Friday, November 28, 2014

5 lucruri absolut esențiale pentru sănătatea intestinului tău

intestinDe cele mai multe ori nu realizăm importanța unui lucru până în momentul în care îl pierdem. Suntem obișnuiți ca sistemul nostru digestiv să funcționeze în parametri acceptabili fără ca noi să acordăm prea mare importanță alimentelor pe care le consumăm. Trebuie să ne dăm seama că de buna funcționare a intestinului ține starea noastră generală de sănătate. Prin intestin se absorb vitaminele, mineralele și substanțele nutritive de care organismul nostru are absolută nevoie. Dacă procesul de absorbție este deficitar, se pot instala anemii grave, carențe nutritive și infecții pe care cu greu le mai putem regla.

durere stomac
1. Bacterii bune, bacterii rele

În intestinul nostru cohabitează într-un echilibru perfect o serie întreagă de bacterii care ne fac bine și care le țin în frâu pe cele rele, cu potențial mare de a ne face rău. Bacteriile bune contribuie în mod activ la procesele complexe de digestie și descompunere a alimentelor în particule esențiale care pot trece în sânge. Bacteriile rele au potențial patogen iar atunci când echilibrul este rupt, ele se înmulțesc și produc infecții intestinale grave.

2. Fibrele alimentare

fibreFibrele au o importanță majoră în menținerea sănătății și echilibrului din intestin. Ele au rolul de a propulsa alimentele ingerate spre înainte, contribuind astfel la un proces de digestie corect și eficient. Lipsa fibrelor din alimentație duce la îngrășare, constipație, digestie lentă sau indigestie, fermentație acidă cu modificarea pH-ului și favorizarea bacteriilor rele. Fibrele se găsesc în cerealele integrale în legume și fructe și mult mai puțin în alte produse alimentare.apa

3. Apa și ceaiurile medicinale

Hidratarea organismului se face din interior, pe calea stomacului și intestinului. Importanța apei este colosală în procesele de digestie. Ea este un cărăuș eficient al toxinelor depozitate în intestin, transportă eficient vitaminele hidrosolubile și menține nivelul de sânge la cote normale. Ceaiurile din plante aduc și ele un aport de substanțe active calmante, hidratante și emoliente pentru mucoasa solicitată a stomacului și intestinului.

4. Grăsimile bune

Tranzitul intestinal este un proces foarte complex. Pe lângă apă și fibre, transportul bolului alimentar se face și mancare nesanatoasacu ajutorul unor grăsimi bune, naturale precum cele din semințe, nuci, avocado sau produse lactate. Grăsimile rele, precum cele din margarină, împiedică absorbția vitaminelor și nutrienților pentru că tapetează intestinul cu un strat impermeabil de grăsime sintetică pe care organismul n-o poate recunoaște și digera.

5. ThreeLac și probioticele

Probioticele sunt bacterii vii, bune, pe care le putem introduce foarte ușor în intestin prin intermediul unor produse precum ThreeLac. Aceste bacterii vii au rolul de a regla echilibrulstomac sanatate distrus al intestinului și de a prelua controlul asupra digestiei. Bacteriile patogene se înmulțesc necontrolat după tratamente cu antibiotice puternice care distrug echilibrul florei intestinale lăsându-ne predispuși la infecții intestinale grave cu potențial mortal. ThreeLac este un produs care se utilizează ușor, dizolvat în apă și administrat zilnic.

Consumând ThreeLac veți scăpa foarte ușor de simptomele dezagreabile caracteristice dezechilibrului florei intestinale precum diareea frecventă, balonarea, carențele vitaminice, infecțiile fungice precum candidoza intestinală și alte probleme.


Produsul conține cele mai importante trei tipuri de bacterii bune care odată introduse în intestin vă vor ușura viața și vă vor reda sănătatea corporală și mentală. 


Produse recomandate
MaxMed
ThreeLac (60 plicuri)
229 RON

Thursday, November 27, 2014

Cum se construiește un orgasm?

atingeri sexPun pariu că nu te-ai gândit până acum să te inițiezi în tainele orgasmului. Pentru mulți bărbați, chestiunea orgasmului feminin e încă un mare mister. Orgasmul se desface, pas cu pas, ca o floare, dacă ai răbdare și dacă îți pui mintea la lucru. Dar cine are timp și răbdare pentru așa ceva? Și mai ales, ce bărbat rezistă atât de mult asaltului seducției feminine încât să fie absolut sigur că își duce partenera pe cele mai înalte culmi ale gloriei?

