de cum intră pe ușă. Preia inițiativa și du lucrurile până la capăt dacă ea se arată dornică. Nu ține morțiș să vă dezbrăcați de tot sau să ajungeți în dormitor. Nu contează unde ajungeți ci cât de tare se precipită lucrurile și cât de bine vă simțiți în urma acestui act de spontaneitate. Sexul cu pantalonii în vine s-ar putea să fie o experiență cu totul erotică și revelatoare.

5. Stimulează-ți libidoul, stimulează-i plăcerea
sexDacă vrei să fii mereu gata de acțiune, energetic, creativ, fără probleme de potență și alte chestiuni care ar putea sta în calea împlinirii tale sexuale trebuie să ai la îndemână niște arme sigure. Un stimulent natural precum capsulele de GoldPower este exact ceea ce le lipsește multor bărbați care își doresc o viață sexuală mai interesantă și mai activă.

Dacă ai avut mereu tendința de a te feri de stimulentele pentru bărbați acum a venit timpul să folosești cu încredere GoldPower. Produsul nu conține substanțe chimice de sinteză ci numai plante arhicunoscute pentru capacitățile lor de a stimula potența și dorința sexuală a bărbaților.

O singură capsulă de GoldPower îți poate aduce o noapte furtunoasă alături de iubita ta. Stimularea erecției, sensibilității, capacității de a ajunge mai repede la orgasm sunt doar câteva dintre proprietățile acestui produs destinat plăcerii din pat.

GoldPower – mai repede, mai intens!

Produse recomandate
MaxMed
GoldPower
65 RON

Monday, January 26, 2015

Slăbește sănătos, slăbește natural! Află cum!


slabireAlimentația modernă predispune la îngrășare. Prin urmare, există milioane de oameni care vor să scape de acumulările de grăsime cât mai repede și cât mai fără efort. Dacă veți întra într-o librărie veți observa că sectorul cu cărți de diete geme de volume colorate care promit să vă ajute să slăbiți 5 kilograme în 3 zile, 7 kilograme mâncând numai varză sau 10 kilograme bând numai apă plată cu lămâie. Dietele draconice prind rapid la public pentru că aparent funcționează. Problema mult mai gravă este că un tip de alimentație hipocaloric sau bazat pe un singur grup de alimente lasă în urmă dezechilibre vitaminice, minerale, proteice sau hormonale. În plus, kilogramele de care reușiți să scăpați într-o săptămână de dietă dezechilibrată se depun la loc rapid atunci când decideți să vă reluați stilul obișnuit de alimentație.
Dacă v-ați îngrășat 10 kilograme în 5 ani cu siguranță nu este logic, rațional și mai ales sănătos să scăpați de ele în numai 10 zile, nu-i așa? Slăbitul eficient și care nu vă traumatizează întreg tubul digestiv de la stomac până la ficat, bilă și pancreas se face într-un ritm lent și sigur reducând porțiile, ajustând proporția de grăsimi, carbohidrați și proteine și practicând un sport.

slabire
Care este secretul femeilor care arată de milioane?
Secretul divelor, starurilor sau femeilor pe care le admirați la televizor pentru silueta lor de invidiat nu stă în cura de slăbire de 10 zile pe care tocmai au terminat-o ci în stilul de viață sănătos pe care l-au adoptat cu tot sufletul. Multe dintre aceste staruri au trecut prin cele mai drastice cure de slăbire, și-au torturat organismul până la extrem cu supe fade de varză sau cu produse fără grăsimi până când au înțeles că o dietă echilibrată combinată cu o doză bună de sport face minuni pentru corp și pentru minte. Nu există un remediu mai simplu, mai ieftin și mai eficient decât o alimentație corectă, mișcare din plin și eventual un ajutor absolut sănătos din partea plantelor medicinale pe care le avem la îndemână.

Rolul plantelor în dieta sănătoasă
Plantele sunt cele mai vechi remedii cunoscute și folosite de om. Cu ajutorul lor, oamenii au vindecat boli, și-au reglat metabolismul, pofta de mâncare, și-au tratat afecțiunile digestive, renale, orale și psihice. Principalul atu al plantelor este bogăția imensă de compuși chimici naturali cu acțiune blândă asupra corpului uman. Când vă aflați în fața unei simple căni cu ceai imaginați-vă bogăția de substanțe active vindecătoare existente în cele câteva înghițituri calde și binefăcătoare.

slabireSilhouetteHelp este un o combinație practică de plante special alese pentru proprietățile lor de detoxifiere, reglare a metabolismului, reducere a poftei de mâncare și prin urmare de slăbire naturală și eficientă. Produsul a fost creat special pentru persoanele care vor să revină la silueta inițială numai într-un mod absolut sănătos și natural pentru organism.

Acest ceai aromat din plante nu conține substanțe cu acțiune puternică ci are numai proprietăți diuretice și calmante foarte blânde. În plus, SilhouetteHelp mai conține inozitol, un compus sigur care contribuie la reglarea fină a poftei de mâncare și la controlul unor tipuri de alimentație total dezechilibrate cum ar fi mâncatul compulsiv sau bulimia.

SilhouetteHelp – fii frumoasă dar mai ales sănătoasă!

Produse recomandate
MaxMed
SilhouetteHelp (225g)
47 RON

Wednesday, January 21, 2015

Uită de candidoză! Păstrează-ți intestinul sănătos!


candidozaAlimentația noastră zilnică favorizează anumite stări de sănătate neplăcute. De cele mai multe ori ne vine extrem de greu să conștientizăm faptul că moleșeala, lipsa poftei de viață, migrenele frecvente, balonarea, grețurile, amețelile, sistemul imunitar deficitar rezultă dintr-o dietă nesănătoasă. A venit timpul să realizăm că schimbările mici dar constante pot avea efecte neașteptat de mari și de benefice asupra vieții noastre și mai ales asupra stării noastre de bine fizic și psihic.

Candidoza este o problemă foarte des întălnită dar la fel de ușor trecută cu vederea de pacienți și diagnosticată incorect de către medici. Bacteriile și fungii care ne populează intestinul sunt sau ar trebuie să fie într-un echilibru perfect. Alimentația bogată în carbohidrați, curele nesfârșite de antibiotice luate fără recomandarea medicului, lipsa fibrelor alimentare și alte prebleme provoacă dezechilibre bacteriene și permit proliferarea unor specii patogene sau a unor fungi precum candida albicans.

Fermentația intensă din intestin favorizează dezvoltarea necontrolată a candidei. Alimentele dulci, bogate în zaharuri rafinate sunt primele și cele care provoacă cel mai frecvent fermentația și mediul propice pentru dezechilibrul intestinal. candidozaObiceiul de a consuma puține vegetale crude și verdețuri, puține alimente nerafinate, bogate în fibre și mulți carbohidrați proveniți din cartofi, paste, orez, pâine albă, dulciuri concentrate, cafea, alcool și alte energizante dăunează foarte mult sănătății intestinului. Nu trebuie să ne mire faptul că ciupercile aparent inofensive precum candida albicans devin peste noapte adevărați patogeni provocatori de infecții extinse și greu de tratat.
Candida albicans se găsește și pe alte mucoase precum cea orală sau vaginală deși în proporții mult mai reduse decât în intestin. În condițiile unui sistem imunitar compromis candidozele orale sau vaginale pot deveni adevărate plăgi greu de suportat. Ele sunt asociate cu usturimi, mâncărimi ale mucoaselor și pete albicioase care se șterg ușor la răzuire sau se iau pe instrumente în cazul tratamentelor stomatologice.

Cum stopăm proliferarea candidei albicans?
Metodele naturale sunt cele mai indicate atunci când ne confruntăm cu probleme de genul candidozelor orale, vaginale, intestinale sau de orice alt tip. Fiind rezultatul unui dezechilibru provocat de agresiuni asupra mucoaselor tratamentul de elecție trebuie să fie blând, provenit din natură.