Excitat la prima vedere

Graba strică treaba, iar în ale sexului, graba nu ajunge la orgasm.sex Dacă te știi prea sensibil, dacă știi deja că nu reziști mai mult de câteva minute, ai face bine să folosești ceva trucuri de desensibilizare înainte de a te prezenta amantei. Femeile apreciază bărbații sensibili până la un punct. Ultimele studii arată că orgasmul feminin are mai multe faze și mai ales are nevoie de ceva mai mult timp și de mișcări lente pentru a se dezlănțui.

Învață ceremonia orgasmului

orgasmÎmbrăcate sau dezbrăcate, femeile știu să te scoată din minți. Important e să nu cazi în plasă și să-ți urmezi cu îndemânare planul propriu de a scoate la iveală orgasmul perfect. Preia controlul și încearcă să dictezi ritmul partidei în limitele dorite de tine. Spune-i iubitei să se așeze confortabil și să aștepte să fie uimită. E absolut vital să fi sigur pe tine, pregătit, cu tot ce ai nevoie la îndemână, ca să nu fi nevoit să întrerupi totul și să pornești mereu de la capăt. Nu te stresa și nu fi îngrijorat decât dacă simți că pierzi controlul sau dacă știi că ai ceva probleme de potență. 

Pune la bătaie tot ce ai mai bun

Dacă știi că iubitei îi plac atingerile, mizează mai mult pe simțul tactil și fă-o să geamă de plăcereexcitare numai din atingerile în locurile care îi plac. Dacă știi că se excită atunci când o iei prin suprindere, folosește acest truc. Nu încerca trucuri noi dacă vrei să ai parte de ceva bun și durabil. S-ar putea să fie prea surprinsă și să nu înțeleagă ce vrei să faci iar asta poate strica ritmul constant pe care încerci să îl impui.

Dezbrăcat, nu inhibat

Nu fi zgârcit cu mișcările în timpul sexului. Nu-ți ține hainele pe tine și nu începe să-ți analizezi chestiuni orgasmmărunte precum barba, părul din nas sau unghiile. E timpul pentru plăcere! Dacă ți-ai făcut temele din vreme, nu mai ai de ce să fii îngrijorat!

Așa că, fă-ți temele din timp!

Pentru orice mică problemă există soluții. Înarmează-te cu suplimente pentru potență dacă știi că ai necazuri în această zonă. Recomandarea noastră este să folosești capsulele naturale Dragon Power. Folosind acest produs îți suplimentezi rezervele de energie ale organismului, te aperi împotriva problemelor de potență, erecție moale sau ejaculare prematură. Dragon Power se folosește atunci când simți că vrei să oferi ceva special iubitei. Cu aproximativ o oră înainte de a face sex, poți lua Dragon Power ca să fii sigur pe tine și pe puterile tale.

Construiește orgasme veritabile alături de Dragon Power! 

Produse recomandate
MaxMed
Dragon Power (3 capsule)
75 RON

Wednesday, November 26, 2014

Secretele sportivilor de performanță

sportivSportivii de ocazie, sau amatori, pot învăța o mulțime de lucruri foarte importante și folositoare de la cei care practică un sport de când se știu și care și-au transformat pasiunea în carieră. Nimeni nu se naște atlet. Fiecare persoană care a ajuns pe culmile gloriei a trecut prin accidentări, momente de durere cruntă și descurajări. Sportul înseamnă efort, durere și lecții pe care dacă nu le înveți riști să te rănești serios și pentru tot restul vieții.accidentare sport
Înainte de a începe să practici un sport trebuie să înveți câteva lucruri despre anatomia sistemului muscular, osos și nervos. Aceste trei sisteme, pe lângă cel respirator, te deservesc în orice activitate fizică intensă și trebuie să știi cât mai multe despre cum funcționează pentru a putea să le folosești eficient la capacitate maximă.

Învață să ai grijă de corpul tău!