30 days candida solution – natura la îndemâna ta!
candidozaProdusul numit 30 days candida solution este dedicat celor care doresc să lupte eficient și corect împotriva candidei albicans. Dacă ați ajuns la capătul răbdării și nu mai știți ce soluție să adoptați pentru a rezolva această problemă spinoasă vă invităm să folosiți produsul 100% natural numit 30 days candida solution. Plantele conținute în aceste capsule au capacitatea de a stopa proliferarea necontrolată a acestei ciuperci provocatoare de neplăceri.

Folosind acest supliment inovator timp de 30 de zile vă veți recăpăta echilibrul florei intestinale distruse de diverși agenți toxici. Cura de 30 de zile are la bază două produse numite Symbiotic+ și Candilex care acționează pe două planuri. Symbiotic+ conține probiotice pentru reechilibrarea florei intestinale iar Candilex luptă eficient împotriva candidei prin conținutul de substanțe antifungice naturale.

30 days candida solution vine în întâmpinarea nevoilor tale și te ajută să-ți recapeți pofta de viață pierdută cu mult timp în urmă. Pentru că îți dorești soluții naturale, eficiente și fără efecte adverse s-a inventat 30 days candida solution! 

Produse recomandate
MaxMed
30 Days Candida Solution (90 capsule)
149 RON

Monday, January 19, 2015

Cum să-ți încingi iubita în nopțile lungi de iarnă!


sexAi cam uitat ce bunătăți ascunde iubita ta sub hainele groase de iarnă? Niciodată nu e prea târziu să redescoperi plăcerea de a face sex într-o noapte friguroasă. Ești în pană de idei? Ai libidoul scăzut? Te simți mai leneș ca un urs în perioada de hibernare și mai greoi decât un panda? Nu lăsa astenia să-și facă de cap. Spune stop frigului, stresului și oboselii dintr-o singură mișcare. Scoate-ți armele la înaintare și pune de o partidă pe cinste care să-ți lase iubita cu gura căscată de plăcere.

Tu, ea și dușul
Dacă n-ai mai încercat de multă vreme puterea de seducție a apei fierbinți află că e timpul cel mai potrivit pentru o astfel de mișcare. Ce poate fi mai sexy decât spuma, parfumurile, trupurile ude și alunecoase și aburul relaxant de la duș? Ia-ți iubita de mână, scoate-i rapid straturile de haine și grăbiți-vă să profitați de fierbințeala dușului. Ce se poate face în cabina de duș? Cam orice-ți trece prin cap începând de la atingeri orgasmice până la sex oral de cea mai bună calitate. Dacă nu ne crezi pe cuvând testează cât mai curând cele propuse de noi și află pentru tine cam ce efecte are atmosfera din duș asupra sexului.

Sex în locuri inedite
sex dusCare a fost locul cel mai îndrăzneț în care ați avut parte de ceva acțiune ultima dată? Pe masa din bucătărie? Pe un bar gol după închidere sau în picioare lângă el? Există o mulțime de locuri la care probabil nu te-ai gândit niciodată serios. Ai putea încerca totuși câteva pentru diversitate. În avion? În taxi? În parc? Oricare ar fi locul tău inedit sau fantezia ta secretă cu siguranță că ți-ai dorit și ai visat că ar putea fi pus și în practică într-o zi. Nopțile lungi trec mai repede dacă sunt condimentate cum trebuie. Deci, unde să fie următoarea partidă încinsă? În lift? În dușul de la piscină? Într-o cabină de probă?

Sex picant, orgasme garantate
Dacă te-ai plictisit de pozițiile clasice și de lipsa entuziasmului din pat e timpul să faci niște achiziții sexy. Dă fuga la un magazin de jucării și alege câteva chestii cu care să vă jucați și cu care să vă stimulați vizual, tactil și în alte zeci de moduri posibile și imposibile. Pentru tine personal comandă niște suplimente naturale care să-ți sporească plăcerea, să-ți crească dimensiunile și să-ți ofere o erecție tare ca piatra.
sex orgasmVimax este un supliment alimentar destinat plăcerii bărbaților și satisfacției femeilor. Fiind 100% natural îl poți consuma fără griji și fără frică de interacțiuni nedorite cu medicamente sau alcool.

Vimax conține compuși activi puternici din plante selecționate pentru capacitatea lor de a spori plăcerea în pat, de a stimula zonele erogene, de a oferi mai multă energie și entuziasm amanților aflați în pană de inspirație sau în colaps de libidou.

Combină ideile pentru sex picant, jucăriile și puterea Vimax și nopțile tale nu vor mai fi niciodată prea lungi, lipsite de intensitate sau energie sexuală. Iubita ta va fi plăcut impresionată de inițiativa ta și te va răsplăti cu ce are ea mai bun de oferit.

Vimax – plăcere din plin, orgasme din belșug!

Produse recomandate
MaxMed
Vimax (30 capsule)
169 RON
Adaugă în coș 

Sunday, January 18, 2015

Scapă de durere numai prin puterea naturii!


dureri spateÎn unele zile se pare că fiecare centimetru din corpul nostru doare. Articulațiile s-au inflamat din nou, nisipul de la rinichi provoacă dureri insuportabile, sinuzita își face de cap iar durerile de dinți au intrat în prelungiri. Înghițim un pumn de pastile și ne provocăm o criză de ulcer. Dacă am reuși să scăpăm de durere am fi pe deplin fericiți. Se pare că am uitat, pe drumul nostru anevoios spre maturitate forțată, niște lucruri esențiale care ne-ar putea readuce starea de sănătate deplină de care ne bucuram când eram copii. Care ar fi acele lucruri?

Sănătate fără pastile!durere spate
Bunica nu vă dădea niciodată pastile amare, nu-i așa? Nu insista să vă ducă la doctor pentru orice mic necaz și nici nu vă tortura cu injecții. Bunica avea în schimb farmacia ei secretă care includea tratamente cu apă fierbinte sau rece, ceaiuri aromate, miere caldă de albine, șosete de lână și mâncare bună. Nu exista problemă pe care bunica să n-o poată rezolva. Dacă era vară te îndemna să stai la soare, dacă era iarnă te trimetea să te dai cu sania iar la urmă te așeza lângă sobă cu o cană de lapte gras cu cacao în mână și cu o plăcintă aburindă în cealaltă. Vremurile bunicii erau minunate!

Bunica torcea lână!
Probabil că v-ați întrebat de multe ori de ce era lâna materialul de elecție al bunicii. Iarnă de iarnă bunica împletea zeci și zeci de ciorapi, căciuli, fulare, mănuși, pulovere și uneori pantaloni de lână pentru mari și mici. Și toți rămâneau sănătoși peste an și n-aveau probleme de sănătate de vreun fel. Studiile recente au descoperit că lâna are niște proprietăți absolut fenomenale de vindecare. Chiar dacă pe atunci oamenii nu știau în concret ce anume le face bine instinctul le spunea că lâna îi protejează de boli, de frig și de durere așa că o foloseau din plin.
Lâna are proprietăți antibacteriene dovedite științific, reține foarte eficient căldura și scapă rapid de umezeală, ajută organismul la detoxifiere, favorizează circulația mai bună a sângelul de la și până la zonele inflamate, reglează temperatura coprului și este 100% naturală.

durere spateBioBelt este un dispozitiv medical creat prin combinația de efecte terapeutice ale lânii și magneților. Proprietățile vindecătoare ale acestor două produse naturale sunt acum cunoscute și utilizate pe scară largă în toată lumea pentru tratarea celor mai diverse afecțiuni. Impulsurile magnetice favorizează transformări la nivel celular iar lâna conduce sângele spre locurile afectate producând astfel o ameliorare naturală a durerilor reumatismale, a colicilor renale, durerilor dentare, afecțiunilor nervoase, migrenelor, inflamațiilor articulare și a altor probleme.