Știm cu toții că mișcarea înseamnă sănătate. V-ați gândit vreodată că sportul pune presiuni mari pe oase și pe mușchi? Știți că sportivii de performanță își împing corpul dincolo de limitele sănătății? Performanța are nevoie de îngrijiri minuțioase, de hidratare perfectă, de mâncare cu conținut bine echilibrat, de proceduri complicate de kinetoterapie pentru recuperarea după meciuri grele și uneori de operații chirurgicale. Riscurile ca amatorii să nu știe ce implică sportul pe care îl practică sunt extrem de mari.

Alege cu grijă încălțămintea pentru sport!

sport performantaÎncălțămintea de sport aleasă la întâmplare îți poate aduce atât de multe daune încât nu-ți poți închipui. În loc să ai aripi la picioare vei simți că ești legat cu lanțuri din cauza durerilor provocate de pantofi de sport care nu ți se potrivesc. Rupturile de ligamente, întinderile musculare, deformările osoase, accidentările sunt în general rezultatul lipsei de experiență în alegerea echipamentului sportiv.

Recuperarea după meci

Procesul de recuperare de după un meci important este la fel de important, sau poate mai important decât antrenamentul pregătitor. În timpul exercițiului fizic intens, mușchii obosesc și se instalează febra musculară,accident sport o acumulare de acid lactic rezultată în urma lipsei de oxigen apărută în timpul programului sportiv. Durerea și inflamația pot persista pentru multe zile la rând dacă nu facem ceva pentru a le stopa evoluția și pentru a grăbi recuperarea.

Antidur, produsul ideal pentru mușchi și nervi inflamați după sport

Tentația de a ingera cât mai multe analgezice pentru a scăpa de durerea post-exercițiu fizic este extrem de mare. sport fara durereAnalgezicele și antiinflamatoarele afectează însă de foarte multe ori stomacul și ficatul. Există produse pe bază de uleiuri naturale care ne pot ușura cu mult procesul de vindecare de după meciurile intense. Antidur este un produs revoluționar sub forma unui roll- on. Substanțele active vor fi aplicate pe piele sub forma unui plasture transparent sau sub forma unei pelicule. Eliberarea treptată de uleiuri de eucalipt, aloe vera, mentă răcoritoare și alte substanțe benefice vor avea efecte calmante, egale cu cele ale analgezicelor de sinteză, dar fără efectele adverse.
Antidur calmează eficient durerile musculare cauzate de accidentări sau de excesul de zel de care dăm uneori dovadă atunci când ne antrenăm. Poate fi folosit oricând și oriunde, pentru că aplicarea se face rapid iar rezultatele se văd pe parcurs.

Antidur este secretul natural al sportivilor de performanță și poate fi și aliatul tău la vreme de nevoie!

Produse recomandate
MaxMed
AntiDur - Relax Collaterals Relieve Nerves (30ml)
109 RON

Tuesday, November 25, 2014

Trusa bărbatului modern pentru nopțile lungi și fierbinți


sexSe spune că femeile sunt mai nevrotice când vine vorba de sex. Fiecare pătrățel de piele trebuie examinat, epilat, hidratat și uns cu cremă de zi și de noapte ca să arate perfect. Lenjeria trebuie să fie neapărat sexy, unghiile perfect aranjate, machiajul bine întins și aventura poate începe. Există și bărbați nevrotici? Au și masculii partea lor de îngrijorare? Cu siguranță! Iată câteva lucruri indispensabile pe care un bărbat conștiincios ar trebui să le procure și să le folosească în caz de nevoie.

sex
Hidratarea, prima regulă a sexului

Sexul e ca alergarea la maraton. Are niște reguli precise pe care dacă le respecți poți transforma o partidă banală într-o noapte incendiară. Hidratarea corespunzătoare e una din regulile de bază ale sexului. Când vorbim de hidratare nu ne referim la alcool, cafea și băuturi energizante ci la acele produse pe care le consumă sportivii și care suplimentează mineralele pierdute prin transpirație și aduc un aport important de zahăr necesar mușchilor suprasolicitați. Este bine să ai mereu la îndemână o astfel de băutură pentru a putea continua cu succes noaptea care a început atât de bine.

fantezie
Jocuri, jucării și alte fantezii

Jocurile de rol, jucăriile sexuale și creativitatea în pat nu sunt niște chestiuni rezervate filmelor porno. Dacă alegi să fii dezinhibat și să te lași pradă fanteziilor, poți descoperi noi forme de plăcere pe care nu le-ai experimentat până acum. Completează-ți mereu trusa de jucării, discută și aplică idei noi alături de parteneră și vei vedea cum relația voastră se schimbă mereu înspre bine.