BioBelt este o centură de lână iar în interior are un strat puternic magnetic. Centura este foarte ușor de folosit și se aplică fix pe locurile dureroase fie ele articulații, cap, regiune lombară, regiune pelvină, coapsă, genunchi sau cot. Centura poate fi purtată simplu pe sub haine iar efectele benefice se observă aproape imediat. Nu se recomadă totuși o purtare continuă.

Folosiți cu încredere energia naturii stocată în produse simple dar puternice precum lâna sau magneții. Folosirea lor este dovedită de mii de ani și a ajuns până  la urmă și la noi oamenii moderni.

BioBelt – pentru că ai nevoie de vindecare!

Produse recomandate
MaxMed
BioBelt (1 bucată)
159 RON

Thursday, January 15, 2015

5 lucruri absolut incredibile care stau în calea fericirii tale!


relatieFericirea noastră este dependentă de o multitudine de factori printre care stabilitatea financiară, sănătatea fizică și mentală, existența unei familii unite, o viață sexuală sănătoasă și activă și altele. Pe lângă aceste lucruri relativ generale, există o serie întreagă de chestiuni mai mici care se pot așeza în calea fericirii noastre și pe care ne e foarte greu spre imposibil să le identificăm. Putem include aici probleme precum ejacularea prematură, imposibilitatea de a ajunge la orgasm, libidoul scăzut, problemele de erecție, anxietatea, lipsa încrederii în forțele proprii și așa mai departe.

1. Minciuna
E foarte ușor să pierzi încrederea persoanei iubite sau a membrilor familiei. Nu trebuie să faci niște fapte catastrofale. Minciunile, mici sau mari, îți sapă relațiile și îndepărtează oamenii dragi de tine într-un timp relativ scurt. Odată pierdută, încrederea se câștigă enorm de greu sau nu se mai recapătă sub nicio formă. Fii cinstit cu cei din jurul tău pentru că e în joc fericirea personală.

relatie
2. Înșelatul
Înșelatul partenerei vine la pachet cu o mulțime de minciuni care la un moment dat nu mai pot fi acoperite. Dacă ți-ai făcut deja un obicei din a înșela încrederea iubitelor și din a-ți dubla și condimenta relațiile existente cu altele mai noi și mai interesante probabil că știi cât de multă suferință aduce un astfel de comportament. Nu poți fi fericit atât timp cât înșeli constant pe cineva drag. Dacă relația actuală te plictisește, e mai indicat să o rupi cu totul decât să produci traume emoționale unor persoane nevinovate.

3. Imaturitatea emoțională
Faptul că te comporți ca un adolescent răzgâiat deși ești trecut bine de 30 de ani nu are scuză. Maturitatea emoțională trebuie descoperită și cultivată dacă nu se instalează singură la vârsta potrivită. Toanele, accesele de furie necontrolate, banii cheltuiți fără discernământ, gelozia, lipsa comunicării coerente, ineficiența la lucru, schimbatul joburilor mai repede decât ciorapii sunt semne ale unei lipse crunte de maturitate. Adulții au alte reguli după care se ghidează  și care îi îndrumă la fericire domestică și familială.

4. Amânarea rezolvării problemelor
fericireDacă știi că ai o problemă dar o amâni mereu de azi pe mâine nu vei fi niciodată pe deplin fericit. Problemele în relație au de cele mai multe ori la bază deficiențe prelungite la nivelul comportamentului sexual. Ejacularea prematură poate fi una din acele probleme care te macină zi de zi și pe care nu știi cum să o rezolvi.

EjaControl este un produs creat special pentru rezolvarea problemelor de ejaculare prematură. Diferența față de alte produse stă în faptul că EjaControl are o compoziție 100% naturală și o garanție absolută a satisfacției. Folosind aceste capsule îți vei regăsi pe deplin controlul asupra vieții sexuale și în consecință asupra fericirii. Partenera ta va fi mai mult decât surprinsă de cât de mult poți rezista, vei avea erecții tari, orgasme multe și bune, mai multă energie în pat și în viața de zi cu zi și satisfacția unei probleme acute rezolvate din timp. Nu lăsa pe mai târziu ce poți schimba chiar acum!

EjaControl – caută-ți satisfacția, regăsește-ți fericirea!

Produse recomandate
MaxMed
EjaControl (4 capsule)
60 RON

Luptă eficient împotriva cancerului! Află cum!


cancerCancerul este o boală la care nimeni nu se așteaptă. Din această cauză, șocul aflării unei astfel de vești te poate lăsa mască, fără puteri și fără cuvinte, atât pe tine cât și familia din care faci parte. Chiar dacă șocul este enorm, trebuie să-ți menții sănătatea mentală și să lupți cu toate armele posibile și pe toate fronturile existente pentru a-ți prelungi cât mai mult viața. Întrebarea care se pune în prima fază este cât de mult ești dispus să lupți și cât de tare îți dorești să supraviețuiești cancerului? Dacă răspunsul tău este unul extrem de pozitiv iar dorința de a trăi depășește limitele impuse de boală, citește mai jos și află câteva idei și soluții pe care le poți adăuga planului tău de atac.

Gândește pozitiv!
Chiar dacă suferi, ai dureri, grețuri, vărsături și alte probleme, fă-ți planuri de viitor. Găsește lucruri pe care le poți face în situația ta pezentă și pe care le vei putea îmbunătăți odată ce vei fi scăpat de boală. Stabilește o rutină cât mai apropiată de normal și încearcă să te ții de ea în fiecare zi. Fă liste cu lucruri pe care trebuie neapărat să le faci în fiecare zi și caută să-ți tragi satisfacția, mulțumirea și fericirea din cele pe care le-ai realizat.

cancerPăstrează-ți familia și prietenii cât mai aproape!
Nu încerca să fii viteaz și nu-ți alunga familia și prietenii odată ce te-ai îmbolnăvit. Compania oamenilor este absolut esențială în lupta crâncenă pe care o ai de dat cu boala. Stabilește-ți un program de vizite în care să-ți primești prietenii și rudele și în care să poți asculta sfaturile, ideile și încurajările lor. Socializarea este vitală. Singurătatea în momente grele predispune la depresie iar de aici e doar un pas până la a-ți pune capăt suferinței și vieții. Abandonarea familiei, retragerea din societate, suferința în tăcere și alte stoicisme nu ajută la vindecare ci predispun la stări mentale foarte dificil de depășit.

Descoperă lucruri noi și tratamente eficiente!
Tratamentele împotriva cancerului sunt dure și lasă urme adânci în corpul slăbit de boală. Pe lângă aceste tratamente absolut esențiale și pe care nu le poți elimina, alege niște soluții blânde care să-ți calmeze durerile, să-ți întărească sistemul imunitar și să-ți redea o parte din calitatea vieții de care te bucurai mai înainte. Cele mai multe plante au astfel de proprietăți calmante, vindecătoare și extrem de binevenite în bolile cronice sau în cancere.

cancerCancerEx este un astfel de supliment alimentar pe bază de plante care îți poate ameliora suferința în mod natural și care îți poate reda speranța de viață și de vindecare completă. Folosind acest produs vei scăpa în mare parte de efectele secundare absolut neplăcute care apar în urma tratamentelor pentru cancer. Îți vei recăpăta pofta de mâncare, vei avea mai puține stări de greață iar sistemul tău imunitar va primi o doză bună de energie pentru o mai bună funcționare. CancerEx se poate folosi în multe boli cronice care slăbesc organismul. Dacă ești diabetic, suferi de orice formă de hepatită sau de alte boli de ficat, de cancer sau de alte infecții grave, ia cu încredere CancerEx iar organismul tău îți va mulțumi!

CancerEx – pentru sănătate, pentru viață din plin!

Produse recomandate
MaxMed
CancerEx (30 capsule)
229 RON