Bărbatul, lubrifiantul și prezervativul

prezervativMulți bărbați au impresia greșită că femeile trebuie să fie responsabile cu tot ce ține de o partidă perfectă de sex, adică jucării, uleiuri, atmosferă, creativitate, mișcări și eventual prezervative. De unde să știe biata femeie ce prezervativ ți se potrivește perfect? Chiar dacă ești într-o relație tot nu poți aștepta ca partenera să se ocupe de toate. Ar fi recomandat ca orice bărbat să dețină o mică trusă de "asalt" care să conțină prezervative de dimensiune potrivită, lubrifiant, pastile pentru potență și eventual un spray pentru întârzierea ejaculării dacă se știe sensibil.

Eagle King, ca să fii sigur că ajungi la capăt!

orgasmFiecare bărbat are momente în care ejacularea prematură îi strică tot cheful de sex și îl lasă frustrat și nemulțumit. Trusa de sex a bărbatului modern trebuie neapărat să conțină acest spray contra ejaculării premature. Acest produs te va ajuta să nu mai ejaculezi prematur dar nu-ți va lua nimic din plăcere precum alte produse pe bază de anestezice. Vei rămâne cu senzațiile intacte dar în același timp ejacularea va fi controlată perfect. Aplicarea este simplă, efectele se instalează rapid și durează câteva ore, timp în care vei avea libertate totală de mișcare.
Trebuie să ai mereu la îndemână acest produs pentru că ejacularea prematură îți poate strica cea mai bună partidă de sex încă de la început. Eagle King conține o cantitate mare de substanțe active și poate fi folosit în siguranță de câteva zeci de ori până la terminare. Adaugă Eagle King spray trusei tale și rămâi mereu pe poziție!

Produse recomandate
MaxMed
Eagle King (15 ml)
100 RON

Monday, November 24, 2014

Így őrízheted meg fiatalságod és egészséged

egeszsegEgészséges test, egészséges lélek – minden ember életének értelme. Ettől függ a boldogságunk, ennek segítségével tudjuk legyőzni a mindennapi gondokat és problémákat. A média folyamatosan bombáz mindenféle egészségmegőrző tipekkel és termékekkel, ezért nem csoda, hogy lassan azt sem tudjuk, hogy melyiket válasszuk. Egy dolog viszont biztos: az egészséges készítmények, a gyógynövény alapú termékek és a munka-pihenés közti ideális egyensúly megtalálása 99%-ban hozzájárul az egészséges élethez.

Tapasztald meg a természet jótékony hatásait!

egeszseges etelGondolom mindenki egyetért abban, hogy mindig könnyebb megelőzni, mint gyógyítani egy betegséget. Miért van az, hogy csak akkor fordulunk a gyógynövények erejéhez, amikor például a rákból, egy fertőző betegségből vagy krónikus betegségből szeretnénk kigyógyulni? Köztudott, hogy a természetes összetevőkből álló készítmények hatása sokkal intenzívebb, amikor a szervezetünk védekező képességét szeretnénk felerősíteni, amikor egy betegséget megelőzni szeretnénk. Akkor miért nem választjuk a megelőzést a kezelés helyett?

Csúcsélelmiszerek a legjobb formádhoz

egeszseg
Rengeteg olyan élelmiszer létezik, amelyek olyan aktív hatóanyagokat tartalmaznak, amik jótékony hatással vannak a szervezetre és amit bárki szívesen elfogyaszt. Az ázsiai emberek mindennapjának fontos eleme a zöld tea, ami rengeteg antioxidánst tartalmaz, aminek fiatalságmegörző és méregtelenítő hatása világszerte ismert. A vörösbor és a magas kakaótartalmú csokoládé is rendkívül hasznos a szív és máj egészségének megőrzésében.
A rák rengeteg család boldogságának megrontója lett, ezért sokakban szorongást és extrémebb esetekben mindennapi rettegést vált ki. Ez legfőképp annak köszönhető, hogy a mai napig nem tudni, hogy mi váltja ki ezt a szörnyű betegséget, ami lassan felemészti testünket. A jó hír viszont az, hogy több, viszonylag hatékony módszer áll rendelkezésünkre a rák megelőzésére és gyógyítására.
A legbiztosabb módszer mindezek közül az immunrendszer megerősítése, természetes készítmények és a fent említett csúcsélelmiszerek segítségével. A diófélék, magvak, avokádó, goji bogyó, nyers zöldségek, hidegen préselt olívaolaj nem szabadna hiányozzanak azok étrendjéből, akik felvették a harcot a rákkal.

CancerEx az egészségért!

egeszseges elelmiszerKülönleges összetételű étrend-kiegészítő, amit a rákkal küszködő vagy a rákos megbetegedéseket megelőzni kívánó személyeknek fejlesztettek ki. A CancerEx egy japán eredetű csúcsélelmiszer, ami világszerte kipróbált és bevált termék. Ezen étrend-kiegészítő mindazok számára ajánlott, akik súlyos krónikus betegségben szenvednek és szükségük van egy 100%-ban természetes erősítő szerre ahhoz, hogy visszanyerhessék egészségüket.


A CancerEx fontos energiaforrás és immunrendszer erősítő, segít a hepatitisz B és C kezelésében. legyozte a rakotA CancerEx használatának köszönhetően a szervezetünkben normál esetben jelen lévő sejtek újra kezdenek sokszorozódni, ezáltal elősegítve és lehetővé téve a gyógyulást. Ezért a CancerEx a rák méltó ellenfele. A japán orvosok előszeretettel ajánlják minden olyan páciensüknek, akik megelőzni szeretnék vagy esetleg legyőzni a rákos megbetegedéseket. Sok egészséget kívánunk a CancerEx-el!


Produse recomandate
MaxMed
CancerEx (30 capsule)
229 RON

Wednesday, November 19, 2014

Vrei să fii slabă și frumoasă? Noi te ajutăm!

fogyás
Slăbitul este obsesia fiecărei femei. Deși psihologii ne îndeamnă să ne simțim bine în pielea noastră, tot ne deranjează cele câteva kilograme în plus care s-au așezat confortabil pe talie și care nu mai vor să plece. Adevărul e că grăsimea în exces este inestetică iar femeile moderne ar face orice să arate bine în rochii de designer și pantofi cu toc cui. Însă, rezultatele dietelor se lasă de multe ori așteptate și multe femei își riscă sănătatea fizică și mentală supunându-se unor chinuri greu de imaginat de dragul frumuseții. Dacă disperarea a pus deja stăpânire pe mintea ta, află că se mai găsesc încă soluții salvatoare!

Echilibrul este cheia frumuseții!

slabireSigur ai mai auzit asta dar nu vrei să te lași convinsă că număratul caloriilor nu este soluția potrivită pentru tine. Ai auzit și faptul că slăbitul sănătos și fără efecte adverse se face în timp, dar tu vrei rezultate vizibile în câteva zile. Ți-e poftă de orice, ești mereu frustrată și lihnită de foame și cu toate acestea n-ai reușit să slăbești un gram săptămâna asta. Ai avea nevoie de o metodă de slăbire prin reducerea apetitului, nu-i așa?

slabireDeși vorba de la bătrâni spune că pofta de mâncare arată că ești sănătoasă  tun, studiile moderne dovedesc contrariul. Apetitul imposibil de controlat, pofta nebună de dulciuri și grăsimea în exces se datorează unor dezechilibre hormonale sau minerale din organism. S-ar putea ca un aport de minerale precum magneziul sau cromul să-ți ofere o cale de slăbire prin reducerea apetitului mai ușoară și mai puțin drastică decât ți-ai fi putut imagina.

Dacă te-ai simțit vinovată ani de zile pentru faptul că ești o mâncăcioasă fără pereche care se îngrașă văzând cu ochii, încearcă să înțelegi motivele ascunse adânc în organismul tău pentru care ai nevoie de o metodă de slăbire prin reducerea apetitului.

slabire
S-ar putea ca alimentele pe care le consumi să-ți strice echilibrul glicemiei, s-ar putea să ai o lipsă de magneziu sau să mănânci prea puține fibre. Ce poți face dacă ți-e foame tot timpul? Cum să-ți trăiești viața fără carbohidrați, fără grăsimi și mai ales fără ciocolată?

Hoodia Gordonii este pentru tine!

Dacă ai ajuns la capătul puterilor și la fundul sertarului cu diete, e timpul să încerci o metodă adecvată de slăbire prin reducerea apetitului. Suplimentul Hoodia Gordonii Plus conține o doză importantă de magneziu, mineral esențial în extrem de multe procese care se petrec în organismul tău și care îți lipsește cu siguranță. În capsulele Hoodia Gordonii veți mai găsi și extract de ceai verde, element esențial în sănătatea metabolismului uman.slabire

Cel mai important component al acestui supliment alimentar rămâne însă planta în sine, Hoodia Gordonii care are capacități uimitoare de reducere a apetitului. Produsul a fost testat de specialiști în domeniu și a fost prezentat ca un adevărat ajutor de sus pentru cei care luptă cu apetitul și cu kilogramele în plus. Hoodia Gordonii Plus a apărut în multe emisiuni televizate americane și mulți i-au testat cu succes puterile în ultimii ani. Merită să încerci imediat această metodă eficientă de slăbire prin reducerea apetitului! Organismul tău îți va fi recunoscător pentru restabilirea echilibrului mineral și hormonal și vei putea scăpa astfel de vina de a fi pofticioasă și durdulie!


Produse recomandate
MaxMed
Hoodia Gordonii Plus (60 capsule)
180 RON

Tuesday, November 18, 2014

Cum să te debarasezi de rutina din viața sexuală

libido scazutO relație stabilă e mai mult decât confortabilă psihic. Prea confortabilă poate. Obișnuința se transformă rapid în nepăsare iar confortul reduce creativitatea din pat spre zero. Plăcerea se duce și ea pe apa sâmbetei iar partenerii se trezesc într-o zi purtând pijamale jerpelite și încercând să-și amintească oare când au făcut ultima dată sex. În mintea multora, sexul e sex, nu trebuie să muncești pentru el, e gratis. Îl poți avea oricând ai chef și îl poți abandona când n-ai poftă. Fals! Menținerea unui minim de apetit sexual la femei și la bărbați necesită implicare de ambele părți și de ce nu, ceva ajutor.

pijama
Nu lăsa rutina să-ți strice cheful!

Ca femeie, știi prea bine că trebuie să menții niște standarde. Single sau într-o relație stabilă, cele câteva kilograme în plus îți pot strica pofta de viață și te pot face timidă și retrasă când vine vorba de ceva acțiune în pat. E bine de știut ce anume strică acest apetit sexual la femei. Stările de nemulțumire, nevrozele, dereglările hormonale te pot aduce în pragul disperării. Poți scăpa rapid de grăsimea acumulată mâncând sănătos și îți vei restabili astfel și buna dispoziție. Dereglările hormonale se pot corecta numai la medic și ele pot fi cauza scăderii libidoului și acumulării de grăsime.

Fii mereu pe fază și nu lăsa totul pe ultima sută de metri a relației!

cupluRelațiile se distrug în timp. Rutina zilnică te poate împiedica să vezi adevărul. S-ar putea să deschizi ochii când este deja prea târziu să mai poți repara ceva. Nu lăsa neglijența să-și spună cuvântul. Încearcă să-ți implici partenerul în cât mai multe activități legate de cuplu. Mergeți împreună la sală, faceți plimbări pe bicicletă sau jucați tenis. Discutați sincer eventualele nemulțumiri legate de aspectul fizic sau de problemele de cuplu. Încercați să înțelegeți de ce v-a scăzut apetitul sexual sau de ce nu mai vreți să petreceți timp împreună.

Cât de puțin sex e prea puțin?

Notatul în calendar e lipsit de romantism. Dar ce te faci când nu mai știi când ai avut ultima dată orgasm? Fiecare cuplu are ritmul lui dar există totuși o limită la care vă puteți raporta. Cât de des făceați sex în vremurile bune? Dacă ritmul a scăzut de la 2-3 ori pe săptămână la o dată pe lună, e clar că există ceva probleme de apetit sexual la femei.

Cine ne ajută și pe noi femeile?


sexDeși femeile nu prea recunosc că ar avea nevoie de ceva ajutor în pat, s-au descoperit destule soluții care să le ajute să-și recapete vitalitatea sexuală scăzută de oboseală, stres și alte probleme. Clitorin este un astfel de ajutor pentru femeile care simt că au libidoul prea scăzut pentru binele lor și al relației în care se află. Produsul are în componență plante și vitamine special alese pentru a promova sănătatea și un apetit sexual la femei. Folosind Clitorin veți simți din nou plăcerea de a face sex și veți scăpa de rutina obositoare în care v-ați prins. Clitorin a fost creat special pentru a intensifica plăcerea unui apetit sexual la femei predispuse la scăderea libidoului. Încearcă acum noul ajutor propus de noi și redescoperă plăcerea de a fi o femeie satisfăcută!

Produse recomandate
MaxMed
Clitorin (60 capsule)
199 RON
Adaugă în coș 

4 motive pentru care femeile își înșeală partenerul


inselareÎnșelatul e o problemă intens dezbătută și studiată de specialiștii în relații și sex. Întrebarea revine mereu și mereu în atenția publicului și mereu pare să nu primească un răspuns satisfăcător. Deși bărbații par să fie campioni ai înșelatului, nici femeile nu sunt mai puțin vinovate. Problema e una subiectivă și dacă am reuși să definim o relație de cuplu sănătoasă și o viață sexuală sănătoasă lucrurile ar fi mult mai simple. Cum însă fiecare cuplu are probleme specifice, ne rezumăm la a descoperi de ce unele femei sunt tentate să își înșele soțul, iubitul sau chiar amantul.

vorbareata1. Bărbatul taciturn, femeia vorbăreață. Deși sună a clișeu major, femeile moderne știu să poarte o conversație și înțeleg rolul unei dispute. Un bărbat care refuză dialogul poate trimite imediat relația și femeia în stare de alarmă. E greu să trăiești cu un bărbat, e aproape imposibil de conviețuit cu un tip care nu spune niciodată nimic interesant. Sexul e important, conversația de după e și mai importantă. Nu te supăra dacă partenera găsește pe altcineva cu care să le facă pe ambele.

neexperimentat2. Bărbatul timid, femeia neexperimentată. Pentru o viață sexuală sănătoasă, unul dintre parteneri trebuie să preia cumva controlul. Dacă bărbatul e timid, femeia poate conduce jocul. Dacă ea nu știe ce face iar el nu îndrăznește să facă ceva, sexul ajunge un dezastru de proporții iar relația se rupe. Bărbații timizi sunt apreciați pentru sensibilitatea lor dar pot ajunge să fie înșelați rapid tocmai pentru lipsa lor de inițiativă.

egoist
3. Bărbatul egoist, femeia independentă. Există o mulțime de bărbați care cred că li se cuvine totul în pat și în relație. Femeile au nevoie de atenție pentru a oferi atenție. Nu există relație în care un partener să ofere constant încurajări, laude, atenție, tandrețe și dragoste. Bărbatul egoist riscă să fie rănit grav în amorul propriu de o femeie independentă sau la fel de egoistă ca și el. Echilibrul înseamnă putere.

4. Bărbatul frustrat, femeia nesatisfăcută. Nu putem trece peste faptul frustratcă mulți bărbați sunt incapabili de o viață sexuală sănătoasă din motive de potență, dimensiuni inadecvate ale penisului, ejaculare prematură sau alte deficiențe. Deși nu e normal ca astfel de bărbați să fie răniți și înșelați de partenere, acest lucru se întâmplă mai des decât am crede. Acești bărbați suferă de probleme emoționale destul de grave pe lângă cele sexuale. Ce se poate face?

Rezolvă imediat problemele sexuale ca să nu fii înșelat și rănit!

În ultima vreme, problemele sexuale au fost intens studiate și s-au găsit soluții foarte bune și foarte eficiente. De exemplu, produsul Lixtra este un ajutor de nădejde al bărbaților din întreaga lume. Ce poate face Lixtra pentru tine? Îți poate oferi o viață sexuală sănătoasă, îți poate mări dimensiunea penisului și îți poate aduce relația la care aiorgasm visat. Lixtra este un produs absolut natural și fără efecte adverse pe care îl poți folosi atunci când îți dorești o partidă fierbinte. Ce înseamnă o viață sexuală sănătoasă? Îți spunem noi! După ingestia pastilelor Lixtra vei avea o erecția puternică, orgasm intens atât tu cât și partenera, ejaculare controlată și o dimensiune a penisului în erecție considerabil mai mare. Asta înseamnă că vei putea performa la cote maxime pentru câteva zile și vei experimenta plăcerea sexului așa cum n-ai mai simțit-o de multă vreme! Încearcă Lixtra acum!

Produse recomandate
MaxMed
Lixtra (4 tablete)
179 RON

Monday, November 17, 2014

Obiceiuri sănătoase care ajută la fertilitate

Statisticile arată că infertilitatea crește îngrijorător de mult de la an la an. Deși nimeni nu știe precis de ce anume un cuplu sau altul nu poate avea copii, cele mai multe studii indică la probleme de alimentație, probleme de greutate corporală, sedentarism și fumat excesiv. Și ce poate fi mai rău decât să vrei să ai o familie împlinită, casă, copii și să nu poți? Medicii specialiști în fertilitate ridică neputincioși din umeri pentru că nu au multe soluții practice, ieftine și viabile la îndemână prin care să își ajute pacienții disperați pentru că nu pot avea măcar un copil. Tot ce ne rămâne de făcut este să căutăm soluții naturale, uitate de multă vreme și să încercăm să ne schimbăm stilul de viață contraproductiv.

insarcinata
Un obicei, două săptămâni

Schimbarea e grea. Rutina e confortabilă. Specialiștii ne încurajează și dau un termen cam de două săptămâni de chin până când un obicei prost se schimbă cu unul sănătos și bun pentru organism. Nu-i mult, nu-i așa? Dacă în două sămptâmâni reușești să construiești o nouă rutină benefică fertilității și sănătății tale în general, poți să te consideri un om norocos.

miscare1. Primul obicei sănătos pe care îl recomandăm este să faci ceva mai multă mișcare decât obișnuiai până acum. Obezitatea și sedentarismul afectează fertilitatea în proporții mari. Bolile de inimă precum hipertensiunea, nivelul mare de colesterol, diabetul sunt cauze directe de infertilitate și impotență masculină. Dacă te gândești serios să ai o familie și copii trebuie să îți pui la punct toate problemele care ar putea afecta ideea de fertilitate.

fumat
2. Scapă de fumat și redu consumul de alcool. Tutunul reduce drastic numărul de spermatozoizi. Ultimele studii arată că nicotina blochează producția de spermă și duce la scăderea dimensiunii testiculelor umane. Fumatul reduce mobilitatea spermatozoizilor iar alături de alcool produce probleme în menținerea erecției.

alimente sanatoase
3. Consumă alimente care promovează fertilitatea. Există un număr mare de alimente care pe lângă faptul că sunt sănătoase, pline de antioxidanți și vitamine, ajută mai ales atunci când există probleme de fertilitate. Frunzele verzi de spanac promovează producția de spermatozoizi, goji sunt pline de antioxidanți iar avocado este o grăsime naturală sănătoasă. Încearcă să schimbi obiceiurile alimentare în familie pentru că astfel totul devine mai ușor.

SemenSutra - aliatul de nădejde în probleme de ferilitate

insarcinataPe lângă schimbarea stilului de viață de la unul nesănătos și care ne afectează fertilitatea, la unul sănătos, pro fertilitate, putem apela și la alte mijloace special create pentru a veni în ajutorul celor care se confruntă cu probleme precum o cantitate mică de spermă, mobilitate scăzută sau ejaculare ineficientă. SemenSutra este un produs natural, care se integrează perfect în planul tău de promovare a fertilității și familiei. Produsul conține plante, aminoacizi de calitate și minerale din natură și nu are contraindicații. Vei beneficia din plin de puterea naturii folosind acest produs autorizat, testat și recomandat de medicii din întreaga lume pacienților lor. Beneficiile sunt vizibile imediat. Cantitatea de spermă ejaculată se mărește considerabil odată cu fermitatea erecției și creșterea potenței. Ejacularea puternică propulsează sperma direct în calea ovulelor feminine gata de a fi fecundate, mărind astfel șansele concepției. Nimic nu poate sta în calea unei familii fericite!

Produse recomandate
MaxMed
SemenSutra (60 capsule)
199 RON
Adaugă în coș